Dodaj do ulubionych

Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse

IP: *.chello.pl 28.09.06, 11:54
czy ktoś może mi coś powiedzieć nt animatorów z chems el hana???? generalnie
dwóch panów było młodszych jeden chyba cały ten ich szef wydawał się
starszy... generalnie chodzi mi o to czy Ci panowie byli żonaci bo... no
właśnie i tu zaczyna się problem...........
Obserwuj wątek
    • Gość: kkkkk Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.chello.pl 08.10.06, 18:12
      ja moge powiedziec nieco, ale powiedz o co konkretnie chodzi
      • Gość: ciekawa Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.chello.pl 13.10.06, 22:27
        o "umilanie" czasu wszystkim mieszkankom hotelu.... ????? ogólnie interesuje
        mnie ich zachowanie a dokładniej mówiąc, czy zaszło coś"poważnego" pomiędzy
        Wami... też byłam w tym hotelu też ich poznałam i chciałabym po prostu
        wiedzieć... jeden z nich ma żonę i ciekawa jestem, czy się do tego przyznał,
        czy nadal wyrywał laski na swoje "animaturuuru;)) "....
    • Gość: Agula Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:01
      ci dwaj młodsi maja bardzo długie penisy, a ten starszy ma mniejszego
    • Gość: Sas Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.net81.citysat.com.pl 09.10.06, 20:01
      Nareszcie NASZE KOCHANE POLSKIE PANIE zobaczyły coś ciekawego w Tunezji i teraz
      wymieniaja sie ciekawymi ZJAWISKAMI , dzieki ktorym zauroczyła ich Tunezja .
      Sas
    • Gość: kama Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.u.mcnet.pl 13.10.06, 15:12
      A mogę się dowiedzieć czy jest to problem natury zdrowotnej, botak się
      składa ,że też miałam z nimi do czynienia ?
      • Gość: ciekawa Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.chello.pl 13.10.06, 22:22
        kojarzysz kolesia o imieniu Nino???
        • Gość: abc Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 16:16
          a co z Momo i Rico?
          • Gość: ciekawa Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.chello.pl 14.10.06, 18:52
            jak jak byłam na początku września to akurat kolega Rico związany był z
            małolatką z Danii czy Holandii nie pamiętam dokładnie. Bardzo przeżywał
            rozstanie... chodził niczym struty pies i szczerze mowiąc wzbudzał nie litośc i
            nie współczucie tylko śmiech..... bo po pierwsze z laski była głupia koza -
            rozmowa z nią załamywała ludzi do tego brzydka jak noc - i nie mówię tego z
            nienawiści czy zazdrości - akurat Rico calkowicie nie jest w moim typi a do
            tego wiek... no cóż bardzo młody....za młody
            Co do MUMU no cóż miły i bardzo wrażliwy młody facet jego wygłupy przyprawiały
            czasem o ból brzucha;)) można z nim było naprawdęczasem poważnie porozmawiać.
            Nie był nachalny i nie zachowywał sięjak wielka gwizada hotelowa;)))
            co do Nino hmmmm i tu zaczynają się schody.....napisz proszę wszystko co o nim
            wiesz.....
            • Gość: lama Re: Animatorzy z Hotelu Chems el Hana - Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:49
              Hej! Ja byłam kilka razy w Tunezji i kilku animatorów, tylko nie wiem czy
              akurat mówimy o tym samym. Oni mają dużo "imion", bo najczęściej to nie są
              imiona tylko ksywki, aby łatwiej było turystom... Jeśli możesz to opisz mi jak
              wyglądał Mumu i Nino. Może to właśnie ich znam... I będę coś mogła o nich
              powiedziec.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka