Dodaj do ulubionych

Kto chce skarżyć EXIM TOURS ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 09:50
Szukamy ludzi oszukanych przez Exim Tours w sezonie lipiec-wrzesień 2006 .
Proszę o wejście w wiadomość wcześniejszą " Kto był lipiec-wrzesień z Exim Tours".
Obserwuj wątek
    • Gość: eda Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:57
      Ja za oszustwo czyli spzredaz wczasow na djerbie a okazalo sie ze na ladzie w
      zarzis to bylo we wrzesniu powrot 22.09.06
      • Gość: web Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:15
        zaraz, a jaki hotel kupiłeś? Oni maja w ofercie też Zarzis. Więc jezeli nie
        zmienili Ci hotelu, to .......... :)))
        • Gość: eda Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:26
          Wykupilem Hotel Zarzis z oferty Djerby wyspa 3 gwiazdki o to nie mam pretensji
          tylko ze pobyt nie byl na wyspie tylko na lądzie 50 km od wyspy. Rezydentka
          to tłumaczyla tak ze to wina agenta spzredajacego wczasy wogole nie miala
          pojecia ze w katalogu wydanym przez exim jest jak byk zarzis na wyspie djerba.A
          nawiasem mowiac rezydentka nie orietowala sie w niczym jej zadaniem bylo tylko
          sprzedac wycieczki
          • Gość: web Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:47
            a katalog widział? Jest tam mapa na której jak byk jest zaznaczone Zarzis. I
            widać, że nie jest na wyspie tylko na lądzie. A sprzedawane jest jako rejon
            Djerba bo tam jest najbliższe lotnisko. Przegywasz, każdą sprawę.
      • Gość: Mysza Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? do edy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:52
        Prosze o opisanie sytuacji ( konkrety) na : pseudo_et@op.pl Pozdrawiam.
    • Gość: maruda Re: Kto chce skarżyć Myszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:42
      Re: Kto chce skarżyć Myszę za spamowanie na forum?
      • Gość: Ania Re: Kto chce skarżyć Myszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:24
        dokladnie - ile jeszcze takich samych watkow zalozysz??
        Rozumiem ze CIe oszukali i urlop byl nieudany ale mozna o tym napisac raz ...
        • Gość: moni Re: Kto chce skarżyć Myszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:26
          daj juz spokoj, najwyrazniej inni sa zadowoleni z wyjazdu z Eximem.
          • Gość: ola Re: Kto chce skarżyć Myszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:53
            uwaga web to pracownica eximu broni oszustow i brnie w klamstwie
            • Gość: web Re: Kto chce skarżyć Myszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:58
              ola, idź sie powieś z taką uwagą. Nie jest pracownikiem eximu.

a najlepiej to mi wskaz, gdzie "brne w kłamstwie" :))))
              szkoda, ze za durnote nie płacą, zbiłabyś majątek
    • Gość: do dupy z nim:) Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:16
      To są ludzie którym nie mozna ufac...przyjechalem na lotnisko do Krakowa ktory
      jest oddalony 160 km.od mojego miasta ,wylot miałem miec w srode wieczorem a
      okazało sie że nie ma mnie na liscie ,porostu ktos zgarną moje pieniadze a o
      rescie zapomnieli.Powiedziano mi że nie moge leciec i zebym zglosil sie do
      biora wktorym kupilem wycieczke ,takze pol nocu spedzilem na poszukiwniu
      jakiegos taniego hotelu w krakowie ,a rankiem wrocilem do mojego miasta wyjanic
      sprawe,tam oczywiscie jeden na drogiego zganial wine:)naszczescie ja jestem
      czlowiekiem wyluzowanym i nie robilem z tego afery i wiem ze mieli szczescie bo
      ktos inny bardziej nerwowy zrobilby zadyme jakiej malo z tego powodu.
      Oczywiscie znalezli mi inny hotel w innej miejscowosci i tu maja plusa ale
      dalej po przylocie nie moge sie doprosic zwrotu pieniedzy ktore ponioslem za
      pierwszym razem tzn.hotel przejazdy ,benzyna ,jedzenie...bo o zmarnowanym
      czasie to nie wspomne.Myslalem ze jestem jakims jedynym przypadkiem ale jak sie
      okazuje to nie jest wiecej ludzi niezadowolonych, ale i tak zycze udanych dni w
      tam w tym piekym i gorącym kraju!!!

• Gość: ola Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:45
        no widzicie tak jak mowilam exim to bioro oszustow zgarnac forse to pierwsi a
        potem graja wariata nie dajcie sie nabierac na to najgorsze bioro.Dlaczego Izba
        turystyki nie wszczyna zadnego postepowania w stsunku do oszukanych gosci
        • Gość: BIURO !!!!!!!!!! Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:57
          BIURO !!!nie bioro - wroc do szkoly
      • Gość: web Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:31
        kupiłes bezpośrednio w biurze eximu czy u agenta?
        miales wydrukowana umowe z systemu czy pisana ręcznie?
    • Gość: kk Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.net.autocom.pl 03.10.06, 00:10
      ja bylam z Exim Tours w sierpniu w hotelu Neur Justinia z basenem tyle ze przez
      pierwsze trzy dni...nie bylo w nim wody!
    • nikitaa1 Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? 03.10.06, 07:56
      Witaj Mysza, wejdz na stronę forum.wakacje.pl . Wczoraj Adam napisał, że Exim
      zaproponował mu na jego reklamację w hotelu Ruspina 22 zł ( 2 os + dziecko)!!!
      BOMBONIERKA na przeprosiny!!!Sama widzisz,jak nas traktują!!!Czekam też na
      odpowiedz na swoją reklamację ...Pozostaje droga sądowa, bo sama widzisz...a tu
      na forum ludzie i tak nie wierzą....pozdrawiam ...NIGDY WIECEJ EXIM!!!
      • Gość: Ninka Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:30
        Nie pisz ze ludzie wam nie wierza...bo jesli ktos sie dobrze wyraza na temat
        tego biura, to widocznie w niczym mu nie podpadlo i swoje wakacje spedzili bez
        jakis sensacji..wiec nie maja powowdu by skarzyc to biuro. ja rowniez nie mam,
        bo wszytko bylo tak jak w katalogu mi pokazali.
        • Gość: agoola20 Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: 195.136.174.* 07.10.06, 16:02
          ja bylam z eximem i nie mam nic do zarzucenia, wszytsko odbylo sie zgodnie z
          umowa.
    • Gość: Lifter Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: 195.94.215.* 09.10.06, 16:35
      Ja. M.in. orzneli mnie na caly 1 dzien wczasow, szczegoly w watku "El Kanotui, Exim, Hannibal Palace", a to wcale nie koniec ich grzechow.
      • Gość: ola Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 00:04
        do agooli kochana ten watek jest dla tych co chca skarzyc wiec nie wcinaj
        sie tam gdzie cie nie prosza pozdrawiam
      • Gość: r1 Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? IP: *.hcm.com.pl 11.10.06, 12:42
        to zglos do prokuratory albo prosto do ministra Ziobry .i czemu nie opowiadasz
        o zbrodniach Eximu co na twojej osobie doswiadczyles.
    • ksmusik Re: Kto chce skarżyć EXIM TOURS ? 10.01.07, 22:48
      Byłem w Tunezji w sierpniu w podróży poślubnej dostaliśmy wakacje jako prezent
      pojechaliśmy z niemieckiego biura i to co zauważyłem przechodzi ludzkie pojecie
      niestety nasze(polskie) biura między innymi EXIM to dno nie dbają o klientów
      najgorsze pokoje w hotelu oczywiście maja polacy rozmawialiśmy z rodakami w
      souse na targu niektórzy w pokojach mieli niesprawną klime w sierpniu gdzie
      temperatura około 40stopniC,nie wiem czemu tak się dzieje może jesteśmy gorszym
      narodem któremu nic się nie należy.Wole jechać pod namiot niż z tą bandą chytrusów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka