Gość: ??? IP: *.widzew.net 21.10.07, 12:41 No wlasnie a moze znacie jakies biura ktore oferuja wyjazdy dla singli do Tunezji mnie rowniez intersuje polozenie blisko Tunisu.Prosze o adresy stron tych firm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: biuro z ofertami dla singli IP: *.pg.com 21.10.07, 15:17 przecierz kazde bioro ci to zagwarantuje tylko musisz doplacic za pokoj jednoosobowy!! nie wydaje mi sie by byly takie biora bo co to za sens?wszka jak ktos jest sam to sam poleci ze zwyklego biora nikt mu tego nie zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-gosia Re: biuro z ofertami dla singli IP: *.widzew.net 21.10.07, 17:57 o ile wlasnie wiem sa typowe biura i oferty dla signli bo wiem ze pokoje jednoosobowe równiez sa w hotelach. I niekoniecznie trzeba doplacac do 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: biuro z ofertami dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:44 a sens jest taki, że nie czujesz sie wyobcowany wśród par spędzajacych wakacje a mozesz poznac wolne osoby i spędzać z nimi czas a nie "przeszkadzać" zakochanym parkom;)...sa takie oferty ale do grecji, na krete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: biuro z ofertami dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 18:50 www.cititravel.pl/szukaj,,,,,0,,,,,,,,,,,,true,,2,.xml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: biuro z ofertami dla singli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.07, 20:44 Ja leciałam z Neckermanem (neckermann.pl). Leciałam sama, miałam pokój dwuosobowy i nie musiałam nic dopłacać. Płaciłam tyle co wszyscy. A, i byłam w Sousse w Tunezji:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś