Dodaj do ulubionych

Hotel EDEN CLUB w Skanes

IP: 195.117.255.* 09.01.07, 15:02
W czerwcu wybieram się do hotelu Eden Club w Monastyrze-Skanes. Czy ktoś był
w tym hotelu, jakie są Wasze opinie (generalnie mało się pisze o tym hotelu),
co zobaczyć w okolicy?
Czy są w tamtej okolicy jakieś miejscowe biura podróży oferujące wycieczki
fakultatywne w konkurencyjnych cenach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes IP: 212.76.37.* 21.01.07, 10:35
      Podbijam wątek :)
      • vpgb Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes 23.01.07, 08:16
        Też tam lecę 14 czerwca z Katowic. A Ty?

W podjęciu decyzji pomogły mi następujące opinie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=45798542
        www.wakacje.pl/hotele/tunezja/hotel-eden-club-2229.html
        Jak znajdziesz coś innego podziel się na forum.
        Pozdrawiam Grzegorz
        • Gość: Tom Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes IP: 195.117.255.* 24.01.07, 11:10
          Ja lecę 14 czerwca z W-wy, czyli spotkamy się na miejscu.
          Pozdro, Tom.
          A co do informacji o hotelu to na różnych forach generalnie jest ich mało i
          równie dużo jest pozytywnych jak i negatywnych, ale mam nadzieję, że będzie ok.
        • Gość: GZB Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:39
          też lecimy 14.06 do tego hotelu z Katowic myślę ,że będzie super mimo różnych opinii
          • Gość: mada Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 08:31
            Ja wybieram się tam 7 czerwca. Opinie są różne- to prawda, ale jestem
            pozytywnie nastawiona :-)))
          • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes 03.05.07, 21:56
            Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
            Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
            samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
            godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
            atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
            W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
            dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
    • Gość: Tadeusz Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:56
      Ja byłem w hotelu Saadia. W okolicy same hotele. Wieczorem nie ma specjalnie
      gdzie wyjść. Można wybrać się do Monastyru względnie do Sousse. Wiczorem to
      najlepiej taksówką.W dzień można autobusem. Lokalnych biur podróży tutaj nie
      ma. Chyba,że są w Monastyrze lub Sousse,ale nie słyszałem. Ja jechałem na
      dwudniowe safari zakupione u rezydenta
    • Gość: Tom Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes IP: 195.117.255.* 15.05.07, 21:18
      Ktoś wrócił ostatnio z tego hotelu? Jeżeli tak, to jakie wrażenia???
      • seesun Re: Hotel EDEN CLUB w Skanes 18.05.07, 00:57
        witam wszystkich,
        byłam w tym hotelu jakieś 1,5 roku temu i wróciłam bardzo zadowolona :-) mam
        nadzieję, że od tego czasu nie zmieniło się na gorsze ;-)
        wszystko oczywiscie zalezy od tego na co się nastawiacie, ale jezeli nie macie
        super wysokich wymagań, to powinniście być zadowoleni.
        Pokoje skromne, ale bardzo czyste. Łazienki też czyste, reczniki wymieniane
        codziennie. Obsługa bardzo miła i pomocna, zawsze usmiechnięta :-)
        jedzenie smaczne i różnorodne - jest w czym wybierać. Napoje alkoholowe szum w
        glowie zrobic moga ;-) aczkolwiek czasami niektore odbiagaja troche smakiem od
        uznanych przez nas norm ;-) no ale to cecha ich rodzimych trunkow, a
        nie "zasluga" hotelu :-) Basen czysty, plaza ladna.Jest to "zona turystyczna",
        wiec tak jak już ktoś tutaj pisal, w okolicy sa same hotele i nie ma sie za
        bardzo gdzie ruszyc bez taksowki czy busa, ale z tym tez nie ma problemu, bo
        tych srodkow lokomocji jest pod dostatkiem po bardzo przystepnych cenach. Sam
        hotel jest dosc ladny otoczony zielenia, wiec przyjemnie spedza sie tam czas.
        Animacja zalezy oczywiscie od animatorow, a nie wiem jakich maja w tym roku.
        Jak ja byłam, animatorzy byli ok i trudno bylo sie nudzic. Tyle jezeli chodzi o
        hotel.
        lokalne biura znajduja sie w Monastyrze i w Sousse, tam tez znajdziecie tansze
        wycieczki, ale brak polskojezycznego przewodnika. Mozna tez wypozyczyc autko i
        zwiedzac na "wlasna reke" ale zalezy jak kto sie czuje za kierownica w Tunezji -
        ich sposob i kultura jazdy znacznie odbiega od przyjetych przez nas zasad wiec
        poczatki moga byc trudne a czasami nawet szokujace ;-) ale przyzwyczaic sie
        mozna i jest to calkiem fajny sposob na zwiedzanie :-)
        Mam nadzieje, ze troche rozwialam Wasze watpliwosci, ale jakbyscie mieli
        jeszcze jakies pytania, to piszcie - jak tylko bede potrafila chetnie na nie
        odpowiem :-)
        Ja wróciał bardzo zadowolana i Wam tez tego zycze !
        Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka