Dodaj do ulubionych

Hammamet- Aldo

24.07.06, 12:30
Witam, chciałabym ostrzec wszystkie dziewczyny przed animatorem Aldo (30 lat-tak przynajmniej twierdzi)z Hammametu. Poznałam go w kwietniu i niestety nawiązałam z nim romans! Wiem, ze to głupie, ale uprawialiśmy sex bez zabezpieczenia. Na szczęście nie jestem w ciąży, ale wczoraj dostałam maila od jego współlokatora, ze to jego sposób na panny (sprawić dziecko i przyjechać do jej kraju). Jego współlokator napisał mi, że tydzien temu trafiła mu się kolejna naiwna Polka!!! Podobno mówił jej to samo co mnie, czyli, że mógłby zamieszkać w Polsce i że jej rodzice może załatwia mu pracę i w ogóle będą sobie żyć długo i szczęśliwie... Mam nadzieję, że nie dała się nabrać!
Obserwuj wątek
    • uhu_an Re: Hammamet- Aldo 24.07.06, 18:22
      sprawdz czy nie masz Hiva, lub kiły. jak lubi sie kochac bez zabezpieczenia.
    • pola9915 Re: Hammamet- Aldo 12.08.06, 20:52
      hej właśnie wróciłam z Tunezji i poznałam chlopaka o tym imieniu czy moglabys
      napisac cos wiecej o nim gdzie pracowal gdzie go poznalas?
      • layout2 Re: Hammamet- Aldo 12.08.06, 21:09
        No to nam "adidasa" do kraju przywlokłas...
    • lolita8484 Re: Hammamet- Aldo 10.10.06, 09:34
      Dziewczyno oszalałaś?? Uprawiać sex bez zabezpieczenia i to jeszcze z
      Tunezyjczykiem?? przecież wszędzie trąbią, że jak już chcesz się kochać to z
      prezerwatywą - tym bardziej w miejscowościach turystycznych takich jak Hammamet
      czy Sousse!!! Właśnie w takich miejscowościahc jest największe ryzyko zarażenia
      jakimś choróbskiem...nie mówie już o hiv ale tez o innych chorobach
      wenerycznych...Podziwiam Cię za odwagę na serio ... A co on nie miał pojęcia o
      zabezpieczeniu?? Nieźle jak na 30-latka :/ Pozdrowienia i życzę zdrowia, a
      następnym razem rób to z gumką jak większość normalnych wyjeżdżających tam
      dziewczyn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka