Dodaj do ulubionych

faceci z wakacji

19.09.06, 15:29
czy była któras z was w hotelu El Olf? może poznałyście tam jakiegoś
tunezyjczyka. napiszcie proszę bo jestem ciekawa. ja poznałam i ciekawe czy
nie tylko ja i tego szmego.
Obserwuj wątek
    • jolka4444 Re: faceci z wakacji 09.10.06, 17:42
      Witaj,
      byłam w sierpniu w El Olf Las Palmas. Było bardzo fajnie. Tunezyjczycy -
      przystojni mężczyźni. Bardzo sympatyczni byli barmani: Zaki, Ramzi, Samir. Z
      kelnerów najlepiej poznałam Mohameda. Z tego co widziałam, to nie tylko ja :).
      A ty kogo mile wspominasz??
      • alutka_31 Re: faceci z wakacji 11.10.06, 23:13
        czesc ja wrocilam dwa dni temu z tego hotelu.ja poznalam animatora :)
        • ewusia01 Re: faceci z wakacji 14.10.06, 23:57
          Witaj Alutka! Którego animatora dobrze poznałaś? Ja z nimi tez troche
          rozmawiałam.
      • ewusia01 Re: faceci z wakacji 14.10.06, 23:55
        Witaj Jolka! Ja też byłam w el olf i też poznałam Mohameda. Fajny był, miał to
        coś! Tylko szkoda że latał za jakąś blondyną jak ja byłam. W sumie to nawet
        ładna była, no bo Polka! ;) A poznałaś kogoś jeszcze? Może jakiś animatorów?
        • alutka_31 Re: faceci z wakacji 15.10.06, 22:07
          czesc ewusia..ja poznalam sie dosc dobrze:) z boda(bashirem)..jego masz na mysli ?
        • alutka_31 Re: faceci z wakacji 15.10.06, 22:12
          a propo mohameda..ja tez go poznalam ale nie przypadl mi do gustu..zaraz na
          drugi dzien sie na mnie pogniewal..uwierzcie ze z obrazona mina nie wygladal
          szalowo..juz lepiej jak sie usmiechal..
          • ewusia01 Re: faceci z wakacji 16.10.06, 22:14
            Zgadzam sie co do mohameda. Fajny był jak się uśmiechał, ale jak nie to tak
            gburowato wyglądał. A co do Body to widzę, ze dosyć dobrze go poznałaś! Ja
            poznałam jeszcze Sama, Nino, Joe. I kelnerów: Ramzi, Zaki, Młazir, i kilku
            innych tylko imion nie pamiętam.
            • alutka_31 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 00:07
              zdaje sobie doskonale z tego sprawe jacy oni sa ale mam nadzieje ze kontakt sie
              utrzyma..mam jeszcze kontakt z Armando z tym co chodzil po hotelu i sprzedawal
              wycieczke karawana :)no i jeszcze z recepcjonista Ziedem..bardzo sympatyczny
              chlopak...
              • ewusia01 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 16:43
                Armando byś świetny! Podobno się wybierał do rzeszowa;) A tego recepcjonisty
                imienia nie znam.
                • alutka_31 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 19:03
                  armando mowil ze wybiera sie do warszawy :)hmmm..bo ma tam dziewczyne..
                  • alutka_31 Re: faceci z wakacji 17.10.06, 19:05
                    a recepcjonista to taki czarny chlopaczek o ladnym usmiechu :)
                    • ewusia01 Re: faceci z wakacji 18.10.06, 21:06
                      Tego recepcjonistę kojarzę ale imienia nie znam. A co do Armando to on
                      powiedzial mi że do rzeszowa, moze znalazł tam dziewczynę :) A mi nawet bilet
                      pokazał.
                      • alutka_31 Re: faceci z wakacji 19.10.06, 00:11
                        wlasnie rozmawialam dzisiaj z armando..podobno ma sie zenic z ta polka ale jego
                        mama sie nie zgadza..a co do body to okazal sie straszna swinia...
                        • ewusia01 Re: faceci z wakacji 19.10.06, 12:44
                          Ale cwaniak, nic nie widziałam! Fajnie przynajmniej uwolni się z tamtąd. A
                          czyja mam się nie zgadza jego czy tej Polki? A co do Body to dlaczego takie
                          krytyczne osądzenie?
                          • alutka_31 Re: faceci z wakacji 19.10.06, 22:48
                            jego mama sie nie zgadza..nie wim czy dobrze go zrozumialam ale on ma jeszcze
                            siostre i brata i chyba pomaga im finansowo..wiec teraz armando jest w
                            kropce..nie wie czy chce sie zenic :)a co do body..hmmm...niewarto z nim
                            nawiazywac blizszych kontaktow bo pozniej wszyscy wszystko wiedza..niestety...no
                            ale mam nauczke na przyszlosc..
                            • ewusia01 Re: faceci z wakacji 20.10.06, 22:30
                              Właśnie co to tego utrzymywania to słyszałam że utrzymują swoją pracą kilku
                              osobową rodzinę. A z drugiej strony szkoda mi go,mógł się w sumie wyrwać, ale
                              też nie dziwię mu się, też bym nie zostawiła kilku osobowej rodziny na moim
                              utrzymaniu i naraz hajtała się z jakimś obcokrajowcem który jest w stanie
                              wyciagnąć mnie z takiego ktraju.Tylko że mogłaby być dla nich szansa.
                            • agatkaw5 Re: faceci z wakacji 26.10.06, 15:21
                              Dziewczynki jak macie jakieś zdjecia z El Olf to prześlijcie na skrzynkę:)
        • agatkaw5 Re: faceci z wakacji 20.10.06, 15:09
          cześć Ewusia. Mam pytanie a w jakim terminie bylaś bo ja też widziałam że
          szalał tam za jakąś.
          • ewusia01 Re: faceci z wakacji 27.10.06, 16:28
            Ja byłam tam od 1 sierpnia na 2 tygodnie. Być może sie spotkałyśmy;)
            • jolka4444 Re: faceci z wakacji 27.10.06, 18:26
              Witaj Ewusiu,
              jak wyglądała ta Polka za którą uganiał się Mohamed? Ja też tam byłam w tym
              okresie i zwróciłam uwagę że za taką jedną zaglądał. Raczej niska, blondynka.
              Pozdrawiam :)
              • ewusia01 Re: faceci z wakacji 28.10.06, 15:52
                Witaj! Czy ona niska była to nie wiem, znaczy na początku za taką chyba to była
                brunetka z blond balejarzem , ale później za taką faktycznie niższą. Ta
                pierwsza była dosyć wysoka i też na pewno Polka.
                • jolka4444 Re: faceci z wakacji 28.10.06, 22:37
                  Cześć Ewusiu,
                  ja pamiętam tylko tą niską. Z kim była w hotelu ta wyższa? może ją widziałam,
                  ale nie kojarzę. Miała coś charakterystycznego? Dobrze poznałaś Mohameda?? :)
                  • ewusia01 Re: faceci z wakacji 29.10.06, 08:06
                    Witaj Jolu! ja nie poznałam zbyt dobrze Mohameda, moja przyjaciółka sie za nim
                    uganiała ale nic z tego nie wyszło. Bo on jej powiedział ze woli blondynki, a
                    ona była brunetką. Ta wysoka była chyba tak jakby w dwie rodziny. Mohamed o
                    niej wspomniał mojej przyjaciólce. Wysoka ładna brunetka z blond balejarzem,
                    nie pamietam wiecej szczegółów :)
                    • ewusia01 Re: faceci z wakacji 29.10.06, 19:34
                      A Ty Jolu, dobrze go poznałas? Może Cię kojarzę w końcu byłyśmy w tym samym
                      okresie w hotelu, może się spotkałyśmy. :)
                      • agatkaw5 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 09:26
                        Cześć dziewczynki. Byłyśmy w tym samym czasie. Chyba wiem o kogo Wam chodzi, o
                        którą blondynkę..... hahahaha.Znam ją bardzo dobrze....:)))))
                        • jolka4444 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 17:38
                          Witaj Agatko, byłaś tą niską czy wysoką z balejażem?? :)
                          • agatkaw5 Re: faceci z wakacji 31.10.06, 08:29
                            Jolciu, jestem blondynką-owszem z balejażem, chyba wysoką:))Byłam z kolezanką
                            ale nie blondynką. Myślę że musimy się znać z widzenia. Pozdrawiam.
    • kasiek0071 Re: faceci z wakacji 29.10.06, 19:49
      witam Was! Ja odwiedziłam ten hotel w sierpniu tego roku i mogę stwerdzić ze
      były to najfajniejsze wakacje na jakich byłam. Poznałam kilku animatorów
      kelnerów i pracowników hotelu. bardzo sympatyczni ludzie :) Bardzo miło
      spędziłam te wakacje. tez poznałam Mohameda o którym tutaj burzliwie
      dyskutujecie. Ja miło wspominam z animatorów: Nino i Samiego, z kelnerów:
      Ramziego, Zakiego (oj ciekawa historia;)), pożniej pracownik basenu był
      smieszny i inne osoby z hotelu. Chetnie podyskutuję na ich temat ;)
    • kasiek0071 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 18:03
      Chyba wiem o które blondynki wam chodzi heehe ;)
      • jolka4444 Re: faceci z wakacji 30.10.06, 18:16
        Kasiek, czy ty jesteś tą Kasią o której myślę?? :))))
        • kasiek0071 Re: faceci z wakacji 31.10.06, 17:03
          Jolu a o jakiej Kasi myslisz :) Jak kojarzysz mnie z jakimś animatorem to
          pewnie tak. A czy ten animator miał na imię Self? :):)hehehe jasne ze ja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka