Dodaj do ulubionych

TRIADA KŁAMCY !!!-

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 17:35
Witam,
musze napisać bo mnie rozniesie ! Wykupiłam juz w marcu wakacje wybierając
droższy hotel o średnio 500zł za osobę na 2 tyg all inc. Sugerowałam się
opiniami innych jak rówieniż wyglądem i sugestiami. Ale to i tak nei ja
decyduje gdzie będe spała w Tunzji tylko TRIADA. Mimo że biuro i tak
wiedziało od miesiąca przed moim przybyciem że Hotel ten jest zamknięty to
nie pomyślał zeby poinformować tych którzy go wykupili !! Co gorsza o
wzroście cen paliwa i dopłącie na kilka dni przed wylotem zdążyli
poinformować i wiedzieli jakl się z nami skontaktowac . Na miejscu nic nie
mogąca Pani rezydentka powiedziała że mamy inny hotel który jak nam się nie
spodoba to mozemy się przenieść do innego wybranego przez nas ale to juz na
własny koszt. Nie mówiąc o darmowej wyciecze za 60 DT co mnie rozsmieszyło do
łez! Tak wiec nie daruje tego Tradzie bo hotel w którym nas ulokowano EL OLF
LAS PALMaS, oprócz niemiłej obsługi, co dziennie tego samego jedzenia az na
dru dzień mieszanka z dnia poprzedniego, beznadziejenej klimatyzacji,
karaluchami w pokojach, złodziejami i wieeloma ionnymi "zaletami" nigdy nie
powinien posiadać miana hoteli z 4*.
Ogólnie załamka. Gdyby jednak nie urok tego kraju i niezapomniana wycieczka
na saharę chyba bym osobiście podłożyłam bombę pod ten hotel. Dla dobra
ogółu.

Obserwuj wątek
    • gwiazdeczka245 Re: kto jest ok 02.08.07, 17:54
      czytajac te forum coraz bardziej sie obawiam wyjazdu i wyboru hotelu do
      tunezji, bo jak sie poczyta co wyrabiaja biura podrozy to az sie niechce
      wierzyc...ja mam zamiar wykupic wycieczke na wrzesien w Sun Fun
      • Gość: DO GWIAZDKI Re: kto jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 18:13
        GWIAZDEZKA TO JEŚLI SUN&FUN TO TYLKO I WYŁĄCZNIE MARILLA,BYŁAM Z NIMI W TUNEZJI
        I BYŁO SUPER GDYBY NIE WYACHOWANIE,OBOJĘTNOŚĆ I NIE MIŁA ATMOSFERA BARMANÓW
        ITD.OCZYWIŚCIE NIE WSZYSCY TACY BYLI ALE ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ...ALE OGOLNIE
        WAZENIA POOSTANA I MOZE ZA ROK WYBIORE SIE DO TUNEZJI:) POZDRAWIAM
    • iliaaa22 Re: 02.08.07, 18:36
      o raaaaaaaaaaaaaany, az sie boje...
      Za 2 tygodnie lece do Tunezji z Triada do h. Dalia.
      Jesli czyms mnie tak jak ciebie zaskocza, to cala moja rodzina sie wscieknie i
      na pewno im tego nie podarujemy...
      Licze jednak, ze nic takiego sie nie stanie... chcem spokojnych wakacji.
    • gonia-65 Re: - 02.08.07, 21:28
      Tak się składa, że mnie Triada w podobny sposób oszukała. Wykupiłam hotel już w
      styczniu. Chciałam jechać właśnie do Neptuna, bo znałam ten hotel. Kilkakrotnie
      w biurze pytałam się czy nie będzie zmiany hotelu. Odpowiadano mi, że nie. Dwa
      dni przed odlotem zadałam to samo pytanie i otrzymałam identyczną odpowiedź.
      Leciałam więc spokojnie. Na lotnisku w Tunezji okazało się jednak, że hotel jest
      w remoncie i przenoszą nas do El Olfa. Wkurzyłam się strasznie, ponieważ Ten
      hotel chciałam ominąć szerokim łukiem. Po długich minutach rozmów i dyskusji
      pojechałam jednak do tego hotelu i tam dopiero wymogłam zmianę hotelu. Okazało
      się, że w Hammamaecie Triada ma tylko ten hotel w wersji all. Inne mają albo
      niższy standard lub HB. Zaproponowano mi więc hotel w Sousse, ponoć lepszy i
      droższy od Neptuna. Po przeczytaniu informacji w necie o tym hotelu,
      postanowiłam jednak zostać w El Olfie. Napisałam natomiast reklamację, którą
      oddałam rezydentce. Czekam na odpowiedź z biura. Zobaczymy co z tego wyniknie.
      Natomiast wracając do hotelu, postanowiłam zrelaksować się i nie psuć sobie
      urlopu niedociągnieciami obsługi i wstrętnym jedzeniem. I okazało się, że nie
      było tak źle. Poznałam fajnych ludzi, świetnie się bawiłam w czasie animacji
      (chociaż nie najwyższych lotów), do jedzenia zawsze można było coś sobie znaleźć
      i obsługa, za 1 dinara i uśmiech, była miła i sympatyczna. Animatorzy okazali
      się bardzo sympatyczni i zabawni, starali się jak mogli zapełnić nam czas do
      wieczora, a czesto i do późnej nocy na dyskotece w hotelu. Jednym słowem, wiele
      zależy od nastawienia.
    • Gość: fala Re: Triada KŁAMCY !!!- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:18
      Ja nie wiem co wy chcecie od Triady. Ja tez wykupiłam wczasy w styczniu w 3*
      Le Khalife, Hammamet. Cudów nie wymagałam a dostalam rewelacyjny hotel, z
      najwspanialszą obsługą, cudowna atmosferą. Wróciłam parę dni temu. A za 20 dni
      lece znowu. Znowu z triadą i w to samo miejsce.
      Lot spoko, warunki ok, żadnych dopłat. Czyżbym miala szczęście? Ja do Triady
      nie mam ŻADNYCH uwag.
    • Gość: iza TRIADA KŁAMCY !!!- IP: 82.160.70.* 03.08.07, 08:43
      to co czytam naprawde mnie zaskakuje! Zmiana hotelu w ostatniej chwili??? to chyba tylko w triadzie mozliwe! My bylismy ze scan holiday w tunezji i pierwszego dnia zakwaterowali nas w innym hotelu-tuz obok tego własciwego, podobny standard.Na poczatku wydawalo nam sie nawet, ze to po prostu inny budynek tego samego hotelu.Gdy o tym dowiedziala sie rezydentka zrobila menadzerowi taka awanture, zagrozila karami, zerwaniem umowy itd.Tego samego dnia mielismy w ramach rekompensaty przez cały pobyt pokój z widokiem na morze-wiekszy i duzo ładniejszy.
      • gonia-65 Re: 03.08.07, 09:35
        Ja z Triadą latam i do tej pory nie miałam zastrzeżeń. Ale postąpili
        nieuczciwie. Wiedząc od ponad miesiąca, że hotel przeze mnie wykupiony jest
        nieczynny, powinni mnie o tym fakcie poinformować i dać możliwość wyboru hotelu,
        w jakim chciałabym mieszkać. To są moje pieniądze i mój urlop. Mam prawo o nim
        decydować. A nie wpychają mnie do obskurnego hotelu, byle nie stracić kasy. To
        jest nieuczciwe. i o to mam do nich pretensje. Przecież można było zadzwonić,
        poinformować zaproponować inne hotele w związku z zaistniałą sytuacją i pewnie
        wszystko skończyłoby się dobrze a i Triada zyskałaby w moich oczach swoją
        postawą. Tymczasem jestem wkurzona i w przyszłym roku będę się zastanawiała
        przed skorzystaniem z ich oferty, bo są przecież inne biura, które mają podobną
        a nawet lepszą ofertę. Nie lubię gdy ktoś decyduje za mnie i robi mnie w konia.
        • Gość: kreolis Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:34
          ja chciałem przypomnieć, ze okazało się, ze kiedyś Triada nie zapłaciła za
          hotel w tunezji - miała chyba ogromne zaległości w płatnościach i przez nią
          polscy turyści nie mogli wrócic do kraju. było o tym głośno. Ja krzystam tylko
          ze Scan Holiday oraz Tui - nigdy nie mieli wpadki, wszystko zawsze dopięte na
          ostatni guzik!!!jak się pojawia problem-natychmiast jest rozwiązywany na
          korzyść turysty!nie ma kręcenia nosem, oszukiwania i olewania ludzi.A triada
          ciągle coś nawala-tak wnioskuję czytając róże fora.
    • Gość: jj..... Re: triada kłamcy IP: 212.2.100.* 03.08.07, 10:58
      Ludzie obucie sie i przestań cie jezdzic z takimi biurami bo to jest nie do
      przyjecia to nie jest pierwszy przypadek chamstwa ze strony triady i innych
      tanich biur.Jest tyle negatywnych przykładów a ludzie lgną do tych biur jak
      muchy do lepu,jak długo można tak dać sie oszukiwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka