Dodaj do ulubionych

Ecco Holiday warto?

06.09.06, 14:37
hej, zastanawiam sie nad wyjazdem z biurem Ecco Holiday do Skanes hotel Rosa
Beach 4* w terminie 28.09-5.10 .Czy ktos może ma jakieś doświadczenia w
podróżowaniu z tym biurem? moze jakieś świeże informacje o hotelu? byłabym
wdzięczna. Pod uwage biorę tez Thapsus z Eximem.
Obserwuj wątek
    • slide-show Re: Ecco Holiday warto? 06.09.06, 20:30
      ?
    • Gość: wlodek Re: Ecco Holiday warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:25
      absolutnie ci odradzam, bylem z nimi w sierpniu w hotelu Helya-Helios,
      tragedia!!! i hotel i oni jak rezydenci, daruj sobie, poczytaj opinie...
      • aga_wa1 Re: Ecco Holiday warto? 07.09.06, 12:10
        no wlasnie-poczytaj opinie...o Rosa Beach napisalismy już chyba wszyskto.
        W przeciwieństwie do Heyla-Rosa jest swietnym Hotelem-zwłaszcza ze te prawdziwe
        4 * kosztuja po prostu grosze.
        a Ecco-no cóz-dowiozło-przywiozło-rezydenci -w sezonie bylam-byli czesto-jak
        sie ich męczyło-to pomagali jak mogli/umieli.
        ale i tak wiekszośc z nas jest przedsięborcza i radzi sobie sama:-)
        • slide-show Re: Ecco Holiday warto? 07.09.06, 18:42
          dzięki za informacje :) zastanawiam się tylko jak to jest z tymi rezydentami w
          pazdzierniku? to juz nie jest najwyższy sezon, czy często bywają w okolicy i
          służą radami czy całkiem olewają sprawę...?
          • motylanoga71 Re: Ecco Holiday warto? 16.09.06, 19:29
            a na ile jedziesz? ja sie zastanawiam tez nad Rosa tyle ze chyba pojade sam :]
            i kurcze nie podoba mi sie godzina wylotu
            wawa to ok 17 dnia rozpoczaecia a wylot ok 13 , wiec jest sie kurcze 6 dni a nie 7
            • Gość: zuzanna162 Re: Ecco Holiday warto? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 17.09.06, 11:17
              Osobiście radziłabym Ci jechać do Rosa przez Scan Holiday,dostają lepsze pokoje
              te same co TUI,samolot też ten sam.
    • motylanoga71 Re: Ecco Holiday warto? 24.09.06, 21:28
      i co zakupione ?
      Ja sie zastanawiam (juz prawie zdecydowalem) na rosabeach z Wawy , na 5.10.
      A jak u Ciebie?
      • slide-show Re: Ecco Holiday warto? 27.09.06, 21:45
        hej-ja juz zdecydowalam,5.10 jednak Mahdia, mimi wszystko z Eximem :) nastawiam
        sie optymistycznie mimo tych afer o ktorych tu ostatnio pisano z ich udzialem
    • Gość: wiola783 Re: Ecco Holiday warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 08:14
      Witam! Byłam 14-21.09.06 w hotelu Helya-Helios z biurem Ecco Holiday (w pobliżu
      jest Rosa Beach). Naprawdę przed wyjazdem naczytałan się mnóstwo beznadziejnych
      opinii o hotelu np. Włodka i innych i jechałam w strachu. Na miejscu okazało
      się, że tak naprawdę nie ma się czego czepić i byłam w szoku co za bzdury
      ludzie wypisują na forach. Hotel owszem nie pierwszej nowości, ale w miarę
      czysto, jedzenie też bardzo dobre (mieliśmy all). Jeśli chodzi o rezydentów też
      bez zastrzeżeń. wycieczka, którą wykupiliśmy w Polsce odbyła się, transfer na i
      z lotniska ok. Czegóż chcieć więcej? Polecam i hotel i biuro.
      • Gość: schabu Re: Ecco Holiday warto? IP: 80.48.126.* 08.10.06, 23:16
        ja byłem 14/09-28/09 w chiraz club moja opinia to: syf hotel, jedzenie ,
        alkohol a ecco holidaj to najgorsze biuro jakie znam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka