beniaba 27.09.06, 12:55 hello, czy kotś był w tym hotelu i w tym kurorcie. jedziemy 05 października z rocznym dzieckiem, na co najbardziej powinniśmy uważać. co możemy zwiedzić w nie dalekiej odległości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadek Re: hammamet yasmine hotel excel IP: 80.244.139.* 01.10.06, 21:40 hotelik jest taki sobie natomiast hammamet jest bardzo ladny ja bylem w marilli w hammamecie i z tamtad mialem bardzo blisko do centrum handlowego uwazajcie tylko na splepikarzy z mediny sa sympatyczni ale bardzo "upierdliwi" u zbruj sie w cierpliwosc przy targowaniu jesli juz przystana na twoja cene to lepiej kup towar ogolnie jest to bardzo bespieczne miasto typowo turystyczne zycze milego pobytu jakby cos to pytaj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:56 Hotel Exel to dno-zaplecze daremne,obsługa do kitu.Jeżeli możesz,to zmień hotel.Poczytaj sobie opinie w forum o hotelach.Yasmin jest świetne,bezpieczne,dużo kafejek i sklepików,szczególnie w medinie.Targować się trzeba i można jak się chce rzeczywiście coś kupić,bo jak nie ,to sobie odpuść-możesz spotkać się z niechęcią.Wchodż śmiało w zakamarki mediny,są tam piękne uliczki.Miłego urlopu i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:25 Dziwne. Wróciłam z Tunezji kilka dni temu,mieszkałam w tym hotelu i jakoś nie zauważyłam niedociągnięć. Bardzo czysto i w pokojach i na całym terenie, niezłe jedzenie (w tym mnóstwo warzyw) i miłą obsługa. Nie udało mi się zauważyć specjalnych uchybień w żadnej z wymieninych dziedzin. Polecam,zwłaszcza jako bazę wypadową. Transport jest tak tani, że naprawdę można się ruszyć do Tunisu, LaMarsa, Kartaginy itd. Droga prosta i tak ze trzy razy taniej niż od osoby niż wycieczka zorganizowana. A i przyjemność większa :) Bardziej ciekawskim radzę wypożyczyć autko i zwiedzać dalsze rejony. Niezpomniane wrażenia dla kierowcy i pasażerów - totalny brak przepisów ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:12 Dziękuje Ci Kasiu za słowa otuchy, bo to co czytam od kilku dni na forum o tym hotelu to mnie przeraża. Wczasy mam już opłacone, hotelu zmienić w tym termine niestety nie mogę. DZiękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboocha Re: hammamet yasmine hotel excel IP: *.chello.pl 06.10.06, 20:05 potwierdzam, hotel Excel jest bardzo fajny sam w sobie jak na warunki nie-europejskie. Trzeba umieć rozgraniczyć nasze standardy i tamtejsze ;-) jedynie jedzenie kompletnie mi nie smakowało, ciągle jaja, jaja i .... jaja :-P hotel fajny, myślę, że upierdliwi jeśli zechca to sie przyczepią do czegoś ale my jesteśmy bardzo zadowoleni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naserek opinie o hotel excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38535726 opinie o hotel excel Odpowiedz Link Zgłoś