Dodaj do ulubionych

nouvelair- bagaż

16.07.07, 12:06
W czwartek wróciłam z Tunezji.Leciałam w/w liniami.Biuro Sky Club powiedziało
mi ,że można mieć 20 kg bagażu na osobę jak i na innych liniach.Niestety
okazało się ,że tylko 15 kg.Dowiedzieliśmy się dopiero na lotnisku jak już
przyjechaliśmy z walizkami:)
Obserwuj wątek
    • Gość: tytus Re: nouvelair- bagaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:37
      no i ????
    • agaagnes Re: nouvelair- bagaż 16.07.07, 13:16
      a my jak wracalismy z Manstriru mielsimy 18 kg nadbagażu pomarudzili torchę ale
      nie placilsimuy za nadbagaz
      • mmarusia Re: nouvelair- bagaż 17.07.07, 00:17
        my tez nie mielismy zadnych problemow z przewoznikiem.
    • gosiulka01 Re: nouvelair- bagaż 17.07.07, 11:04
      Powiedzcie mi czy istotna jest tylko waga bagażu czy obowiązują też jakieś
      wymiary torby czy walizki????
      • Gość: marci Re: nouvelair- bagaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:30
        ja lecialem z nimi 28 czerwca i wracalem 12 lipca i miałem na 3 osoby bagazu
        głownego 59 kilo i bezproblemu przeszlo. z tego co mialem na bilecie napisane
        to 20 kg głowny bagaż i 5 kg podrecznego. Podreczny nie jest wazony ale wiadomo
        ze nie moze to byc waliza. My mielismy 2 wieksze plecaczki i dziecko malutki na
        zabawki. W drodze poprwotnej rezydentka mowila nam ze 2-3 kg nie robia problemu
        wiecej juz trzeba placic. W razie pytan piszcie
        • Gość: mopsik76 Re: nouvelair- bagaż IP: 64.236.188.* 20.07.07, 11:09
          A nie wiecie czy mozna mieć jeden wspóny bagaż który będzie naprzykład ważył
          25kg?

K.
          • Gość: jano Re: nouvelair- bagaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:19
            bzdury wróciłem 19.07 nominalnie można mieć 20 kg przekroczenie o 1-2 kg
            akceptują bez dopłaty można zgłosić że lecą razem 2 osoby i na wagę włożyc
            obywdwie walizki/bagaże/, bagaż podręczny nikogo nie interesował

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka