Dodaj do ulubionych

hammamet yasmine hotel excel

27.09.06, 12:55
hello,
czy kotś był w tym hotelu i w tym kurorcie. jedziemy 05 października z
rocznym dzieckiem, na co najbardziej powinniśmy uważać. co możemy zwiedzić w
nie dalekiej odległości?
Obserwuj wątek
    • Gość: tadek Re: hammamet yasmine hotel excel IP: 80.244.139.* 01.10.06, 21:40
      hotelik jest taki sobie natomiast hammamet jest bardzo ladny ja bylem w marilli
      w hammamecie i z tamtad mialem bardzo blisko do centrum handlowego uwazajcie
      tylko na splepikarzy z mediny sa sympatyczni ale bardzo "upierdliwi" u zbruj
      sie w cierpliwosc przy targowaniu jesli juz przystana na twoja cene to lepiej
      kup towar ogolnie jest to bardzo bespieczne miasto typowo turystyczne zycze
      milego pobytu
      jakby cos to pytaj
      pozdrawiam
    • Gość: byk Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:56
      Hotel Exel to dno-zaplecze daremne,obsługa do kitu.Jeżeli możesz,to zmień
      hotel.Poczytaj sobie opinie w forum o hotelach.Yasmin jest
      świetne,bezpieczne,dużo kafejek i sklepików,szczególnie w medinie.Targować się
      trzeba i można jak się chce rzeczywiście coś kupić,bo jak nie ,to sobie
      odpuść-możesz spotkać się z niechęcią.Wchodż śmiało w zakamarki mediny,są tam
      piękne uliczki.Miłego urlopu i powodzenia.
      • Gość: Kasia Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:25
        Dziwne. Wróciłam z Tunezji kilka dni temu,mieszkałam w tym hotelu i jakoś nie
        zauważyłam niedociągnięć. Bardzo czysto i w pokojach i na całym terenie, niezłe
        jedzenie (w tym mnóstwo warzyw) i miłą obsługa. Nie udało mi się zauważyć
        specjalnych uchybień w żadnej z wymieninych dziedzin. Polecam,zwłaszcza jako
        bazę wypadową. Transport jest tak tani, że naprawdę można się ruszyć do Tunisu,
        LaMarsa, Kartaginy itd. Droga prosta i tak ze trzy razy taniej niż od osoby niż
        wycieczka zorganizowana. A i przyjemność większa :) Bardziej ciekawskim radzę
        wypożyczyć autko i zwiedzać dalsze rejony. Niezpomniane wrażenia dla kierowcy i
        pasażerów - totalny brak przepisów ruchu.
        • Gość: Aga Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:12
          Dziękuje Ci Kasiu za słowa otuchy, bo to co czytam od kilku dni na forum o tym
          hotelu to mnie przeraża. Wczasy mam już opłacone, hotelu zmienić w tym termine
          niestety nie mogę. DZiękuję i pozdrawiam.
        • Gość: bamboocha Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.chello.pl 06.10.06, 20:05
          potwierdzam, hotel Excel jest bardzo fajny sam w sobie jak na warunki
          nie-europejskie. Trzeba umieć rozgraniczyć nasze standardy i tamtejsze ;-)

jedynie jedzenie kompletnie mi nie smakowało, ciągle jaja, jaja i .... jaja :-P

hotel fajny, myślę, że upierdliwi jeśli zechca to sie przyczepią do czegoś ale
          my jesteśmy bardzo zadowoleni

pozdrawiam
    • Gość: naserek opinie o hotel excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38535726
      opinie o hotel excel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka