Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:38 Czy podrózował ktoś z Neckermannem? to moje pierwsze wakacje z tym biurem i chciałbym wiedzieć czy dokonałem słusznego wyboru. Lecę do tunezji na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mumu Re: Neckermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:00 A gdzie, kiedy i do jakiego hotelu lecisz? am paru znajomych którzy latali z tym biurem i sa zadowoleni...ale ja latałam z Triada i tez nie mam uwag. Zalezy czego sie oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToraZ Re: Neckermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:11 A kiedy lecisz?, bo my też z Neckermanna 13.09 z W-wy do Marhaba Salem na 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:43 neckermann to jedna z najlepszych firm z bior podrozy,ma renome na calym swiecie i nie jest to jakies male podworkowe bioro z ktorym nikt sie nie liczy,z pewnoscia bedzie wszystko ok w jak najwiekszym porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 16:10 Neckermann dobry wybór. Już kilka razy podróżowałam z tym biurem i nigdy nie było żadnych problemów. Wszystko ok i bez niespodzianek. Btw. w tym roku byłam z nimi właśnie w Tunezji i jestem bardzo zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Neckermann IP: *.smgr.pl 07.09.07, 22:11 My tylko podróżujemy z tym biurem i nigdy nie było żadnych problemów.Wczoraj wrócilismy właśnie z Tunezji i było super!!!Polecam Saharę. Odpowiedz Link Zgłoś