agata5553 19.09.06, 15:29 czy była któras z was w hotelu El Olf? może poznałyście tam jakiegoś tunezyjczyka. napiszcie proszę bo jestem ciekawa. ja poznałam i ciekawe czy nie tylko ja i tego szmego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolka4444 Re: faceci z wakacji 09.10.06, 17:42 Witaj, byłam w sierpniu w El Olf Las Palmas. Było bardzo fajnie. Tunezyjczycy - przystojni mężczyźni. Bardzo sympatyczni byli barmani: Zaki, Ramzi, Samir. Z kelnerów najlepiej poznałam Mohameda. Z tego co widziałam, to nie tylko ja :). A ty kogo mile wspominasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 11.10.06, 23:13 czesc ja wrocilam dwa dni temu z tego hotelu.ja poznalam animatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 14.10.06, 23:57 Witaj Alutka! Którego animatora dobrze poznałaś? Ja z nimi tez troche rozmawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 14.10.06, 23:55 Witaj Jolka! Ja też byłam w el olf i też poznałam Mohameda. Fajny był, miał to coś! Tylko szkoda że latał za jakąś blondyną jak ja byłam. W sumie to nawet ładna była, no bo Polka! ;) A poznałaś kogoś jeszcze? Może jakiś animatorów? Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 15.10.06, 22:07 czesc ewusia..ja poznalam sie dosc dobrze:) z boda(bashirem)..jego masz na mysli ? Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 15.10.06, 22:12 a propo mohameda..ja tez go poznalam ale nie przypadl mi do gustu..zaraz na drugi dzien sie na mnie pogniewal..uwierzcie ze z obrazona mina nie wygladal szalowo..juz lepiej jak sie usmiechal.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 16.10.06, 22:14 Zgadzam sie co do mohameda. Fajny był jak się uśmiechał, ale jak nie to tak gburowato wyglądał. A co do Body to widzę, ze dosyć dobrze go poznałaś! Ja poznałam jeszcze Sama, Nino, Joe. I kelnerów: Ramzi, Zaki, Młazir, i kilku innych tylko imion nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 00:07 zdaje sobie doskonale z tego sprawe jacy oni sa ale mam nadzieje ze kontakt sie utrzyma..mam jeszcze kontakt z Armando z tym co chodzil po hotelu i sprzedawal wycieczke karawana :)no i jeszcze z recepcjonista Ziedem..bardzo sympatyczny chlopak... Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 16:43 Armando byś świetny! Podobno się wybierał do rzeszowa;) A tego recepcjonisty imienia nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 19:03 armando mowil ze wybiera sie do warszawy :)hmmm..bo ma tam dziewczyne.. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 19:05 a recepcjonista to taki czarny chlopaczek o ladnym usmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 18.10.06, 21:06 Tego recepcjonistę kojarzę ale imienia nie znam. A co do Armando to on powiedzial mi że do rzeszowa, moze znalazł tam dziewczynę :) A mi nawet bilet pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 19.10.06, 00:11 wlasnie rozmawialam dzisiaj z armando..podobno ma sie zenic z ta polka ale jego mama sie nie zgadza..a co do body to okazal sie straszna swinia... Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 19.10.06, 12:44 Ale cwaniak, nic nie widziałam! Fajnie przynajmniej uwolni się z tamtąd. A czyja mam się nie zgadza jego czy tej Polki? A co do Body to dlaczego takie krytyczne osądzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_31 Re: faceci z wakacji 19.10.06, 22:48 jego mama sie nie zgadza..nie wim czy dobrze go zrozumialam ale on ma jeszcze siostre i brata i chyba pomaga im finansowo..wiec teraz armando jest w kropce..nie wie czy chce sie zenic :)a co do body..hmmm...niewarto z nim nawiazywac blizszych kontaktow bo pozniej wszyscy wszystko wiedza..niestety...no ale mam nauczke na przyszlosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 20.10.06, 22:30 Właśnie co to tego utrzymywania to słyszałam że utrzymują swoją pracą kilku osobową rodzinę. A z drugiej strony