Gość: magdzia_ IP: *.aster.pl 02.01.07, 20:16 jesli ktos byl,albo ma jakiekolwiek informacje na ten temat to bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 02.01.07, 20:21 Nie jedź w lutym, za zimno. Od maja warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzia_ Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.aster.pl 02.01.07, 20:26 wiem,ze lepiej na wakacjach,ale niestety luty to jedyny miesiac w ktorym bede miala wystarczajaco czasu ja jakis wyjazd i tak kombinuje,gdzie by pojechac,zeby jak najwiecej skorzystac z kilku dni wolnego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:01 W tym czasie tylko Egipt dużo ładniejszy od Tunezji i dużo cieplej-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:19 Albo wyspy kanaryjskie. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek do "turhotela" 03.01.07, 23:45 Bedę zobowiązany jesli zaprzestaniesz używania prywatnego loginu "turhotel" i zadasz sobie odrobinę trudu w celu założenia swojego osobistego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 03.01.07, 12:34 hej, wybierasz sie wlutym??do sousse moze? ktory hotel wybralas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzia_ Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.aster.pl 03.01.07, 15:00 nad miejscem,ani hotelem szczerze mowiąc jeszcze się nie zastanawiałam,póki co wszystko jest w proszku,w lutym chyba mozna liczyc na atrakcyjne oferty last minute. jakies wskazówki co do hotelu albo miejscowosci,sprawdzonego biura?? dzieki za odpowiedzi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 03.01.07, 15:34 pytam, bo ja tez sie wybieram od 08/02 na tydzien. najprawdopodobniej bedzie to hotel el hana beach w sousse. w sousse bylam juz nie raz i nie dwa, wiec znam miejsce. acha, jade z exim tours - tez juz sprawdzone przeze mnie jesli chodzi o tunezje. skad jestes? wybierasz sie sama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:12 Super Exim najdroższe biuro a hotel do dupy byliśmy w nim w lato nie polecam , a co Wy chcecie robić w lutym w Tunezji przecież jest zimno max 15 stopni - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 03.01.07, 20:34 Po co jedziesz kolejny raz do Sousse. Jedź do Hammametu Yasmine jeśli juz musisz do Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek turhotel 03.01.07, 23:46 Bedę zobowiązany jesli zaprzestaniesz używania prywatnego loginu "turhotel" i zadasz sobie odrobinę trudu w celu założenia swojego osobistego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 04.01.07, 08:12 bylam w hammamet yasmine, teraz poza sezonem nie ma sensu tam jechac, przeciez ta dzielnica "yasmine" zyje tylko wtedy jak sa tam turysci, a Sousse, to normalne, duze miasto, w ktorym nie mozna sie nudzic nawet w lutym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: tunezja w lutym??jaka pogoda?? 04.01.07, 08:14 z eximem juz bylam i sadze, ze 1000 zl to nie jest wygorowana cena za tydzien HB. El hana beach - ten hotel tez znam, wprawdzie nie mieszkalam w nim, ale bylam na animacjach podczas kiedy mieszkali tam znajomi i pokjoe tez widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś