Dodaj do ulubionych

Kto do Parc Plage -20 lipca

19.06.06, 19:04
Kto wylatuje z Katowic do tego hotelu 20 lipca, szukamy kontaktów,razem
weselej,a lecimy pierwszy raz.
Obserwuj wątek
    • kajkaa5 Re: Kto do Parc Plage -20 lipca 19.06.06, 23:32
      Ja właśnie wróciłam z tego hotelu.Byłam z iurem Oaza.Jeśli masz
      pytania,proszę,ewentualnie na mail gazetowy.
      • Gość: Julia Re: Kto do Parc Plage -20 lipca IP: 212.75.118.* 20.06.06, 09:18
        Może napiszesz coś o tym hotelu na forum, bo mnie również interesuje ten hotel,
        a myślę, że nie jestem jedyną zainteresowaną osobą.
      • Gość: Kasia Re: Kto do Parc Plage -20 lipca IP: *.ghnet.pl 20.06.06, 10:33
        ja również jadę do tego hotelu (22.06) - proszę, napisz coś na forum

dziękuję i pozdrawiam
      • kulejka1 Re: Kto do Parc Plage -20 lipca 20.06.06, 17:12
        Dzięki za sygnał.Hotel podobno nie najnowszy ale po remoncie ,czy to
        prawda.Odpowiedz czy jest czysto,jaka obsługa.Ja mam opcje ALL -czy warto? Twoim
        zdaniem trzeba się wkupywać: drobne prezenciki,napiwki?
        • kajkaa5 Re: Kto do Parc Plage -20 lipca 20.06.06, 22:11
          Hotel nie jest nowy,ale ma wiele zalet.Najważniejsza to taka,że schodzi sie z
          ogrodu na plażę.Plaża jest czysta,zagrabiona i chodzi tam facet co pilnuje,daje
          leżaki i materacyki.Nie jest ich wiele /tak samo jak w innych miejscach-w
          ogrodzie i przy basenach/,więc jeśli chce się mieć dobre miejsce rano należy
          zarezerwować.My byliśmy w zasadzie tuż przed sezonem,to nie wszystko było
          czynne.Sa 2 budynki główne /chyba stąd nazwa Parc Plage Continental/ i
          bungalowy,2 restauracje i kilka barów.Przewaga gości z Niemiec,obsługa mówi
          biegle conajmniej 3 językami.Pokój był sprzątany codziennie,ręczniki czyste,ale-
          podkreślam nie byliśmy w pełni sezonu,gdy pracy mają dużo więcej.Zwyczajowo daje
          się napiwki-ile to wam powie rezydent.Przy opcji all warto "zainwestować" w
          kelnera,który obsługuje stolik /ja dałam 5D/ i wszystko było natychmiast.Za
          bramą łatwo złapać taxi,do mediny kosztuje 2D,często nie włączają licznika-ja
          siadałam z przodu i pukałam w licznik,albo mówiłam,ze nie dam więcej niż 2
          dinary do centrum.Obok mediny jest przystanek kolejki,ktora jeżdzi do Yasmin
          Hammamet i Nabeul,ale nie wiem ile kosztuje kurs /zobaczyliśmu tę kolejke
          ostatniego dnia kiedy już nie było czasu sie przejechać/.A pytana przez nas
          rezydentka zręcznie omijała temat,chyba dlatego,że wycieczka fakultatywna do
          Nabeul jest organizowana przez różne biura i kosztuje kupę kasy.W medinie sa
          młodzi sprzedawcy baaaaaaardzo nahalni /niby tacy mają być/ ale dodają do tego
          zwykłe chamstwo i potrafią wręcz obrażać jeśli się niczego nie kupuje.Warto
          uważać,bo jest to mało sympatyczne,a mnie bardzo raziło.Najtańsze ładne szaliki
          i chusty /po 2D/ bez targowania są w El Jem w drodze na pustynię-pisze o tym,bo
          wszyscy przywożą,naprawdę tam sa najtańsze i najładniejsze.Co jeszcze wam
          powiedzieć?
          • Gość: kasia Re: Kto do Parc Plage -20 lipca IP: *.ghnet.pl 21.06.06, 09:43
            bardzo Ci dziękuję za odpowiedż :)
            gdybyś dała radę jeszcze coś powiedzieć o jedzonku - czy miałaś
            jakieś "sensacje żołądkowe" po hotelowym wikcie ?
            • kajkaa5 Re: Kto do Parc Plage -20 lipca 21.06.06, 22:35
              Jedzonko często bywa zimnawe,dużo jarzyn,tylko niektóre potrawy są ostre,zupy
              takie sobie.W porze obiadu smażyli ryby,frytki,czasem naleśniki.Rano jest
              kawa,herbata i czekolada,póżniej nic do picia nie ma.Dlatego warto mieć all i
              zaprzyjażnionego kelnera.Mieliśmy lekkie zaburzenia gastryczne,ale z przeżarcia
              i dużej ilości jarzyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka