Gość: katrin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:48 prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: Hammamet Azur plaza 06.07.07, 17:57 Gość portalu: katrin napisał(a): > prosze o opinie Poczytaj na forum Tunezja;hotele-recenzje i jest dużo wypowiedzi na wątku forum pt.SKY CLUB Dziś wróciłem Azur plaza Hammamet.Odrzuć opinie krańcowe typu brudna plaża,wodorosty lub denne jedzenie lub picie bo to rzecz indywidualna odczucia piszących.Odpuszczaj też wypowiedzi pracowników lub tych co jadą i się boją,to naturalne że ich trzęsie.Powinnaś sobie wyrobić sama zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mischell Re: Hammamet Azur plaza IP: *.ztpnet.pl 06.07.07, 21:17 Katrin kiedy sie wybierasz? Ja mam wczasy i wylot zaplanowany na 20 września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Hammamet Azur plaza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:22 tutaj znajdziesz aktualane opinie o azur plaza www.wakacje.pl/hotele/tunezja/hotel-azur-plaza-5763.html Odpowiedz Link Zgłoś