Gość: beta9 IP: *.infonetpl.com / 217.96.93.* 21.05.06, 13:13 kto leci 6 czerwca do Tunezji z Warszawy? my lecimy ze Złotej niedzieli do Sousse albo Nebeul. A kto już wrócił z tej promocji? jakie wrażenia jaki hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eve Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.compower.pl 26.05.06, 16:58 JA WRóCIłAM 3 DNI TEMU I BYłO SUPER NIE MA SIę CZEGO OBAWIAć!!! BYłAM W SOUSSE W HOTELU SCHEHEREZADE I GORąCO GO POLECAM!!! PS. MOżNA NAPISAć PISMO, GDZIE I DO JAKIEGO HOTELU CHCECIE POJECHAć, JA NAPISAłAM I I DOSTAłAM, TO CO CHCIAłAM ;-) Życzę udanego pobytu, słońca nie muszę bo upału potworne (krem z wysokim filtrem, to konieczność)papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 28.05.06, 16:28 Cześć, chciałabym poznać więcej szczegółów odnośnie wyjazdu z oferty "Wielkiej Niedzieli". Jakie warunki hotelowe, jaka obsługa, wyżywienie, czy plaża czysta i czy Triada OK. Wylatujemy 6.06. z Warszawy. P.S. Jak i do kogo można napisać takie pismo??? Odpowiedz Link Zgłoś
gandziag Re: 6.06 Tunezja z Triadą 28.05.06, 16:36 Właśnie wybieram się z przyjaciółmi do Tunezji 6 czerwca. Również skorzystaliśmy z Wielkiej Niedzieli z Triadą i oferty Traf. Teraz mamy obawy do jakiego hotelu trafimy :-) bo już dużo naczytaliśmy sie na forum. Do kogo trzeba napisać to pisemko ze wskazaniem hotelu? Na ile dni przed wyjazdem Ty pisałaś? Czy mogłabyś przesłać mi na maila wzór takiego pisma. Mamy jeszcze tydzień - może coś zdziałamy? Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.infonetpl.com / 217.96.93.* 28.05.06, 23:03 cześć ja też lece. odnośnie pisma to możesz przefaxować lub zadzwonić (do biura w którym wykupiłaś wyjazd)prośbe do jakiej miejscowości chcesz jechać. ja załatwiłam to telefonicznie. pani była bardzo miła wpisała moja prośbe odnośnie miejscowości natomiast jeżeli chodzi o wybór hotelu to jest niby mało prawdopodobne ze taki dostaniesz ale można próbować . ja jeszcze chciałam pokoj z widokiem na morze no aleczy mnie wysłuchaja dowiem sie za tydzień. należy podać nr umowy. do zobaczenia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: 6.06 Tunezja z Triadą IP: *.infonetpl.com / 217.96.93.* 28.05.06, 23:03 cześć ja też lece. odnośnie pisma to możesz przefaxować lub zadzwonić (do biura w którym wykupiłaś wyjazd)prośbe do jakiej miejscowości chcesz jechać. ja załatwiłam to telefonicznie. pani była bardzo miła wpisała moja prośbe odnośnie miejscowości natomiast jeżeli chodzi o wybór hotelu to jest niby mało prawdopodobne ze taki dostaniesz ale można próbować . ja jeszcze chciałam pokoj z widokiem na morze no aleczy mnie wysłuchaja dowiem sie za tydzień. należy podać nr umowy. do zobaczenia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gandziag Re: 6.06 Tunezja z Triadą 29.05.06, 08:30 Dzięki za odpowiedź. Spróbujemy więc dzisiaj porozmawiać z Triadą i załatwić miejsce w hotelu przez nas preferowanym. Może się uda:-) Do zobaczenia na lotnisku! Odpowiedz Link Zgłoś