Dodaj do ulubionych

Podróże Marzeń: Tunezja

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.05, 18:17
Tunezja-totalny badziew.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiolk@ Re: Podróże Marzeń: Tunezja IP: *.net / *.devs.futuro.pl 06.06.06, 16:08
      jest to bardzo pomyslowo zrobione bardzo mi sie to podoba bo moge sobie
      spokojnie zrobic zadanie
    • mera.edi Re: Podróże Marzeń: Tunezja 17.03.07, 19:57
      Tunezja tak, ale z 2-3 dniową wycieczką na Saharę. Tylko tam zobaczysz i
      poznasz ptawdziwą Tunezję. Samym siedzeniem przy hotelu nic nie zobaczysz .
      Hotel z basenem, plaża... jest wszędzie podobnie.Uważam że należy
      zobaczyć "coś" co wyróżnia dany kraj( Francja- Wieża Eiffela, Luwr, Egipt-
      Piramidy, Turcja- Pamukale, Kapadocja itd.
      • Gość: madzinka2 Re: Podróże Marzeń: Tunezja IP: *.crowley.pl 18.03.07, 07:27
        racja racja i jeszcze raz racja.A kapadocja mmmmmmm fantastyczna:):)
        • janan2 Re: Podróże Marzeń: Tunezja 18.03.07, 09:08
          Chyba konkurencja z Turcji lub Egiptu działa i tutaj.Przedmówca słusznie
          zauważył że nie w tym sęk aby siedzieć w hotelu najlepiej ze złotymi klamkami i
          pilnować plaży basenu i obiadków.Trzeba się ruszyć w interior najlepiej
          indywidualnie a jeśli brak konceptu lub odwagi to na wycieczki.Wtedy można coś
          poznać i zobaczyć a nie uważać wszystkiego za badziewie.
          • Gość: Piotras Re: Podróże Marzeń: Tunezja IP: 217.153.174.* 19.03.07, 14:59
            Witam, ja pozwiedzałem indywidulanie i uważama, ze warto się ruszyć zamiast
            narzekać i siedziec w hotelu. Zdjecia na stronie www.wyjazdy.topworld.org. Niech
            nikt nie mówi , ze nie ma co oglądac poza Saharą.
            • Gość: madzinka2 Re: Podróże Marzeń: Tunezja IP: *.crowley.pl 19.03.07, 15:35
              A co sadzisz o Port el Kantanoui??wybieram sie tam z rodzinka:) a na stronke
              wlasnie wchodze:)
            • janan2 Re: Podróże Marzeń: Tunezja 19.03.07, 16:30
              Gość portalu: Piotras napisał(a):

> nikt nie mówi , ze nie ma co oglądac poza Saharą.
              Dzięki.Podzielam poglądy nie tylko w teorii ale w praktyce.Będąc w tamtym roku w
              Turcji na 14 dni byłem na 8 wycieczkach a w hotelu spałem raptem 2 noce.Podobnie
              będę robił w Tunezji,mam nadzieję że zdążę ze wszystkim aby nie trzeba było
              wracać ponownie lub przedłużać.
              • piootr3 Re: Podróże Marzeń: Tunezja 19.03.07, 20:50
                Nie zdążysz... Czy w dwa tygodnie poznasz Polskę? Są tam wspaniale zachowane
                ruiny miast rzymskich; Bulla Regia, Dugga, El Jem, to najważniejsze, a są
                również zabytki muzułmańskie. Dwa tygodnie poświęć na Rzym, a następne dwa na
                troglodytów i islam. Poza tym z czasów II Wojny również się zachowało co-nieco.
                Pozdrawiam
                • janan2 Re: Podróże Marzeń: Tunezja 20.03.07, 15:03
                  piootr3 napisał:

> Nie zdążysz... Czy w dwa tygodnie poznasz Polskę? Szybkim objazdem i po
                  łepkach z trudem ale zdąży.Tym bardziej że Tunezja jest wydaje się mniejsza od
                  Polski.Ruiny sobie odpuszczę bo naoglądałem się ich w Turcji czy
                  Grecji.Wszystkie z czasów rzymskich podobne.A jakby co i ewentualnie nie zdążył
                  to za rok też jest rok.Podobnie było w Turcji trzy lata pod rząd bo coś jeszcze
                  zostało do zobaczenia
                  ale Turcja jest wielka.Dziękuję.Pzdr.
    • Gość: salem Podróże Marzeń: Tunezja IP: 212.160.172.* 30.03.07, 13:49
      chciałem powiedzieć że w ubiegłym roku wraz z grupą znajomych zrobiliśmy tą
      trasę z 20 godzin (oprócz wizyty w oazach za słonym jeziorem). Wypożyczyliśmy
      samochód wraz z kierowcą i cały dzień byliśmy w drodze. Jak ktoś jest odważny
      to proponuję taką frajdę> przede wszystkim jest dużo tańsza ok 150 dol. ale na
      całą ekipę a było na 6 osób. I też wyjeżdzaliśmy z Susy. Dużo by opowiadać
      ale.... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka