Dodaj do ulubionych

Tanie czartery do Tunezji

14.06.05, 18:57
Może ktoś słyszał o jakiś tanich ofertach czarterowych?
Obserwuj wątek
    • weasel_82 Re: Tanie czartery do Tunezji 14.06.05, 22:38
      Ja lecę w tym razem z ScanHoliday czarterem TUI za 1078 zł (wg. kursu dolara z
      danego dnia, a dwa dni wczensiej mówili 1076 ;) ). To jest bilet na dłuższy
      pobyt niż miesiąc. Do miesiąca można popytać w Ecco Holiday, mają niezłe
      propozycje, lub iśc do biura Tunis air (bezpośrednio tam) w Warszawie i
      zapłacić 899zł za zwykły lot (bilet miesieczny = do miesiąca pobytu w
      Tunezji) :)

Radze się pospieszyć z kupnem i najlepiej wylatywac nawet ostatniego dnia
      czerwca, byle przed lipcem (2 lipca) bo sezonowe ceny wchodzą.
      Już chyba większośc biur nie sprzedaje na sezon samych przelotów.
      • tunezyjka Re: Tanie czartery do Tunezji 14.06.05, 23:41
        Czartery zwykle wachają się w granicach 1000-1400 zł.
      • zabka_yasmine Re: Tanie czartery do Tunezji 24.06.05, 22:58
        na ile dokładnie jedziesz do tunezji? mój mąż chce jechaćna 6 tygodni z tunis
        air ale jak przeczytała że se scanem mozna tak tanio to może zmieni zdanie -
        możesz coś na ten temat napisać? może na gg 6935380? Żabka
        • weasel_82 Re: Tanie czartery do Tunezji 25.06.05, 12:42
          Wutaj:)
          Twoje gg już mam, ale Cię nie ma więc u napisze, bo może ktoś jeszcze jest
          zainteresowany.
          Więc tak:
          strasznie długo ganiałam za tym biletem :| Problem tkwił w tym, że po pierwsze
          chciałam jechać na dłużej niż miesiąc (w ich mierze 28 dni), po drugie nie
          interesowały mnie żadna składane wycieczki (spox, lece z jedną wracam z inną
          tylko w jednym jedynym biurze -tunis air, ktoś mnie poinformował w końcu
          życzliwie, że jeśli nie wsiadam w Polsce to powrotny bilet też mi anulowują,
          czyli to tak jakbym zrezygnowała z wycieczki i nie mam jak wrócić do Polski!),
          3 problem to taki że lece w sezonie (no cóż, też mam pracę i uczelnie), a na
          sezon większość biur nie sprzedaje samych przelotów.

Jadę na 50 dnido Nabeul, ale lece do Monastiru. Dlaczego?
          odp. pieniądze.
          Sprawa ma się tak, że jedyne biura jakie chciały mi sprzedać bielty na sezon
          (ScanHoliday i EccoHoliday -inne mają tak zawrotne ceny, że dzięki! a ten sam
          kierunek) oferowały mi do Monastiru, jedynie z Tunis air w sezonie mogłam
          lądować w Tunisieza bagatela 1800zł!! (dwu miesięczny bilet).

Ja kupiłam bielt w Scan (czarter TUI) w biurze koło rotundy w Warszawie, w
          sobotę gadając z szefową I nie robiła mi problemów, wszytko jest giciorek :D
          (tfu tfu i opukać na razie) Zapłaciłam, mam.
          Za to słyszałam, że już nie wszędzie Scan/TUI Ci sprzeda. Im się jakieś okresy
          pokończyły i teraz już nie :[ tak jak w innych biurach. Wiem, że Ecco chciało
          mi sprzedać, też bez problemu na dłużej, ale ciut drożej ok. 1300zł.
          Na twoim miejscu przeszłam bym się osbiście na przeciwko rotundy (po drugiej
          stronie jerozolimskich, tam za zakrętem z 3metry) i zapytała. A później do
          jakiegoś biura Ecco :)
          Ew. kupiła w Tunisair za te 899zł na miesiąc (pełny) i wróciła kilka dni przed
          mężem :) Tunezja, jak sama wiesz, o tej porze roku jest piękna i pachnąca, więc
          na pewno warto :D

Pozdrawiam serdecznie :)
          Weasel
          • maiysa Re: Tanie czartery do Tunezji 25.06.05, 18:13
            Ja zdecydowałam się na Exim za 1050 zl bo w TUI i ScanHoliday nie mieli już
            wolnych miejsc w samolocie (zresztą i tak było minimalnie drożej). Niestety
            wszyscy mówili tylko o 28 dniach max, no cóż lepsze to niż nic.
    • beduinka Re: Tanie czartery do Tunezji 15.06.05, 14:42
      informacje o bardzo tanich lotach czarterowych Gaja zazwyczaj prezentuje na
      forum kraje arabskie
      zdarzały się nawet oferty last minute za 1 pln + opłaty lotniskowe
      • maiysa Re: Tanie czartery do Tunezji 15.06.05, 16:06
        Rozmawiałam na GG z Gają ale do Tunezji nie ma czarterów za 1 zł. Teraz była
        jakaś promocja na 16 czerwca ale ja akurat potrzebuje na koniec mięsiaca raczej.
        Ale zagladam na forum bo Gaja obiecała że jak będzie coś tanio to napisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka