promyczek1407 12.03.06, 13:30 Wybieram sie 15.06 do hotelu Tergui Club jeśli ktoś tam był prosze o informacje na temat tego hotelu i okolic wiem ze nie jest to najlepszy hotel ale za ta cene?Bede wdzieczna za wszelkie info.Danka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naserek Re: Tergui Club co o nim sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:54 Polecam forum hotelowe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=15036815 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiwlyS Re: Tergui Club co o nim sądzicie? IP: *.zprae.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:42 Helo bylam w zeszlym znaczy sie 2 lata temu w Tergui Club z facetem i jedna kumpela :) nie ma tam nic procz jednego/ dwoch sklepow na przeciw... ale sa taxowki i mozna szybko dojechac wieczorem do Portu ElCantui - tam jest duzo knajp - nie zle :) Sam hotel.. podobno w miedzyczasie byl odremontowany mowila mi to laska z biura podrozy z ktorego jechalismy... Ale jesli bedziesz miala wybor wez sobie pokoj w bungalowach - mysmy akurat trafili na pokoj z widokiem na morez :) pierwszy zaraz przy plazy na pierwszym piektrze :) jak bedziesz jechac albo jak wrocisz to daj znac - bede miala do Ciebie prosbe :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta981 Re: Tergui Club co o nim sądzicie? 23.03.06, 14:07 Targi club to tragedia dziura zabita dechami,w okolicy nie mam nic stragan z owocami i dwa sklepy,sam hotel bardzo skromny zdarzały się kradzieże, pokoje bardzo skromnie jedzenie też nie ciekawe podawali nawet pizze niewiem z jakiego biura jedziesz moje gg to 6878029 jak masz pytania porostu ja na zmieniła bym jak najszybciej hotel poza ładną plażą nie ma nic Odpowiedz Link Zgłoś