Dodaj do ulubionych

la prince vs kheops?

IP: *.echostar.pl 25.08.06, 10:24
wlasnie zastanawiam sie nad tymi 2 hotelami, jeszcze ew les piramides...o kheopsie i les piramides czytalem trgiczne recenzje...czy mzecie cos powiedziec o la prince? z zewnatrz wyglada dobrze i tyle wiem. prosil bym o wypowiedz kogos kto tam byl
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwa Re: la prince vs kheops? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:49
      Ja rowniez rozwazam m.in. Les Pyramides i Kheops. Niby Kheops****, a Les
      Pyramides***, ale juz sama nie wiem... Napiszcie cos:)
      • Gość: jackyy Re: la prince vs kheops? IP: *.pro.lama.net.pl 25.08.06, 17:41
        witam
        byłem w hotelu Kheops w sierpniu i całkiem sympatycznie wspominam pobyt w tym
        hotelu
        klimatyzacja działała bez zarzutu,pokój był codzienne sprzątany (fakt że
        niezbyt dokładnie)ale kwiaty zostawiali basen olimpijski plaża hotelowa bez
        tłoku tylko wyżywienia było monotonne hotel połączony jest z Les Pyramides i
        tam się ludzie skarżyli na kłopoty z klimatyzacją i takie tam
        Tak,że Kheops polecam
    • Gość: Albini Re: la prince vs kheops? IP: 212.160.138.* 28.09.06, 14:43
      Ja wróciłam z les piramides 3 tygodnie temu i bardzo mi sie podobalo. Balam sie
      tam jechac bo naczytalam sie opinii na necie ale naprawde nie bylo zle.
      Hotelowy pokoj (z widokiem na kryty, pusty basen) zamienilismy na bungalowy z
      widokiem na morze (dalismy pani w recepcji 10 dinarkow i bez problemow wszystko
      bylo zalatwione) a nawet wlaczyli nam klime gratis - bo poza sezonem trzeba
      niestety za nia placic. Bylam mile zaskoczona wygladem i stanem bungalowow. Nie
      moge narzekac na ten hotelik, wprawdzie nie jest on luksusowy, ale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka