Dodaj do ulubionych

Biuro Sun&Fun - wiarygodni?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:10
Przymierzam się do kupienia Tunezji w BP Sun&Fun, gdyż rzeczywiście ma fajną
ofertę i sporo gratisów. Ale czy są wiarygodni, solidni, nie
robią "brzydkich" numerów typu olewanie klienta? Będę wdzięczny za wszystkie
opinie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: moonbeauty Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:06
      Moim zdaniem każde biuro ma wpadki. Rzadziej zdarzają się one droższym biurom
      np TUI. Moin zdaniem biura typu Oasis, Exim, Sun&Fun są na podobnym poziomie.
      Jeśli mają fajną ofertę - warto brać. Każdy udzieli Ci tu innej rady - na
      podstawie własnych doświadczeń. A raz ma się szczęście, a raz nie.
      • pressforum Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? 24.02.07, 14:13
        bylismy wlasnie z sun&fun na djerbie. wprawdzie pani rezydentka moglaby sie
        bardziej przykladac do pracy, ale naprawde bylo calkiem niezle i biuro jest
        wiarygodne. bylismy w hotelu "sun club", inna grupa byla w innym obiekcie. co do
        naszego zakwaterowania, to 3 gwiazdki po arabsku to, niestety, czasem 1
        gwiazdka. ogolnie hotel bardzo fajny - basen odkryty i kryty, sauna, silownia i
        inne bajery no i super wypasione zarcie na szwedzkim stole. jedyne uwagi mozemy
        miec do samego pokoju - najpierw nie dzialala klima (noce bardzo zimne o tej
        porze roku), ale na drugi dzien naprawili. potem zepsula sie spluczka od kibelka
        - naprawilem sam, nastepnie woda wyciekala z rezerwuaru - naprawil fachowiec.
        ale na koniec zatkal sie zlew, mimo zgloszenia olali nas - uzywalismy tylko
        kranu nad wanna. ale uwazam, ze i tak nie ma powodow do narzekan. jestesmy
        bardzo zadowoleni, a bylismy z dziecmi. zrezygnowalismy z wycieczek, wszedzie
        jezdzilismy sami bardzo tanimi taksowkami, samodzielna wyprawa na kontynent
        takze byla bardzo tania.
    • Gość: grażyna13 Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? IP: *.spray.net.pl 24.02.07, 15:09
      Byłam z biurem Sun@Fun we wrześniu 2006 w hotelu Sol Mouradi - Port el Kantaui.
      Wszystko organizacyjnie bez zarzutu. Polecam. A wpadki zdarzają się wszystkim -
      i w biurach podróży i hotelach. Pozdrawiam .
    • Gość: Aga Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:17
      Byłam z tym biurem w październiku w Yasmine Hammamed w hotelu Excel i nie mam
      zastrzeżeń. Należy tylko brać poprawkę na ilość gwiazdek hotelu, ale to akurat
      dotyczy wielu bp oferujących wczasy w Tunezji. Pozdrawiam.
    • khinga Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? 25.02.07, 22:06
      Byłam z tym biurem na Djerbie w grudniu i nie mam żadnych zastrzeżeń:)
    • Gość: turysta Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:19
      Nie bój się.Biura, jeśli "padają" to z reguły pod koniec lata.
    • Gość: DaV Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:18
      Biuro godne polecenia. Byłem w 2006 w Sol Club El Kantoui- 0 problemów.
    • Gość: cieplolubny Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? IP: *.core.lanet.net.pl 08.03.07, 19:33
      Polecam opis pobytu Sousse z biurem Sun&Fun z tej stronki:
      www.podrozeforum.pl/viewtopic.php?t=78
    • Gość: edyta Re: Biuro Sun&Fun - wiarygodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:04
      ja byłam 3 2 razy na wczasach z tego biura uważam ze sa bardzo
      dobrzy i solidni teraz jade 3 raz w czercu tez od nich.polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka