Dodaj do ulubionych

tunezja w lutym??jaka pogoda??

IP: *.aster.pl 02.01.07, 20:16
jesli ktos byl,albo ma jakiekolwiek informacje na ten temat to bardzo prosze
o opinie.
Obserwuj wątek
    • turhotel Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 02.01.07, 20:21
      Nie jedź w lutym, za zimno. Od maja warto.
      • Gość: magdzia_ Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.aster.pl 02.01.07, 20:26
        wiem,ze lepiej na wakacjach,ale niestety luty to jedyny miesiac w ktorym bede
        miala wystarczajaco czasu ja jakis wyjazd i tak kombinuje,gdzie by
        pojechac,zeby jak najwiecej skorzystac z kilku dni wolnego:(
        • Gość: colin Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:01
          W tym czasie tylko Egipt dużo ładniejszy od Tunezji i dużo cieplej-pozdrawiam
          • Gość: Malinka Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:19
            Albo wyspy kanaryjskie.
      • etrusek do "turhotela" 03.01.07, 23:45
        Bedę zobowiązany jesli zaprzestaniesz używania prywatnego loginu "turhotel" i
        zadasz sobie odrobinę trudu w celu założenia swojego osobistego konta.
    • mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 03.01.07, 12:34
      hej, wybierasz sie wlutym??do sousse moze?
      ktory hotel wybralas?
      • Gość: magdzia_ Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.aster.pl 03.01.07, 15:00
        nad miejscem,ani hotelem szczerze mowiąc jeszcze się nie zastanawiałam,póki co
        wszystko jest w proszku,w lutym chyba mozna liczyc na atrakcyjne oferty last
        minute.
        jakies wskazówki co do hotelu albo miejscowosci,sprawdzonego biura??
        dzieki za odpowiedzi:)
        pozdrawiam
        • mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 03.01.07, 15:34
          pytam, bo ja tez sie wybieram od 08/02 na tydzien.
          najprawdopodobniej bedzie to hotel el hana beach w sousse.
          w sousse bylam juz nie raz i nie dwa, wiec znam miejsce.
          acha, jade z exim tours - tez juz sprawdzone przeze mnie jesli chodzi o tunezje.
          skad jestes? wybierasz sie sama?
          • Gość: colin Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:12
            Super Exim najdroższe biuro a hotel do dupy byliśmy w nim w lato nie polecam ,
            a co Wy chcecie robić w lutym w Tunezji przecież jest zimno max 15 stopni -
            pozdrawiam
            • turhotel Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 03.01.07, 20:34
              Po co jedziesz kolejny raz do Sousse. Jedź do Hammametu Yasmine jeśli juz
              musisz do Tunezji.
              • etrusek turhotel 03.01.07, 23:46
                Bedę zobowiązany jesli zaprzestaniesz używania prywatnego loginu "turhotel" i
                zadasz sobie odrobinę trudu w celu założenia swojego osobistego konta.
              • mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 04.01.07, 08:12
                bylam w hammamet yasmine, teraz poza sezonem nie ma sensu tam jechac,
                przeciez ta dzielnica "yasmine" zyje tylko wtedy jak sa tam turysci, a Sousse,
                to normalne, duze miasto, w ktorym nie mozna sie nudzic nawet w lutym:)
            • mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 04.01.07, 08:14
              z eximem juz bylam i sadze, ze 1000 zl to nie jest wygorowana cena za tydzien
              HB. El hana beach - ten hotel tez znam, wprawdzie nie mieszkalam w nim, ale
              bylam na animacjach podczas kiedy mieszkali tam znajomi i pokjoe tez widzialam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka