Gość: gosc IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 21:31 UWAGA! histeryczka na forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolita8484 Re:do gosca IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 22:00 Niech se Pan daruje !!! Opuszczam te forum, bo tutaj nie da się normalnie porozmawiać !!! NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 22:18 Polecam forum Faceci z Tunezji . Moze tam pójdzie Ci lepiej . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola04&Kejta Re:do lolita8484 IP: *.chello.pl 13.10.06, 22:37 Kochana!!! Sas chyba do Ciebie smali cholewy - specjalnie dla Ciebie założył nowe Forum... hahahaha..cóż za gest, wyczuwamy tutaj tunezyjskie fluidy. Nie uciekaj Malutka, bo dasz tym "panom" tylko satysfakcję... ważne że i my i Ty wiemy o co chodzi ;) - w tunezyjskim klimacie;) - i pomimo tego że niektórym może się to wydawać nader niezrozumiałe (no cóz nie odpowiadamy za czyjeś proste i jednostrumieniowe;)) myślenie oraz brak wyobraźni) to fajne jest to, że na pewno tam wrócimy i z taką osobą jak Ty właśnie możemy wymienić się wspomnieniami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karkar81 Re:do lolita8484 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 03:25 lola nie poddawaj sie wiesz przeciez ze to Sasa zagrywka z tym "Lolita8484 uwaga histeryczka na forum" :P dawaj czadu dalej przynajmniej cos sie dzieje :P SAS nie mialam nic przeciwko Tobie i bardzo lubilam czytac Twoje posty i teraz bardzo powaznie sie do Ciebie odnosze duzo na forum Twoich postow ale przesadzasz w tym watku "Tunezyjczycy są wspaniali" masz rodzinke to cos swiadczy o Tobie ze jestes dorosly:( niestety po tym watku "Tunezyjczycy są wspaniali" po tym co Ty tam wypisujesz na pewno przestane czytac Twoje posty bede niestety je omijac:((( przykro mi ze tak postepujesz z tymi dziewczetami ktore wczesniej czy pozniej i tak zapomna o tych wspanialych facetach z Tunezji i tylko przetrwaja prawdziwe zwiazki(taki jak moj:P a musze sie przyznac ze nie poznalam mojego Tunezyjczyka na wakacjach wiec jakies szanse są ze bedzie ok)wiec zajmij sie juz powazniejszym doradzaniem w sprawach Tunezji(bo tam byles i masz jakies pojecie)i nie dogryzaj tym zakochanym kobietkom one zapomna z czasem a Ty nie potrzebnie podkrecasz atmosfere:( mam nadzieje ze zrozumiesz co mam na mysli i dasz juz spokoj pozdrawiam serdecznie i wszystkim dziewczetom zycze wytrwania w walce o Tunezyjskie szczescie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita8484 Re:karola04, kejta,karkar81 IP: *.swietochlowice.org 14.10.06, 07:15 Hello dziewczynki :) Wracam do Was, a rozmowom z facetom mówię - STOP !!! Przemyślałam ich posty i stwierdziłam, że nie ma co se nerwów psuć przez ich złośliwe riposty!!! A ze wszystkimi paniami chętnie się powymieniam wrażeniami z Tunezji, bo mamy ich dużo prawda?? Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do karkar81 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.10.06, 17:00 Nikomu nie dogryzan , myślę tez że nie jestem złośliwy . Staram sie pisać o faktach i osobistych odczuciach . Nie wiem czy jedna na 1000 z tynezyjskich przygód kończy sie przynajmniej prawdziwa przyjaźnią .Byc moze Wam sie udało , ale w watku Tunezyjczycy są wspaniali -wypowiadaja sie również Panie które dzięki takim przyjaźnią wychowują samotnie oliwkowe dzieciaki lub co gorsze sa nosicielkami . Wam się udalo/ daj boze/ , ale na was swiat sie nie kończy ani nie zaczyna . A czy będziesz mnie czytac czy nie - jestem jak Amreyka , albo mnie kupujesz albo do widzenia. Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karkar81 do Sas:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:20 <<Nikomu nie dogryzam , myślę tez że nie jestem złośliwy . Staram sie pisać o faktach i osobistych odczuciach.>> Nikt Tobie nie zabrania opisywac faktow ale Twoje osobiste odczucia mysle ze sie juz wszystkim znudzily..... <<ale w watku Tunezyjczycy są wspaniali -wypowiadaja sie również Panie które dzięki takim przyjaźnią wychowują samotnie oliwkowe dzieciaki lub co gorsze sa nosicielkami....>> wychowuja Sas ale z wlasnej glupoty przepraszam jesli kogos uraze ale zaden Tunezyjczyk nie wezmie na sile:( i od czego są prezerwatywy??Dziewczyny na zdrowy rozsadek jak mozna zaufac komus kogo zna sie pare dni ja wiem ze oni sa wspaniali przystojni i dla nie ktorych kobiet polacy nie dorastaja im do piet nikt wam nie zabrania isc z nimi do lozka ale nie dajcie sie zwariowac uzywajcie prezerwatyw!!!(z powiedzonka"prawdziwa kobieta w torebce powinna nosic pomadke,zapalniczke i prezerwatywe")ale"oliwkowe" dzieciaczki sa przecudne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do karkar81 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.10.06, 19:52 A nawet jak ktoś chciałby zabronic to i tak nic sobie z tego nie robię- TO WOLNE FORUM. Co do odczuc - znudziło sie nie czytaj i nie wypowiadaj sie za tzw. WSZYSTKICH.Pozumiem ,że tyradę o głupocie poprzez rozmowe ze mna kierujesz do KOLEZANEK. Te powiedzwenie o kobietach ,torebkach i prezerwatywach to chyba wymysł takich WYZWOLONYCH lasek jak TY. Jeśli tak podobaja Ci sie oliwkowe dzieci to nie wiem czy Ci życzyc ...czy nie zyczyc . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karkar81 do Sas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:41 wiesz co Sas jestes pusty jak pudelko po zapalkach Ty nawet nie potrafisz zrozumiec tekstu ktorego ktos do Ciebie nawoluje....a po drugie jak mnie nie znasz to mnie nie porownuj do nikogo ani do zadnych wyzwolonych lasek...w poprzedniej wypowiedzi zacytowalam wiec po co sie czepiasz?? Wiesz co chcialabym aby Twoja zona to wszystko przeczytala :P ciekawe czy bylbys nadal czestym gosciem w takim wątku!!!! Tylko mi nie odpisuj ze zona o wszystkom wie bo nie uwierze a jesli tak to ojojoj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do karkar81 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 21:49 To prawda nie potrafię zrozumieć tekstu , KTÓREGO KTOŚ DO MNIE NAWOŁUJE- moze Ty potrafisz?. Sposób w jai piszesz na tym forum świadczy o tym ,że jesteś ultrawyzwolona - no chyba że sie anonimowo dowartościowujesz.A co do Twoich zachcianek - to habibki już nie wystarczą. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.10.06, 16:48 Droga karolciu jako światowa dziewczyna , napewno umiesz odróżnić podpis gosc od Sas , oraz różnicę w sposobie prowadzenia dyskusji. Co do lolity 8484 to z tymi cholewkami chyba przesadziłaś . O lolicie8484 dużo mozna sie dowiedzieć z e sposobu i jezyka uzywanego w dialogu z gosc. Zresztą ona ma tylu adoratorów że i tak nie miałbym szans. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 14.10.06, 22:24 Wystarczyło że w szale odpisywania na 130000 wątków zapomniałeś się podpisać i wypełnić rubrykę autor i już jestes gościem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 11:14 Do zapominalskich raczej nie należę . Uwazaj żebyś Ty -jak napisała Twoja kunpela nie zapominała o prezerwatywach w torebce . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 13:45 nie bój się zawsze mam przy sobie paczkę a od teraz będę nosić jeszcze zwinięte skarpetki - jak trafię na taką łajzę jak ty to ją po prostu zaknebluję!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 17:10 A już myślałem ,że skarpetki będziesz uzywała do WSPOMAGANIA prezerwatyw. Będzie naprawdę PEWNIE i Z GŁOWĄ. sAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 18:41 nie no... ależ ty jestes wyuzdany :))) tunezyjskie trzepanie dywanów w prezerwatywie i skarpecie :))) w międzyczasie podpatrywanie róznego rodzaju transakcji i wkuwanie cen towarów na pamięć :))) ty to potrafisz sobie zorganizować wakacje :))) pzw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 21:57 Jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ,a wyłapujesz tylko odpowiadające Ci zdania czy slowa z wypowiedzi kilku forowiczów w kilku postach to myślę ,że kiedyś przez ROZTRZĘSIENIE mozesz pomylić prezerwatywę ze skarpetką .Tak potrafię zorganizować sobie wakacje i to wyobraź sobie bez pomocy habibków. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re:do karola04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:39 Nie chce bronic Sasa bo mi kiedys tez podpadl podkrecaniem atmosferki na forum :P... ale teraz nie rozumiem dlacezgo sie tak go uczepilyscie, chlopak ma jakies tam swoje zdanie i juz. gdybyscie dalej nie podchwycily tematu i nie pisaly z ironia to podejrzewam ze temat by sie skonczyl i nic juz by Sas od siebie nie dodal...faktem jest to ze niektore dziewcyzny jada tam tylko po "przygode" , inne pozwiedzac a jeszcez inne w jeszcez innym celu..i kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, byle z jakims szacunkiem do drugiej osoby.. nie po to sa zakladane jakies tematy aby sie inni na nich klocili lub pokazywali kto ma lepsza gadke i bardziej kogos zagnie..pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do Ninka IP: *.net81.citysat.com.pl 16.10.06, 19:29 Podkręcając wątek dowiedzieliśmy sie z kim mamy doczynienia . Sposób prowadzenia dyskusji i ELEGANCKI dobór wierszówki dobitnie pokazuje ,ze lolitki i karolki do kółka różancowego downo już nie należą . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 16.10.06, 21:10 wiesz co, szkoda mi czasu na prowadzenie jałowej, hmm nawet tego dyskusją nazwać nie można bo przytaczasz jak echo moje argumenty... Szczerze mówiąc przez jakiś czas miałam niezły ubaw ale ileż można??? Nudzisz mnie... myslałam że może jakoś się rozwiniesz w trakcie ale widzę że pierwsze moje wrażenie co do ograniczoności twojego "mózgu" były w 100% trafione... Także żegnam się z tobą na czas jakiś :)) odezwę sie po sylwestrze :))) trzy miesiące to w sam raz by moje znudzenie twoją osobą minęło a pewnie i argumenty które przytoczysz zyskają na świeżości pa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 16.10.06, 21:36 Zapewne wybywasz po nauki do habinków. Gdzie i jak robić zakupy to juz cie nauczyli . Teraz dalsza edukacja przed tobą . A moze habibki naucza ciut kulturki . Przecież ty w swoim zacietrzweieniu i złości nie potrafisz powiedzeic normalnie DO WIDZENIA . Co do świeżości to osobiście nie przewiduję zmian , no ale ty w towerzystwie swoich żigolaków będziesz się czuła jak rybka /złota/ w wodzie i wrócisz WYPOCZĘTA i ŚWIEŻÓTAKA jak poranna kajzerka . sAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: lolita 8484uwaga! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.06, 21:48 oj dawno mnie na formum nie było. I sporo się namieszało. Biednego SASA atakujecie dziewczyny a On po prostu lekko złośliwy jest, ale mimo wszystko uroczy :-)) a dzięki Jego tekstom na Forum jest ciekawie. Doceńcie chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do mała IP: *.net81.citysat.com.pl 16.10.06, 21:53 Ty tak poważnie , czy WKRĘCASZ mnie. Lolitki i karolki juz mnie doceniły - ja je też . Ale dzięki . Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała-aniuta do Sasa IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.06, 22:00 Wkręcam???? w życiu jedynym!!!! A swoją drogą zgłaszam sprzeciw - strasznie dużo kobitek wybiera nik - mała. Czyż to nie kradzież. A co one wypisują. Od tej pory odcinam się od szurnietych "małych". Sas wyluzuj - docenią Cię, jak ja Cię doceniłam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: do Sasa IP: *.sti.net.pl 16.10.06, 22:07 Sas jestes motorem napedowym tego forum i z calej tej zawieruchy wyszedles z klasa,natomiast przy okazji poznalismy prawdziwe oblicze lolity . pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita8484 do moni IP: *.swietochlowice.org 17.10.06, 10:32 Ojejuchny ... to się tym biednym Sasem zajmij!!! Jaka Ty dramatyczna jesteś: "poznaliśmy prawdziwe oblicze Lolity" hahaha Jaka ja niedobra jestem!!! Żegnam Panią. Siedź dalej na forum i przestrzegaj dziewczęta przed nieplanowaną ciążą i Tunezyjczykami - żeby nie skończyły jak Twoja kumpela :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała-aniuta Re: lolita 8484uwaga! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.06, 22:12 Widzisz Sas - uwielbiają Cię!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: lolita 8484uwaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:04 Uwielbiaja to troche za duzo powiedziane..:P...lubia, wystarczy, choc czasem Sas potrafi wzburzyc w zylach krew.:)....i wtedy jest troche denerwujacy, ale ogolem ok :P..pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: lolita 8484uwaga! 16.10.06, 23:25 witaj Sas,masz sporo racji,niestety! Chyba dziewczyny z prowincji wymyśliły sobie love story z tzw.cudzoziemcem,czyli awans społeczny,a to one mają być tym awansem dla biednych arabskich,prostych chłopców.Czyli duże nieporozumienie w dwie strony! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: lolita 8484uwaga! 17.10.06, 09:28 Gość portalu: gosc napisał(a): > UWAGA! histeryczka na forum! raczej trollica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita8484 do iberii IP: *.swietochlowice.org 17.10.06, 10:23 Jestem ciekawa jak Ty wyglądasz?? Na pewno jak paszkwil :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita8484 do Sasa IP: *.swietochlowice.org 17.10.06, 10:28 A ty się zajmij lepiej swoją rodzinką - którą rzekomo masz!!! Widac, nie masz co robić biedaku, bo od rana do nocy siedzisz na forum - chyba w każdym wątku masz coś "ciekawego" do powiedzenia!!! Tylko umiesz oczerniać i obrabiać osoby, których nie znasz i nie widzialeś na oczy. Pierwszy raz w życiu weszłam na forum, chcąc opisać swoje wrażenia z wakacji w Tunezji - a tutaj od razu spotykam się z krytyką innych ludzi, mimo, że sama nikogo najpierw nie obrażałam. Do widzenia i zajmij sie w końcu swoimi sprawami, bo jesteś już nudny jak flaki z olejem!!! I mi nie odpisuj, bo Twój kolejny post skierowany do mnie i tak pozostanie bez odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 17.10.06, 18:24 Gdybys miala choć ciunia wyobraźni to spojrzałabyś na godziny w których przychodza moje posty . Z tego powinnas wyczytać ,że oprócz pisania prawdy o takich jak ty NIEWINIĄTKACH , czasami od komputera odchodzę . Nie oczernilem cie i nie obrobilem , a znać osobiscie nie musze wystarczy że przeczytam wierszówke i wiem z kim mam doczynienia. Czy jestem nudny to sprawa względna . Jesli tylko dla ciebie i kumpeli karoli to jest to dla mnie argument za dodatkowym wypowiadaniu sie na tym forum. A tak na koniec to ci powiem ,że też nie będę za tobą płakał . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia [...] IP: *.sti.net.pl 17.10.06, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: do iberii 17.10.06, 19:52 Gość portalu: lolita8484 napisał(a): > Jestem ciekawa jak Ty wyglądasz?? Na pewno jak paszkwil :P nie mierz innych ...swoja miara.. p.s. zebys sie kiedys nie zdziwila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita8484 Re: lolita 8484uwaga! IP: *.swietochlowice.org 17.10.06, 10:35 Pozdrowienia dla Karolci04 !!! Trzymaj się cieplutko koleżaneczko i baw się dobrze na wakacjach !!! Jak już kochana to se na meilu popisać możemy - przynajmniej nie będziemy musiały czytać złośliwych komentarzy niektórych ludzi!!! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś