Gość: Stella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:08 Czy ktoś z Was był w tym hotelu? Poszukuje info o animatorach: Simba, Nagui (czyt. Nagi)i o Czarnym-nie wiem jak ma na imię.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania81 Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.cyberdusk.pl 28.05.07, 13:04 fajny gosciu ale straszny podrywacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:12 A o kim mówisz, ze podrywacz, bo wymieniłam trzech:)? Napisz generalnie o swoich odczuciach co do wymienionych panów. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania81 Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.cyberdusk.pl 28.05.07, 13:32 Mowie o Samim ale Nagi tez nie lepszy Mi sie wydaje ze podrywaja kazda laske z europy jaka sie u nich pojawi a wiadomo co 7 dni nowy turnus wiec maja w czym wybierac Ogolnie panowie zachowuja sie jak zigolaki, tani panowie do towarzystwa, umizguja sie do kobiet w nadziei ze te beda ich sponsorowaly i tak z tygodnia na tydzien zyja sobie jak na dobrych wakacjach bazujac na naiwnosci europejek Sama widzialam jak Nagi przystawial sie do jakiejs puszystej niemki podczas gdy poprzedniego dnia slodzil mojej przyjaciolce... bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:05 No powiem szczerze, że mnie zdziwilaś. Bo Simba i Czarny to się zgodzę-totalni kobieciarze, gdziekolwiek i z kimkolwiek byle by. Natomiast Nagi wręcz odwrotnie-cały czas z boku, oni wszyscy jednego wieczora byli pijani, a on jeden nie. Wszyscy zarywali laski podczas tańców wieczorem, a on stał w progu, nigdy nie widziałam go tańczącego, zawsze z boku. No no no, widać nie było nikogo ciekawego na naszym turnusie::)) Odpowiedz Link Zgłoś
moim_zdaniem Re: Animator z Primasol El Fell 29.05.07, 08:23 Potwierdzam co do Simby i tego Czarnego-chyba miał na imie Kahla, lub coś w tym stylu. Oboje panowie fajni, przystojni, ale faktycznie mieli parcie na kasę. Łasili się do każdej kobiety. Natomiast co do Nagi`ego-nie zgadzam się. To spokojny chłopak, na początku myślałam że jest żonaty, bo taki był z boku, zdystansowany. W każdym razie nie nazwałabym go kobieciarzem ani podrywaczem. Nagi był najfajniejszy i najsympatyczniejszy z nich wszystkich! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:23 No dziękuję za odp. Potwierdzilas moje obserwacje... MOże ktoś z Was jeszcze byl w tym hotelu i moze cos powiedziec o tych panach? Odpowiedz Link Zgłoś
habibi69 Re: Animator z Primasol El Fell 30.05.07, 14:43 a co możecie powiedzieć o miłym dj-u Fifi? ja jestem z wakacji zdowolona!!! było miło słonecznie i fajna atmosfera. animatorki też świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim_zdaniem Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.toya.net.pl 30.05.07, 18:35 Fifi byl bardzo mily, podrywał moją koleżankę-nawet mam zdjęcie jak jej przesyła buziaczka:) Co do animatorek zgadzam się, mile babki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakacyjna przygoda Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:22 przypominam sobie jeszcze przystojnego fotografa. ale on był bardzo nieśmiały,albo tylko sprawiał takie wrażenie.czy ktoś ma coś do powiedzenia na jego temat. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Animator z Primasol El Fell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:47 Tak, fotograf bardzo przystojny ale chyba młodziutki - tak przynajmniej wyglądał, może dlatego wstydliwy. Poza tym bardzo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś