Dodaj do ulubionych

6.06 Tunezja z Triadą

IP: *.infonetpl.com / 217.96.93.* 21.05.06, 13:13
kto leci 6 czerwca do Tunezji z Warszawy? my lecimy ze Złotej niedzieli do
Sousse albo Nebeul. A kto już wrócił z tej promocji? jakie wrażenia jaki
hotel?
Obserwuj wątek
    • Gość: eve Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.compower.pl 26.05.06, 16:58
      JA WRóCIłAM 3 DNI TEMU I BYłO SUPER NIE MA SIę CZEGO OBAWIAć!!! BYłAM W SOUSSE W
      HOTELU SCHEHEREZADE I GORąCO GO POLECAM!!! PS. MOżNA NAPISAć PISMO, GDZIE I DO
      JAKIEGO HOTELU CHCECIE POJECHAć, JA NAPISAłAM I I DOSTAłAM, TO CO CHCIAłAM ;-)
      Życzę udanego pobytu, słońca nie muszę bo upału potworne (krem z wysokim
      filtrem, to konieczność)papa
      • Gość: Aisza Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 28.05.06, 16:28
        Cześć, chciałabym poznać więcej szczegółów odnośnie wyjazdu z oferty "Wielkiej
        Niedzieli". Jakie warunki hotelowe, jaka obsługa, wyżywienie, czy plaża czysta
        i czy Triada OK. Wylatujemy 6.06. z Warszawy. P.S. Jak i do kogo można napisać
        takie pismo???
      • gandziag Re: 6.06 Tunezja z Triadą 28.05.06, 16:36
        Właśnie wybieram się z przyjaciółmi do Tunezji 6 czerwca. Również
        skorzystaliśmy z Wielkiej Niedzieli z Triadą i oferty Traf. Teraz mamy obawy do
        jakiego hotelu trafimy :-) bo już dużo naczytaliśmy sie na forum. Do kogo
        trzeba napisać to pisemko ze wskazaniem hotelu? Na ile dni przed wyjazdem Ty
        pisałaś? Czy mogłabyś przesłać mi na maila wzór takiego pisma. Mamy jeszcze
        tydzień - może coś zdziałamy? Będę wdzięczna za odpowiedź.
        • Gość: beta Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.infonetpl.com / 217.96.93.* 28.05.06, 23:03
          cześć ja też lece. odnośnie pisma to możesz przefaxować lub zadzwonić (do biura
          w którym wykupiłaś wyjazd)prośbe do jakiej miejscowości chcesz jechać. ja
          załatwiłam to telefonicznie. pani była bardzo miła wpisała moja prośbe odnośnie
          miejscowości natomiast jeżeli chodzi o wybór hotelu to jest niby mało
          prawdopodobne ze taki dostaniesz ale można próbować . ja jeszcze chciałam pokoj
          z widokiem na morze no aleczy mnie wysłuchaja dowiem sie za tydzień. należy
          podać nr umowy. do zobaczenia!!!!!!!!!!
        • Gość: beta Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.infonetpl.com / 217.96.93.* 28.05.06, 23:03
          cześć ja też lece. odnośnie pisma to możesz przefaxować lub zadzwonić (do biura
          w którym wykupiłaś wyjazd)prośbe do jakiej miejscowości chcesz jechać. ja
          załatwiłam to telefonicznie. pani była bardzo miła wpisała moja prośbe odnośnie
          miejscowości natomiast jeżeli chodzi o wybór hotelu to jest niby mało
          prawdopodobne ze taki dostaniesz ale można próbować . ja jeszcze chciałam pokoj
          z widokiem na morze no aleczy mnie wysłuchaja dowiem sie za tydzień. należy
          podać nr umowy. do zobaczenia!!!!!!!!!!
          • gandziag Re: 6.06 Tunezja z Triadą 29.05.06, 08:30
            Dzięki za odpowiedź. Spróbujemy więc dzisiaj porozmawiać z Triadą i załatwić
            miejsce w hotelu przez nas preferowanym. Może się uda:-) Do zobaczenia na
            lotnisku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka