Gość: amin IP: *.gl.digi.pl / *.jota.digi.pl 30.07.06, 20:53 1 sierpnia wybieram się do Tynezji z wspomnianym wyżej biurem. Czy ktoś wcześniej korzystał z tej oferty? Bedę wdzieczna za wszelkie opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_mikolka Re: Tunezja z Triadą (traff) 30.07.06, 21:52 my korzystalismy z Tunezji i Libii, ale to własciwie obojętne jeśli chodzi o ofertę TRAF. zalezy jaką wybiera się opcję - my wybraliśmy najtańszą czyli TRAF ***, bo nie mamy wielkich oczekiwań. Uważam, że trafiliśmy dobrze - do Residence El Kantaoui w Porcie el Kantaoui. Moja opinia o tym hotelu znajduje się w rankingu. Bylismy traktowani normalnie, tak jak wszyscy inni uczestnicy tej imprezy, jest tylko jeden mały haczyk na lotnisku - trzeba wypełnic taką karte meldunkowa i tam jest rubryka na hotel - należy wpisac byle co, bo potem sie czepiaja Ci goscie od odprawy paszportowej, a przeciez w momencie przekraczania granicy nie wiesz jeszcze, gdzie bedziesz mieszkac, no ale oni tego nie rozumieją, mimo że bardzo klarownie im to tłumaczyłam po francusku:). Nie wiem jakie jeszcze Cię dręczą wątpliwości, ale jeśli masz konkretne pytania chętnie na nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
milek84 Re: Tunezja z Triadą (traff) 30.07.06, 23:43 Co prawda ja nie byłem w Tunezji na Trafie, ale z Triadą jest tak, że przeważnie: Traf 3* to Les Pyramides lub Residence El Kantaoui (byłem tam na pobycie) Traf 4* to Kheops lub Neptun (ludzie z mojej wycieczki właśnie tam trafili) Odpowiedz Link Zgłoś
kihotka Re: Tunezja z Triadą (traff) 30.07.06, 23:49 Ja tez sie wybieram 1.08 do Tunezji i Libi(7+7)ale ze wzgledu na to ze zdecydowalam sie wczoraj poinformowano mnie ze najpierw bedzie odpoczynek a pozniej zwiedzanie ze wzgledu na dlugi czas wyrabiania wizy.Mozesz opowiedziec jak bylo?Bede mieszkac w hotelu le khalife i nie wiem czy sie cieszyc czy martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
milek84 Re: Tunezja z Triadą (traff) 31.07.06, 10:30 Moją relację z 7+7 masz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=45532251 Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Tunezja z Triadą (traff) 02.08.06, 19:06 ja swoją relację też gdzieś wpisałam na forum, wpisz w wyszukiwarkę tunezja Libia 7+7, to pewnie Ci wyskoczy. nam się bardzo podobało. Odpowiedz Link Zgłoś