szkoda mi go,mógł się w sumie wyrwać, ale też nie dziwię mu się, też bym nie zostawiła kilku osobowej rodziny na moim utrzymaniu i naraz hajtała się z jakimś obcokrajowcem który jest w stanie wyciagnąć mnie z takiego ktraju.Tylko że mogłaby być dla nich szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: faceci z wakacji 26.10.06, 15:21 Dziewczynki jak macie jakieś zdjecia z El Olf to prześlijcie na skrzynkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: faceci z wakacji 20.10.06, 15:09 cześć Ewusia. Mam pytanie a w jakim terminie bylaś bo ja też widziałam że szalał tam za jakąś. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 27.10.06, 16:28 Ja byłam tam od 1 sierpnia na 2 tygodnie. Być może sie spotkałyśmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: faceci z wakacji 27.10.06, 18:26 Witaj Ewusiu, jak wyglądała ta Polka za którą uganiał się Mohamed? Ja też tam byłam w tym okresie i zwróciłam uwagę że za taką jedną zaglądał. Raczej niska, blondynka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 28.10.06, 15:52 Witaj! Czy ona niska była to nie wiem, znaczy na początku za taką chyba to była brunetka z blond balejarzem , ale później za taką faktycznie niższą. Ta pierwsza była dosyć wysoka i też na pewno Polka. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: faceci z wakacji 28.10.06, 22:37 Cześć Ewusiu, ja pamiętam tylko tą niską. Z kim była w hotelu ta wyższa? może ją widziałam, ale nie kojarzę. Miała coś charakterystycznego? Dobrze poznałaś Mohameda?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 29.10.06, 08:06 Witaj Jolu! ja nie poznałam zbyt dobrze Mohameda, moja przyjaciółka sie za nim uganiała ale nic z tego nie wyszło. Bo on jej powiedział ze woli blondynki, a ona była brunetką. Ta wysoka była chyba tak jakby w dwie rodziny. Mohamed o niej wspomniał mojej przyjaciólce. Wysoka ładna brunetka z blond balejarzem, nie pamietam wiecej szczegółów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia01 Re: faceci z wakacji 29.10.06, 19:34 A Ty Jolu, dobrze go poznałas? Może Cię kojarzę w końcu byłyśmy w tym samym okresie w hotelu, może się spotkałyśmy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 09:26 Cześć dziewczynki. Byłyśmy w tym samym czasie. Chyba wiem o kogo Wam chodzi, o którą blondynkę..... hahahaha.Znam ją bardzo dobrze....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 17:38 Witaj Agatko, byłaś tą niską czy wysoką z balejażem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw5 Re: faceci z wakacji 31.10.06, 08:29 Jolciu, jestem blondynką-owszem z balejażem, chyba wysoką:))Byłam z kolezanką ale nie blondynką. Myślę że musimy się znać z widzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek0071 Re: faceci z wakacji 29.10.06, 19:49 witam Was! Ja odwiedziłam ten hotel w sierpniu tego roku i mogę stwerdzić ze były to najfajniejsze wakacje na jakich byłam. Poznałam kilku animatorów kelnerów i pracowników hotelu. bardzo sympatyczni ludzie :) Bardzo miło spędziłam te wakacje. tez poznałam Mohameda o którym tutaj burzliwie dyskutujecie. Ja miło wspominam z animatorów: Nino i Samiego, z kelnerów: Ramziego, Zakiego (oj ciekawa historia;)), pożniej pracownik basenu był smieszny i inne osoby z hotelu. Chetnie podyskutuję na ich temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek0071 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 18:03 Chyba wiem o które blondynki wam chodzi heehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka4444 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 18:16 Kasiek, czy ty jesteś tą Kasią o której myślę?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek0071 Re: faceci z wakacji 31.10.06, 17:03 Jolu a o jakiej Kasi myslisz :) Jak kojarzysz mnie z jakimś animatorem to pewnie tak. A czy ten animator miał na imię Self? :):)hehehe jasne ze ja! Odpowiedz Link Zgłoś