anka_u_30 19.07.07, 16:34 Czy poza dyskotekami (bo już wiem, że są) może ktoś polecić jakieś fajne miejsca w Sousse. Sympatyczny lokal z alkoholem i muzyką który warto odwiedzić... Niekoniecznie po to aby tańczyć w tłumie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola :) Re: Wieczorem w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:51 Jest jedno fajne miejsce...które mi osobiście bardzo przypadło do gustu. Jak sie idzie w stronę portu El Kantawi, po lewej stronie ulicy jest taka knajpka - na dworzu zrobiona na dziki zachód (krzywe okna, kaktusy, beczki, itp.) - muzyka na zywo, miła obsługa....natomias pod spodem jest "Kopalnia", w sumie fajny pub, gdzie można zjeść, napić się (po 22:00 jest happy hour, gdzie drugie piwo dają gratis), potańczyc, pogadać - fajny klimacik.Polecam na prawdę. Przez tą knajpką stoi naganiacz, namawia na imprezowanie tam, na prawdę warto choć raz tam iść - nie pożałujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_u_30 Re: Wieczorem w Sousse 24.07.07, 18:49 Dziękuję serdecznie. Wypróbuję w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wieczorem w Sousse IP: *.media4.pl 24.07.07, 18:49 ja tez wpadne tam w piatek z Ola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola:) Re: Wieczorem w Sousse IP: *.aster.pl 24.07.07, 19:36 Ale WAm fajnie, ja będe musiała czekać do 30 sierpnia aby tam się znaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka23 Re: Wieczorem w Sousse 24.07.07, 20:44 Ja polecam BONAPARTE - można posiedzieć, posłuchac muzyki i jest karaoke, czyli można się nieźle pośmiać. Klub mieści się obok mełego hotelu Phenix - naprzeciw wejścia do hotelu Tej Marhaba. Drugie miejsce to polecam SALOON - można spokojnie posiedzieć i napić się czegoś na dworze - ma bardzo ładny wystrój, a w środku jest dyskoteka. Trzeci to polecam LA GROTE w komlekcie hotelowym Marhaba&Marhaba Club - mieści się obok hotelu Marhaba Beach - tego kompleksu - naprwadę rewelacja :D Ale Wam zazdroszczę :P Ale cóż byłam w tym roku już w maju w Sousse a na początku lipca w przepięknym turckim Bodrum w Turcji Egiejskiej - POLECAM - tam to są dopiero dyskoteki i knajpy => Sousse to nic w porównaniu z tamtejszą rozrywką. Na pewno tam wróce , ale Sousse też uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś