kleofas21 22.08.07, 18:35 wyjeżdzam do Tunezji i chciałabym wypożyczyc lodówkę. Ile to mniej więcej kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:17 jak to wypozyczyc? raczej takiej opcji nie ma!!zazwyczaj jak hotel minimum 4 gwiazdki to ma za darmo lodowke w pokoju i nie musisz szukac a jesli nie ma to wydaje mi sie ze nawet za oplata takiej nie znajdziesz,sprawdz w necie info o hotelu i co zawiera pokoj w tej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun Re: lodówka IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.07, 21:33 Chyba ze mu chodzi o wypozyczenie w Polsce! Ja Ci moge swoja za 100zł/tydz pozyczyc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krabik Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:11 JEST TAKA OPCJA, panie wszystkowiedzący!no tak, minimum 4 gwiazdki, a istnieje taki hotel 2*, z basenem, który wyporzycza lodówki za około 2-3 dinary za dobę, a TY jak z wykle najmniej wiesz i najwiecej krzyczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas21 Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:42 chodzi mi o mni barek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: lodówka IP: *.asta-net.com.pl 22.08.07, 21:47 Napisz coś więcej o tym mini barku,bo nie wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas21 Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:54 pszewaznie pisze ze jest telewizor i mini bar lodówka z napojami w mojej ofercie tego niema a jest mi potszebna jade z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: lodówka IP: *.asta-net.com.pl 22.08.07, 22:01 Zapytaj w BP z krórym lecisz,bo mi tak naprawdę szkoda czasu na błędy ortograficzne i nie tylko,które robisz.Pozdrawiam EB. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 mini barek dla dziecka ? 22.08.07, 22:08 natychmiast zglosze to do odpowiednich slozb. Mini Barek dla Dziecka. Jak mozna kazac mu pic alkohol. Skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: mini barek dla dziecka ? IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.07, 23:16 Zgadujac wiek ojca po nicku i wnioskujac po bledach, nie zdziwilabym sie gdyby to dziecko rzeczywiscie nalogowo korzystalo z mini barku... No chyba ze dziecko jest tak wkurzajace ze tatus bez barku nie da rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas21 Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:27 ale wy głupio piszecie potszebna mi jest zeby jedzenie dziecka i lekarstwa trzymac co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola :) Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:37 nie zwracaj uwagi na nich, musisz pogadać w recepcji czy jest taka możliwość, jeżeli nie, to najwyżej daj kilka dinarów i nich CI przechowają w swojej lodówce. W hotelu Kaiser jest możliwośc wyporzyczenia lodówki, a to hotel 2*, więc w tych lepszych albo lodówka jest w jako wyposażenie pokoju i w cenie, albo trzeba dodatkowo zapłacić :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: lodówka 23.08.07, 12:17 i slownik ortograficzny :) moze zamiast pisac mow ? mnie bykow bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola :) Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:39 bosz, jeden błąd i się czepia.....tragedia sie stała nie?chyba CI się nudzi!albo masz zły humor i musisz się powyżywać!!! Robię błędy, potem je wyłapuję, tak już mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola :) Re: lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:14 ok, zwracam honor :) ale ja też błąd zrobiłam jeden i myślałam, ze to do mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marabout Re: lodówka IP: *.chello.pl 27.08.07, 11:07 40 dinarow za tydzien- to koszt wypozyczenia lodowki w 3-gwiazdkowym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś