Dodaj do ulubionych

__________Do TWITTI

13.05.05, 19:18
Witaj. Do Tunezji lecę w czerwcu. Napisz proszę , jak dokładnie wyglądał
przelot, czy były serwowane jakieś posiłki, może nastąpiło opóźnienie (o
takich często się słyszy)? Podaj też proszę, jakimi liniami leciałaś:
Tunisair czy Nouvelair'em ? Jeśli nasuwają Ci się jakiekolwiek podpowiedzi,
to proszę o przelanie je na maila: justynainfo@gazeta.pl - tam zaglądam
codziennie w przeciwieństwie do forum. Dziękuje serdecznie i pozdrawiam.
Justyna.
Obserwuj wątek
    • twitti Re: __________Do TWITTI 13.05.05, 19:37
      Jechałam z moim nazeczonym. Wylot byl o 17, a mielismy byc na lotnisku o 15. My
      pojawilismy sie ok 14.45 i byla juz spora kolejka ludzi, a za chwile za nami to
      kolejka ludzi urosla do drzwi wyjciowych. Ale mysle ze duzo wczesniej nie oplaca
      sie byc. Rowno o 15 pojawil sie reprezentat oasis. Dalej to juz standardowo do
      odprawy bagazowej i na paszportowej. Lecielismy Nouvelar'em, które to linie
      lotnicze sa bardzo porządne. W jedna strone dostalismy chlodny obiadek - bardzo
      dobry, a w drugą sniadanie kontynentalne. Opóznienie bylo jakies 15 minut, ale
      to malo. Przygotuj sie jednak na zmiane bramek w ostatniej chwili, bo nas to
      spotkalo w obie strony. Poprostu obsurwuj wyswietlacze. I lecac z okecia nie
      spedzaj za duzo czasu na zakupach, bo jest na to malo czasu, oczywiscie lepiej
      jednak sie wyposazyc w alkohol, bo w tunezji kiepsiutko z tym. Polecam za to
      tunezyjskie rozowe wina - sa naprawde pyszne, choc nigdy nie przepadalam za
      winem:)Jakby co to pisz,bo nie wiem co cie jeszcze interesuje.

Pozdrawiam Kasia
      • justynainfo Re: __________Do TWITTI 13.05.05, 20:43
        Kasiu, wysłałam do Ciebie maila :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka