Dodaj do ulubionych

tydzień czy 2 tygodnie??

19.02.07, 14:56
wybieramy sie z przyszłym mężem w podróż poślubną do Tunezji.
zastanawiamy sie czy tydzień to nie za krótko??

slub mamy 4 sierpnia a ja mam urlop od 02.08.07 do 20.08.07

raczej nie wyrobimy sie zeby byc 2 tygodnie, a z tego co wiem to wyjazdy sa
albo 03.08 albo 09.08

opłaca sie na tydzień jechac??
Obserwuj wątek
    • Gość: moonbeauty Re: tydzień czy 2 tygodnie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:19
      Jesli nie macie możliwości by lecieć na 2 tygodnie, to na tydzień i tak warto -
      lecicie samolotem więc oszczędzacie czas i niewygody kilkunastogodzinnej
      podróży.
      • Gość: władek Re: tydzień czy 2 tygodnie?? IP: *.mofnet.gov.pl 20.02.07, 13:46
        Przeciez Tunezję ma z 20 biur podrozy. Wyloty z chyba 10 lotnisk w kraju. Z Way
        to pewnie codziennie są, z innych - lokalnych też po kilka na tydzien. Inna
        sprawa, ze szkoda, iz polskie biura maja malo ofert typu 10 czy 11 dni.
        • Gość: władek Re: tydzień czy 2 tygodnie?? IP: *.mofnet.gov.pl 20.02.07, 13:55
          O, qrcze. Mimo że z 20 biur ma Tunezję, to prawie każde ma w czwartki. Musi byc
          Tunezja w takim razie ? Tydzien to za krotko.
    • motylanoga71 Re: tydzień czy 2 tygodnie?? 20.02.07, 14:22
      a chcecie odpoczac i pozwiedzac to 2 tyg. Tylko odpoczac tydzien :) a jesli
      chcecie sie ciagle bzykac to szkoda jechac do Tunezji bo i tak z pokoju nie
      bedziecie wychodzic.
      • mazria Re: tydzień czy 2 tygodnie?? 03.03.07, 16:24
        Zazdrościsz im, czy co? Też byś chciał/ła "bzykać się w Tunezji"?
        To fruuu z foum do wyra!!!!!
        Strasznie wkurza mnie chamstwo - typu Twojego!!!

A do Tunezji warto nawet na tydzień :) Zawsze można powtórzyć eskapadę i
        następnym razem lecieć na 2 tygodnie.
        Pozdrawiam i wszystkiego dobrego z okazji Ślubu :)
    • Gość: anna Re: tydzień czy 2 tygodnie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:31
      Moim zdaniem na tydzień to stanowczo za któtko, bo trzeba wziąć pod uwagę to iż
      dzień wylotu i powrotu do PL jest już wliczony we wczasy także praktycznie
      odpada Wam 2 dni.
      Dużo dobrego na nowej drodze życia.
      • Gość: nie nie nie Re: tydzień czy 2 tygodnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:42
        na tydzien nie warto!
        odradzam!
        bylam w atmtym roku z chlopakiem na tydzien (2280 TUI HB Hammamet Abou Nawas w
        last minut) i nie moge odzalowac ze tylko na tydzien:( niestety , nie mieli tej
        oferty na 2 tyg w terminie ktory nam odpowiadal...
        TYTLKO NA 2 TYG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka