best.monia123 10.08.07, 18:09 bylam 2 tyg w tunezji hotel tour halef jak cos to pytac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tommy_dom Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale 10.08.07, 19:35 wybieram się 23 sierpnia do tour khalefa, więc chętnie poznam twoją opinię o tym hotelu. jaki naprawdę jest standard tego hotelu? jesteś zadowolona czy raczej nie? rozważam jeszcze marhabę club, więc opinia osoby co dopiero wróciła bardzo mi ułatwi wybór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
best.monia123 Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale 11.08.07, 09:23 ja jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. pokoje w porzadku obsluga mila basen ladny blisko do plazy tylko jedzenie mi nie odpowiadalo ale ogolnie to bylo swietnie. polecam tour khalef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:59 wybieram się również w przyszłym miesiącu na 2 tygodnie,mam pytanie,jakie numery pokoi są godne polecenia(chodzi o widok + ewentualnie wyposażenie) -czy za załatwienie lepszego pokoju trzeba włożyć $ w paszport ? -czy w pokoju są lodówki ? -jak wyzywienie? czy urozmaicone czy stale to samo ? -jak ogólne wrażenia z pobytu w hotelu? z góry dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
best.monia123 Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale 11.08.07, 09:27 ja mialam pokoj bez widoku na morze na 1 pietrze ale moi kuzyni mieli pokoj na 3 pietrze w innej czesci budynki nr pokoju dokladni 3303 i mieli ladny widok na morze a wyposazenie w pokojach jest takie samo, nie ma lodowki. wlasnie jedynie co mi nie odpowiadalo to jedzenie codziennie to samo ale ogolnie jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu i chetnie wyiore sie tam za rok;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 12:47 dzięki za informacje,a jak wygląda problem leżaków i parasoli na plaży i na basenie,czy ilość jest wystarczająca i czy są bezpłatne? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
best.monia123 Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale 12.08.07, 20:45 wlasnie z tymi lezakami jest problem my musielismy rano wstawac i zajmowac na plazy lezaki a na basenie pozniej mowilismy gosciowi to przynosil lezaki i tam dostawal kase od nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 12:50 dzięki za informacje,a jak wygląda problem leżaków i parasoli na plaży i basenie? czy ilość jest vwystarczająca? czy leżaki i parasole są bezpłatne jeżli nie to ile dziennie to kosztuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale IP: *.lublin.mm.pl 11.08.07, 20:12 czy rzeczywiście w restauracji w tym hotelu sa ogromne stoliki 8 osobowe i brak prywatności? Kiedys przeczytałam gdzies na forum taką opinię i jestem ciekawa( cytuję "restauracja to szkolna stołówkam za stolikami wieloosobowymi niczym w bursie szkolnej.") A i mam jeszcze pytanie czy sa tam takie krzesełka w restauracji dla małych dzieci do jedzenia? chcemy wybrać sie tam z dwójką małych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
taxibychu Re: byłem w lipcu w Tour Khalef - nie polecam 12.08.07, 00:42 Dla osób mało wymagających i odchudzających się to może być ok. Ale tak na dobrą sprawę za 4 gwiazdki powinien być lepszy standard. Hotel jest stary i wiele jest śladów jego złego stanu: widać to w łazienkach, pokojach , windach i na korytarzach, podniszczone drzwi słabo się zamykające, słabo działająca klimatyzacja. Posiłki są okropne i nudne tak pod względem smaku jak urozmaicenia i jakości...nie ruszajcie ryb bo są stare co się czuje w smaku i zapachu. Oczywiście bywają ludzie , którzy zjedzą wszystko. Ale hotel czterogwiazdkowy jest zobowiązany do innego poziomu. Obsługa jest nie miła, opryskliwa wyłudzająca napiwki . Hotel jest olbrzymi , rozbudowany. Byliśmy w nim kilka lat temu gdy miał tylko 3 gwiazdki i wówczas było tam jedzenie na 4,5 gwiazdek. Teraz jest to moloch z gigantyczna ciasną i duszną nieklimatyzowaną stołówką na 1000 osób. Stoły przy stołach jak w szkole. Wszędzie pełno Rosjan. Nawet mają rosyjskie kuchary i bardzo nie ciekawe rosyjskie zupy !!! Rosjan jest tak wiele , że ma się wrażenie , że się jest w ZSRR na placu Czerwonym w Moskwie. Na plaży zawsze brakuje parasoli i leżaków jeśli się nie przyjdzie już o 5 rano żeby zarezerwować !!!! A i tak można się spodziewać, ze pod naszym leżakiem położą się Rosjanie...... A więc będzie stres...Wszędzie wielki hałas i wrzask, nudny program animacyjny ciągle taki sam codziennie ale straszliwie głośny. Plaża pełna niedopałków od papierosów , których nikt nie sprząta ani nie grabi !!! Opróżniają tylko kosze do śmieci i nic więcej. Nigdy nie pojadę do Tour Khalef. ten hotel polecam tylko niewymagającym klientom co mają dobre nogi aby biegać po schodach 50 stopni do stołówki i na plażę bo nie ma windy na poziom stołówki i plaży - trzeba iść pieszo!!!!! Podczas naszego pobytu codziennie na 3 windy jedna była nieczynna albo i dwie - czekało się na windę czasem godzinę. Windy są stare, malutkie i nieczyste oraz bardzo brzydko pachną i są duszne. W pokojach nie ma lodówek chyba ze dodatkowo zapłacicie. Internet przy recepcji zwykle jest nieczynny a kosztuje gigantycznie. All Inclusive oznacza bardzo długie wystawanie w kolejkach po szklankę napoju - często ciepłego bo zabrakło lodu dla All Inclusive ale jest dla płacących !!! Morze jest piękne ale uwaga na pojawiające się w wodzie meduzy które mogą boleśnie poparzyć - to strasznie bolesne i wygląda okropnie. Basen nie wielki ale ładny tak jak i ogród palmowy. Sklepik z pamiątkami ma ceny z kosmosu adresowane chyba tylko do Rosjan , którzy kupują wszystko jak leci bez targowania, takze zjedzą wszystko co dają. Widać , ze hotel nastawia się na Rosjan bo ma nawet rosyjskie kucharki. Nasze pozytywne wrażenia ograniczają się tylko i wyłącznie do widoków przyrody a o hotelu i posiłkach staramy się zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
taxibychu Re: Aniu - widziałęm tam w kącie taki stolik ... 12.08.07, 00:54 ale co Ty dziecku dasz do jedzenia ? Na śniadanie paskudny twardy ser. Pieczywa kilka rodzajów ale wypieki nocne. Są marmolady ( nie smaczne) duże michy jogurtu naturalnego i słodkiego waniliowego, mortadela z indyka (wstrętna) , mleko jest i zwykłe płatki kukurydziane i te kakaowe, herbaty i kawa jest, arbuzy (dobre), były brzoskwinie i daktyle ( dobre), ciastka i torty ( nie ciekawe, nudne), budynie 3 rodzaje w wielkich misach - to wyglada niezbyt atrakcyjnie, pomidory, smieszne surówki z cukini, cebuli, surowych buraków!!! (Ruskie jedzą wszystko), na śniadanie była micha kwaszonej kapusty z beczki !!!! Na obiadokolacje - beznadziejne powtarzające się, fasola w sosie pomidorowym ta sama co na śniadanie!!!, mięso twarde, jajecznica ta sama co na sniadanie, warzywa z wody w jakimś nieokreślonym sosie bez smaku, ziemniaki z wody i frytki (znośnie), ryby stare co czuć w smaku i zapachu, jakieś zapiekanki typu musaka ale kompletnie nie udane, kawałki kurczaka czasem twarde i niedopieczone, jajka sadzone,... Jedzenie jest beznadziejne ale dobre jak się chcesz odchudzić. ja schudłem 3 kg przez 2 tygodnie. Dzieci dobrze znoszą program animacyjny głównie po rosyjsku... dla nas nuda Odpowiedz Link Zgłoś
taxibychu Re: mają też pizze i spagetti ale smak eeee 12.08.07, 00:59 i ten scisk i tłok setek ludzi w stołówce stłoczonych siedzących przy sobie w duchocie i przy latających muchach o których zapomniałem w opisach tego "uroczego" pobytu w Tour Khalef Odpowiedz Link Zgłoś
best.monia123 Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale 12.08.07, 20:47 z tymi stolikami to prawda a dla dzieci sa specjalne male krzeselka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: wrocilam w srode z tunezji bylam w tour khale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 09:26 czy Twoje odczucia odnośnie pobytu w hotelu Tour Khalef są identyczne jak fatalne wrażenia uczestnika lipcowego pobytu "taxibycha",zastanawiam się,czy przypadkiem nie zmienić hotelu na Marabout.Bardzo zalezy mi na Twojej obiektywnej ocenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yankopol1 Re: koniecznie zmień hotel na inny 12.08.07, 20:25 nie byliśmy zadowoleni z pobytu w tour Khalef - stary, podniszczony, robaki, słabe jedzenie, a rusków jak przed mauzoleum Lenina w moskwie na placu czerwonym - mozesz jechać jak się chcesz poduczyć rosyjskiego ;) Gość portalu: wojtek napisał(a): > czy Twoje odczucia odnośnie pobytu w hotelu Tour Khalef są > identyczne jak fatalne wrażenia uczestnika lipcowego > pobytu "taxibycha",zastanawiam się,czy przypadkiem nie zmienić > hotelu na Marabout.Bardzo zalezy mi na Twojej obiektywnej ocenie. > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika polecam marhabe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:45 ja rok temu byłam w marhabie i byłam zadowolona (choć ma o jedna gwiazdkę mniej)pokoje czyściutkie i dość ładnie )lodówki nie było)...jedzonko mi smakowało- choc na sniadania faktycznie dzien w dzien było to samo ale było tego jedzenia tak dużo ,że i tak bylo urozmaiocne...tyle rodzaii pieczywa, ciasta, słodkości, że napewno jest w czym wybierać. Moje wrażenia z pobytu w tym hotelu były bardzo pozytywne. Za leżaki płaciłam 1 dt. I wcale nie musiałam wstawac o 5 rano zeby znależć dobre miejsce. Plaża ładna i blisko hotelu. Ogólnie polecam ten hotel. Ale co do rosjan to faktycznie- bardzo duzo ich tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
monilka24 Re: koniecznie zmień hotel na inny 13.08.07, 13:20 a mogłabym prosić o kilka zdjęć z tego hotelu na maila gazetowego. chodzi mi o pokoje, restauracje i basen. mamy już kupioną wycieczkę, bardzo się boję, bo ostatnio pojawiły sie negatywne opinie. nie wiem czym to jest spowodowane, bo patrzyłam wcześniej opinie na gazeta.pl i wakacje.pl i były same pozytywne. bede wdzięczna za zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: koniecznie zmień hotel na inny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:36 dla moniki24 przesyłam link do strony o hotelu Tour Khalef (film) http:/www.holidays-captured.co.uk/ po otworzeniu strony nacisnąć na Tunisia (u dołu z prawej strony ) a następnie otworzy się strona z hotelami i na dole jest Tour Khalef .Po naciśnięciu ukaże się film o hotelu z podkładem muzycznym. Mam pytanie,kiedy lecisz do Tunezji ,czy po powrocie mogę prosić o wrażenia. pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
marekponiatowski Re: opinie pozytywne pisza agenci biur podrozy 15.08.07, 09:49 nie jedz do tour khalef Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel opinie n/t tour khalef 13.08.07, 15:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=15045057&t=1187012296682 Odpowiedz Link Zgłoś
marekponiatowski Re: nadmiernie pozytywne opinie n/t tour khalef 13.08.07, 19:35 Witam - jestem po wizycie w Hotelu Tour Khalef. Kierowałem się opiniami na forach. Okazało się, że są one mylące. Wprowadzono mnie i moją rodzinę w bład. Spodziewałem się hotelu czterogwiazdkowego a trafiłem na hotel zasługujący zwłaszcza na kapitalny remont. Podobno hotel ma 20 lat. Trafiliśmy na pokój z którego niczego poza krzakami nie widzieliśmy - nawet słońce nie dochodziło. Ale za to mieliśmy pod oknami nieprzyjemny hałas z wentylatorów kuchni hotelowej i zapachy kuchenne. Był takze megahałas "programu rozrywkowego" codziennie takiego samego głównie w języku rosyjskim jako , że w tym hotelu przebywali w większości Rosjanie. Wyżywienie było poniżej poziomu. Niesmaczne, nieatrakcyjne, codziennie to samo mimo że było tego bardzo dużo ale nic ciekawego. Rosjanie się opychali i rozpychali jako że restauracja jest upchana stołami razem zestawionymi, ciasna, mało klimatyzowana z muchami i kelnerami wyczekującymi na bakszysz. W pokoju klima działała bardzo słabo. W łazience obraz nędzy i rozpaczy, glazura zniszczona, doklejana, umywalka cieknąca podparta taboretem !!! Pokojowe przyyjemne, grzeczne, wymieniające ręczniki. Na plaży gigantyczny tłok. Pełno oczywiście Rosjan. Aby dostać parasol i leżak trzeba było wstawać godzinę przed śniadaniem bo potem już wszystko zajęte oczywiście przez Rosjan !!! Na plaży głośny program rozrywkowy , że uszy bolały !!! - oczywiście prowadzony też w języku rosyjskim. Mieliśmy wrażenie, że jesteśmy w Rosji. A te informacje pozytywne na forach to chyba piszą pracownicy biur turystycznych i trzeba mieć do nich wielki dystans. tunhotel napisał: > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=15045057&t=1187012296682" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=15045057&t=1187012296682</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: nadmiernie pozytywne opinie n/t tour khalef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:30 mam pytanie,czy nie można było interweniować i starać się zamienić pokój,ponieważ sam się tam wybieram to jaki numer był tego "trefnego" pokoju i z jakiego biura był wyjazd,czy na miejscu nie było rezydenta tego biura,który mógłby zainterweniować. Mam nadzieję,że w październiku będzie mniej ludzi a co za tym idzie mniej problemów. pozdrawiam i proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
marekponiatowski Re: nadmiernie pozytywne opinie n/t tour khalef 15.08.07, 09:48 juz nie pamietam numeru ale to bylo na samym parterze, pokoi wolnych nie bylo, biuro Sun Fun przez wakacjepl , recepcja nie mila, nastawieni na ruskow, reszty nie widza, a ta stolowka i jedzenie to przechodzi wyobrazenie - okropne!!! Nic zmienic nie szlo. Rezydentka beznadziejna. Wogole staram sie zapomniec ten pobyt. Juz nikt mnie nie namowi na wyjazd do tego hotelu nawet za 25% ceny. Mielismy wrazenie ze jestesmy w Rosji i za chwile pojawi sie sam pan Putin. Radzic tylko moge zmienic hotel. Jak slyszalem nastawili sie na ruskow bo najlepiej placa i na nic nie narzekaja. A te lazienki !!! I od czasu do czasu robak to tu to tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKIJA Re: nadmiernie pozytywne opinie n/t tour khalef IP: *.tkk.pl 17.08.07, 14:41 byłam w Tour Khalef w maju 2 tyg. i dziwią mnie bardzo te wszystkie bardzo negatywne opinie o hotelu. Otóż moim zdaniem: 1. Hotel jest swietnie położony. Tj. bardzo blisko centrum Sousse i niedaleko do Port el Kantoui (spokojnie można tam dotrzeć piechotką), ale nie w samym ulicznym zgiełku. A więc, można spokojnie odpoczać, ale jak ktoś zatęskni za zakupami, barami, dyskotekami to zawsze blisko. 2. Super plaża. Przynajmniej w maju, była ona czysta i pilnowana przez ochronę hotelu, a więc można było się spokojnie poopalać, zamiast odganiać się od naciągaczy i "biednych" dzieci. A tak właśnie jest we wszystkich hotelach położonych przy plaży publicznej. 3. Ładne pokoje. Faktycznie łazienki na 4 gwiazdki nie zasługują, ale przyznam szczerze, że mojej łazience bardziej przydałby się remont.Żadnego robactwa przez 2 tyg w pokoju nie zobaczyłam, co w innych hotelach, a i owszem. Bardzo duży balkon w pokoju z ładnym oświetleniem. Polecam szczególnie pokoje z widokiem na ogród palmowy. Widać od razu i basen i morze. A w nocy ogród jest pięknie podświetlony. A jak ktoś woli to są też pokoje z widokiem na miasto. Nie polecam pokoi na parterze, ale jak kto woli. 4. Jedzenie. Jak ktos jedzie na wczasy, żeby siedzieć w hotelu, za daleko się od niego nie oddalać, nie zwiedzać i nie poznawać tamtejszego życia, a za to jeść, pić i leżeć przy basenie, to faktycznie nie polecam. Posiłki są tam tzw. kontynentalne, co znaczy, że dostosawane do gustu przeciętnego europejczyka. Ale blisko hotelu znajduje się sporo tamtejszych knajpek, tzw. robotniczych, gdzie można zjeść pyszne, prawdziwie tunezyjskie posiłki (obiad ok. 3 dinarów). Polecam! 5. Obsługa. Nie wszyscy sympatyczni, ale wszystko da się z nimi załatwić. Recepcja ze znajomością kilku języków. No, to może wymienię też kilka minusów: 1. Rosjanie. Faktycznie pełno ich tam, jak zresztą w każdym innym hotelu. Ale polecam pozwiedzać trochę i już rosjan mniej (oni rzadko na jakieś wycieczki jeżdżą), bo nastawiają się na jedzenie i picie. 2. Sprzątanie. Można by było częściej i dokładniej, ale my czasem spaliśmy dłużej, a panie jak od rana biora się do roboty to koło południa im sie już nie chce. jednak na łabędzie z pościeli się załapaliśmy. A stolik jak sama przetrę czasem to korona z głowy mi nie spadnie. Jakby co to podaję maila: dorbar@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marekponiatowski Re: rakija - przesadziłaś! Mam jadać poza hotelem! 18.08.07, 19:10 Przyznam , ze w swoim poście wykazałaś "fantazję" ;) doradzając jadanie poza hotelem w jakiś knajpkach tunezyjskich !!!!!!!! Skoro zapłaciliśmy ALL INCLUSIVE to jak "psu zupa" należy się dobre jedzenie i picie oraz odpowiedni dla 4 gwiazdek standard pokoi. Ogród palmowy i ładna plaża(ale brudna od tysięcy rosyjskich niedopałków papierosowych i nie sprzątana) - to są fakty może jedyne pozytywne. Miałaś też szczęście , że nie zobaczyłaś lub nie chciałaś zobaczyć robactwa, zniszczonych drzwi i wykładzin, słabej klimy i skandalicznego zachowywania się tłumu Rosjan. Ja nie po to wykupiłem wczasy 2 tygodnie , żebym musiał jadać w jakiś garkuchniach tunezyjskich przy hotelu, lub samemu wycierać stolik... sorry ale chyba to ta rakija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKIJA Re: rakija - przesadziłaś! Mam jadać poza hotelem IP: *.tkk.pl 19.08.07, 23:04 Jeżeli wykupujesz all i liczysz na super ekskluzywny hotel za 2 tys. za 2 tyg. to chyba jednak nie jeździłeś wiele po świecie. Zapraszam nad Bałtyk, to zobaczymy ile zapłacisz i jakie będziesz miał luksusy w tej cenie. Tym bardziej, jeżeli dla ciebie najważniejsze są wykładziny i drzwi. Ha ha! W hotelu nigdy nie poznasz regionalnej kuchni. A wyśmiewac się z tunezyjskich prawdziwych barów (nie tych dla turystów) i nazywac je garkuchniami to możesz, ale może najpierw spróbuj. Poza tym, jeśli mieszkałeś na parterze i szkoda ci było 10 dinarów na zmianę pokoju na lepszy (ja tak zrobiłam)to nic dziwnego, że jakaś mrowka z trawnika mogła wejśc. Mimo wszystko pozdrawiam Ps. Fantazję to faktycznie mam, tylko rakiji brakuje, bo dawno w bułgarii nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
marekponiatowski Re: rakija - chyba to Ty nie byłaś w tym hotelu 20.08.07, 12:56 Jeśli piszesz o 2 tysiącach za 2 tygodnie to chyba się Tobie mocno pomieszało z rakiją. Zapłaciłem już w styczniu 3400,- od osoby za 2 tygodnie ALL. A na 10 drachm dziennie było mnie stać ale nie było wolnych pokoi. Full Rosjan ! W łazience faktycznie oprócz karaluchów bywały mrówki. Być może jedzenie w przydrożnych barach w Tunezji jest nawet dobre. I nie o to chodzi. A o zasadę i uczciwość , że w hotelu 4 gwiazdkowym powinien byc inny serwis i stosowny standard w tym także wykładzina czysta, drzwi nie odrapane i łazienka estetyczna i bez robali. Jedzenie powinno być choćby na średnim poziomie pod względem urozmaicenia i smaku - a w tour Khalef jest poniżej poziomu 2 gwiazdek. Nie odpowiem na Twój prowokacyjny ton i treść. Swoją opinię adresuję do tych wszystkich , którzy planują wczasy aby się nie zawiedli - a nie do tendencyjnie nastawionych pracowników biur turystycznych i niezbyt uczciwych agentów wychwalających jakiś hotel z oczywistych powodów zarobkowych. Gość portalu: RAKIJA napisał(a): > Jeżeli wykupujesz all i liczysz na super ekskluzywny hotel za 2 tys. > za 2 tyg. to chyba jednak nie jeździłeś wiele po świecie. Zapraszam > nad Bałtyk, to zobaczymy ile zapłacisz i jakie będziesz miał luksusy > w tej cenie. Tym bardziej, jeżeli dla ciebie najważniejsze są > wykładziny i drzwi. Ha ha! > W hotelu nigdy nie poznasz regionalnej kuchni. A wyśmiewac się z > tunezyjskich prawdziwych barów (nie tych dla turystów) i nazywac je > garkuchniami to możesz, ale może najpierw spróbuj. > Poza tym, jeśli mieszkałeś na parterze i szkoda ci było 10 dinarów > na zmianę pokoju na lepszy (ja tak zrobiłam)to nic dziwnego, że > jakaś mrowka z trawnika mogła wejśc. > Mimo wszystko pozdrawiam > Ps. Fantazję to faktycznie mam, tylko rakiji brakuje, bo dawno w > bułgarii nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKIJA Re: rakija - chyba to Ty nie byłaś w tym hotelu IP: *.tkk.pl 20.08.07, 14:37 Jakoś nic mi się nie pomieszało. Też wykupiłam wyjazd w styczniu. W Tour Khalef byłam 2 tyg. od 15 maja, tego roku oczywiście. Wersja HB, a to w sumie nie ze względów oszczędnościowych, ale po to właśnie żeby nie byc uwiązanym do spędzania czasu tylko w hotelu. Biuro Kopernik i płaciłam dokładnie 1980 zł od osoby. No i w sumie, to gdybym zapłaciła tyle co ty, to faktycznie oczekiwałabym większych luksusów. ALE ROBALA, TO JA TAM NIE WIDZIAŁAM ŻADNEGO, CHYBA ŻE MASZ NA MYŚLI NASZYCH WSCHODNICH SĄSIADÓW. Aha, jeszcze jedno - nie pracuję w biurze podróży, ani nie jestem żadnym agentem i napewno nie mam zamiaru do niczego prowokowac. Odpowiedz Link Zgłoś