agamol 16.05.07, 11:14 Chcę pojechać z dziećmi do Tunezji, ale nie stać mnie na kolejną "przygodę" z nietrafionym operatorem. Jakie Biuro Podróży polecacie i jakie miejsce przy 8- mio i 4-ro latkach :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janko_z Re: Sprawdzone biura podróży 16.05.07, 14:02 My byliśmy w Tunezji - Hammamet z Biurem Sun&Fun, mogę polecić. Był to Hotel Les Albatros, w opcji All Incl. Spokojny Hotel z basenem, wydzieloną plażą ok. w odl. ok. 100m. Wyżywienie doskonałe, obsługa miła. Czesto korzystamy z usług Travelplanet.pl, nie zdarzyło sie bym musiał składać zażalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn78 Re: Sprawdzone biura podróży 01.06.07, 16:11 ja ma z Travelplanet.pl zupełnie inne doświadczenia. Próbowałem się kiedyś skorzystać z ich oferty, ale niestety konsultant pomimo obietnic nie potrafił stworzyć oferty odpowiadającej moim potrzebom. Ich konkurencji easygo.pl zajeło to kilkanaście minut. I z nimi pojechałem. Pozdra. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M19 Re: Sprawdzone biura podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 09:37 Od kilku lat jeżdze z biurem Neckerman, bardzo chwale to biuro. Z niemcami liczą się nie ma wpadek, .Z polskimi biurami jest różnie. W tym roku z polskiego oddziału neckermana kupiłam Tunezje ale z katalogu niemieckiego, lecę z Warszawy. Na miejscu ma odebrać mnie rezydent niemiecki, będę z rodziną mieszać w hotelu z niemcami i francuzami. Okazało się że za hotel 4 gwazdkowy zapłaciłam tyle ile kosztuje w polskiej propozycji neckermana 3 gwiazdkowy. Czuję się bezpieczniejsza z Neckermanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Sprawdzone biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:18 tez w tym roku bylem w hammamet z neckermana,z tym biorem 1 raz bo wczesniej z triada,dostalem super pokoj w 4 gwiazdkowym hotelu za nie woelka cene,siec hoteli iberostar,naprwde super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Sprawdzone biura podróży IP: 212.2.100.* 11.06.07, 10:20 Jeżdze z nekermannem od kilku lat i nie było żadnych dziwnych przygód jest to wielkie biuro działajace na całym w swiecie i w wielu krajach tak że mozesz z nim leciec spokojnie lub wubiezr TUI.Nie sa to tanie biura ale pewniejszych nie znajdziesz.Przynajmniej masz pewnośc oferty i zadnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś