Gość: aniol IP: *.kolornet.pl 14.04.07, 19:11 Nie wiem czy bylo juz takie pytanie, ale co myslicie o biurze Triada? Zna ktos, podrozowal moze ktos z tym biurem? Z gory dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nananana1 Re: Triada? 14.04.07, 20:18 Byłam z nimi w Tunezji, Turcji i Egipcie i było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia-65 Re: Triada? 14.04.07, 20:54 Z Triadą byłam w ubiegłym roku i w tym również z nimi jadę do Tunezji. Było wszystko ok. Wróciliśmy zadowoleni, chociaż jesteśmy dosyć wymagającymi klientami. Myślę, że zależy to czy będziecie zadowoleni czy nie od tego z jakiej oferty tego biura skorzystacie. Mam n amyśli cenę i hotel w , którym będziecie. Nie ma nic za darmo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol Re: Triada? IP: *.kolornet.pl 15.04.07, 14:33 dzieki!:) juz nie mam obaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżnik Re: Triada? IP: 81.210.123.* 17.04.07, 00:36 niestety kilka lat temu byłem z nimi w Hiszpanii. Wiem cena niska więc i wymagań nie powinienem mieć ale camp na który nas zawieźli - koszmar totalny syf!!!!! pomiędzy przyczepami kupa śmieci a w przyczepach totalny roz....el. Pierwszy dzień spędziliśmy na sprzataniu domku i otoczenia. Natomiast druga grupa była na campie obok i po prostu dwa światy. czysto i przyjemnie. Co do rezydenta - niestety nieuchwytny i często w stanie .... - Jaka cena taki wyjazd :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:55 byłam z tym biurem w hiszpanii - w skrócie - zmarnowane wakacje i pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:54 byłam z TRIADĄ w Tunezji w hotelu 3 * LES PIRAMIDES za niewielkie pieniadze i jestem zadowolona.wolałam zamiast hotelu 5* róznicę przeznaczyć na wycieczki fakultatywne bo jest co zwiedzać.nie mieszkam w POLSCE w 'PAŁACU i nie jadam w restauracjach , nie grymaszę bo tydzień lub dwa tygodnie przeznaczm na odpoczynek i zwiedzanie a nie na wyłapywanie usterek i błędów biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Triada? IP: *.who.vectranet.pl 30.04.07, 19:30 Byłam 3 lata temu z Triada we Włoszech, hotel 3* cena wcale nie niska, a efekt: koszmarne pokoje, stare pieczywo na sniadanie a w płatkach śniadaniowych robaki. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś