Dodaj do ulubionych

Arabowie i komplementy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:04
Z jakimi komplementami spotkałyście sie w Tunezji?
Obserwuj wątek
    • jotpiasecki Re: Arabowie i komplementy 23.07.07, 21:57
      najczęściej : bandit, alibaba etc... Oczywiście są to odpowiedzi na Twoją cenę
      (około 1/5tego co wołają) podczas targów :)
      • czekoladka23 Re: Arabowie i komplementy 23.07.07, 23:01
        Jeżeli chodzi o komplementy to:
        - you are very pretty girl
        - you have very beautiful eyes
        - you have sexy body
        - your hair are nice
        - polish girl are the best
        - I like you, your smile is very beutiful
        - polskie dziewczyny są jak witaminy :D
        - zajebista jesteś - hahaha, myślałam, ze padnę :D :D :D
        i tym podobne "komplementy", jeżeli można to tak nazwać :P
        Ogółem żałosne, bo oni tak gadają każdej napotkanej europejce, czy ładna czy
        brzydka, czy gruba czy chuda, czy blonynka czy brunetka ;/ Jeżeli dasz się
        nabrać i będziesz się wdzięczyć, to zajdą dalej z pytaniami, dlatego lepiej nie
        zaczynać dyskusji tylko stanowczo podziękować i się pożegnać :) Bo potem zaczną
        wypytywać czy masz chłopaka, a jak powiesz, że nie to jesteś stracona :/ Chodzi
        im tylko o jedno: sex i wydostanie się z kraju. Może są wyjątki, ale tacy to
        już się nie zadają z turystkami :)
    • biedulka Re: Arabowie i komplementy 24.07.07, 09:58
      masz fajne sandały :))))
    • mazria Re: Arabowie i komplementy 24.07.07, 12:02
      Seksi Shakira :P
      • biedulka Re: Arabowie i komplementy 24.07.07, 12:05
        > Seksi Shakira :P
        haha to standardowy tekst :) wiele razy go słyszałam
        • agnieszka.wasik Re: Arabowie i komplementy 24.07.07, 12:19
          Claudia Schiffer jeszcze;),a Shakira to oni chyba na każdą blondynkę z
          kręconymi włosami wołają:)
          Pozatym na mnie i narzeczonego wołali Russia jak przyjechaliśmy i byliśmy
          jeszcze biali a później jak się opaliliśmy to Brazylia.
          Dziwiłam się dlaczego myśleli,że jestem z Rosji,pewien arab powiedział mi, że u
          nich panuje stereotyp że jak blondyni to z rosjii, nie szkodzi że połowa
          kontynentu europejskiego ma blond włosy,dla nich Rosja i koniec.
        • mazria Re: Arabowie i komplementy 24.07.07, 12:51
          Miałam długie, proste, brązowe włosy :)
          Ciekawe, czy w tym roku będą wołać "Seksi Rihanna"?
          ??
          • Gość: iza Re: Arabowie i komplementy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:54
            Ja też jestem brunetką i wołali Paff Daddy( jeśli można to potraktować jako
            komplement...):))))
            • mazria Re: Arabowie i komplementy 24.07.07, 12:57
              Jeśli byłaś z chłopakiem, to pewnie do niego było Paff Daddy. Za moim mężem
              krzyczeli, Justin Timberlake!!
              :))))))))))))
              • Gość: Gracek Re: Arabowie i komplementy IP: 195.117.230.* 24.07.07, 16:33
                ja słyszałem takie określenia:

Alibaba, Alimama, Aliku.., Shakira, Madonna, Pudzianowski, Kaczyński, Baba
                Jaga, Bandit, Polish people is not capitalist, Katastrof, Medicine ( tutaj
                dotykał czoła ) - pewnie chodziło mu o to, że mam chyba gorączkę i trzeba ze
                mną do lekarza ;-) Pierwszych kilka straganów to był ubaw ... później udręka.
                Każdy zapraszał, zachęcał, wypytywał ... później tylko ból głowy. Oni to
                faktycznie szatany na kobitki ;) Jeden sprzedawca miętowej herbaty gdzieś w
                oazie na safari miał tabliczkę - Najwięcej witaminy mają Polskie dziewczynu ...
                i moja herbata miętowa ;-) Na innej tablicy - Punkt skupu dziewczyn POLAND ;-)
              • Gość: aniaszew Re: Arabowie i komplementy IP: *.acn.waw.pl 24.07.07, 23:16
                Na mojego męża mówili Rambo (bo duuży).Na mnie mimo że jestem szatynka-
                Schakira.
                • Gość: aga_zg1974 Re: Arabowie i komplementy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:04
                  fakt na facetów wołają Rambo spotkałam się że wołali Doda elektroda dupa-cycki
                  a na mnie to przeważnie że jestem Bandit ale to z racji tego że dużo zawsze
                  próbowałam targować
                  • Gość: anik Re: Arabowie i komplementy IP: 195.149.64.* 25.07.07, 16:53
                    spotkałam się z określeniem gazela..... ale to chyba nie był komplement.
                    W każdym razie dałam im do zrozumienia, żeby sobie nie pozwalali, za co na
                    odchodnym krzyczeli za mną Sabrina. Najlepiej uniknąć niechcianych zaczepek
                    mówiąc po włosku, bo oni tego języka nie znają i odchodzą.
                    • Gość: misia32 Re: Arabowie i komplementy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:55
                      wołali "you are beautiful" albo "jak sie masz kochanie" a jak się uśmiechnęłam
                      to było: "can we go to the room?"
    • gia600 Re: Arabowie i komplementy 03.08.07, 19:29
      mon ange :]
    • karola.v Re: Arabowie i komplementy 03.08.07, 19:49
      Nudni są w tych swoich komplementach :-)

Do mojego męża wołali- Rambo bandit albo strongmen i klepali po bicepsach,
      do mnie Claudia Schiffer,jak sie masz kochanie.Za moją 8-letnią córcią wołali
      Barbi i ciągneli za blond włosy,a 5-letnią próbowali ciągle całować.Przejście
      przez suk w Sousse było dla nas nie lada wyczynem,po paru krokach mieliśmy
      ochote uciekać,mając w nosie zakupy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka