Dodaj do ulubionych

Sprawdzone biura podróży

16.05.07, 11:14
Chcę pojechać z dziećmi do Tunezji, ale nie stać mnie na kolejną "przygodę" z
nietrafionym operatorem. Jakie Biuro Podróży polecacie i jakie miejsce przy 8-
mio i 4-ro latkach :) ?
Obserwuj wątek
    • janko_z Re: Sprawdzone biura podróży 16.05.07, 14:02
      My byliśmy w Tunezji - Hammamet z Biurem Sun&Fun, mogę polecić. Był to Hotel Les Albatros, w opcji All Incl. Spokojny Hotel z basenem, wydzieloną plażą ok. w odl. ok. 100m. Wyżywienie doskonałe, obsługa miła.
      Czesto korzystamy z usług Travelplanet.pl, nie zdarzyło sie bym musiał składać zażalenia.
      • bursztyn78 Re: Sprawdzone biura podróży 01.06.07, 16:11
        ja ma z Travelplanet.pl zupełnie inne doświadczenia.
        Próbowałem się kiedyś skorzystać z ich oferty, ale niestety konsultant pomimo
        obietnic nie potrafił stworzyć oferty odpowiadającej moim potrzebom.
        Ich konkurencji easygo.pl zajeło to kilkanaście minut. I z nimi pojechałem.

Pozdra.

B.
      • Gość: M19 Re: Sprawdzone biura podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 09:37
        Od kilku lat jeżdze z biurem Neckerman, bardzo chwale to biuro. Z niemcami
        liczą się nie ma wpadek, .Z polskimi biurami jest różnie. W tym roku z
        polskiego oddziału neckermana kupiłam Tunezje ale z katalogu niemieckiego,
        lecę z Warszawy. Na miejscu ma odebrać mnie rezydent niemiecki, będę z rodziną
        mieszać w hotelu z niemcami i francuzami. Okazało się że za hotel 4 gwazdkowy
        zapłaciłam tyle ile kosztuje w polskiej propozycji neckermana 3 gwiazdkowy.
        Czuję się bezpieczniejsza z Neckermanem.
        • Gość: darek Re: Sprawdzone biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:18
          tez w tym roku bylem w hammamet z neckermana,z tym biorem 1 raz bo wczesniej z
          triada,dostalem super pokoj w 4 gwiazdkowym hotelu za nie woelka cene,siec
          hoteli iberostar,naprwde super polecam
        • Gość: jj Re: Sprawdzone biura podróży IP: 212.2.100.* 11.06.07, 10:20
          Jeżdze z nekermannem od kilku lat i nie było żadnych dziwnych przygód jest to
          wielkie biuro działajace na całym w swiecie i w wielu krajach tak że mozesz z
          nim leciec spokojnie lub wubiezr TUI.Nie sa to tanie biura ale pewniejszych nie
          znajdziesz.Przynajmniej masz pewnośc oferty i zadnych niespodzianek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka