Gość: Iga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 17:57 W przyszłym roku wybieram się do Sousse, który hotel i z jakim biurem polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marko666 Re: Jaki hotel w Sousse 31.10.07, 19:03 Tylko hotel MARABOUT! jak bylem z exim'em i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
onaci byłam z 01.11.07, 06:03 biurem Selektours w Chems el Hana 4* w Sousse.Hotel może trochę starszy ale czysto zostawiając jednego dinara dziennie pokojówce nic ci nie zwinie przetestowałam.S Biuro podróży ok. rezydenci kompetentni i są codziennie o wyznaczonych godzinach na dyżurach.jeśli chcesz to mogę polecić również biuro podróży które organizuje wycieczki po Tunezji zamiast wykupować wycieczki u rezydentów można tam byłam z nimi 2 dni na Saharze i by lo bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana3-pl Re: byłam z 01.11.07, 13:37 dzięki pewnie wybiorę któryś, na Saharze byłam w tym roku ale może w przyszłym się też wybiorę, jeszcze się zastanowie. W tym roku byłam w okolicach Hammametu i dlatego teraz chcę zobaczyc inny rejon:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzio Re: Jaki hotel w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 14:56 Tylko biuro Scan holiday i hotal Riadh Palms Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Jaki hotel w Sousse 05.11.07, 15:08 z tanszych polecam - Coralia Club Palm Beach bardzo tanio - a plaza prywatna, duze baseny, pokoiki skromne - no i nie w centrum polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jaki hotel w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:19 Najlepiej poczytaj opinie turystow: www.travelzone.pl/?show=hotele;countryID=18 Polecam hotel Marhaba Club: www.travelzone.pl/hotele/tunezja/marhaba-and-marhaba-club.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Jaki hotel w Sousse IP: 80.51.246.* 06.11.07, 11:20 Polecam Kaiser ze Scan Holiday. Hotel bardzo skromny (ale czysty i dobrze położony) za bardzo małe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malfina Re: Jaki hotel w Sousse IP: *.net.external.hp.com 08.11.07, 13:52 my bylismy miesiac temu z sun&fun w tour khalef. baaaardzo jestesmy zadowoleni. wiecej w osobnym watku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dawkorn Re: Jaki hotel w Sousse 08.11.07, 14:20 Zapewniam cię, że praktycznie każdy - jeśli jest zadowolony z hotelu, w którym bawił - poleci ci właśnie ten, a nie inny... Zdecydowanie lepiej poszperać w archiwum czy na moim ulubionym ostatnio holidaycheck.pl Poza tym - naturalnie moim zdaniem - zdecydowanie lepiej wstrzymać się z jakąkolwiek rezerwacją już teraz i poczekać na otwarcie sezonu. Często o wyborze decyduje atrakcyjna cena w last minute. Chyba że jesteście jakimiś superpotentatami:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pocztowka_z_egiptu Re: Jaki hotel w Sousse 24.03.08, 16:47 A co powiecie o Riadh Palms i Tour Khalef z Sun&Fun i o Sousse Palace z Alfa Star? Na który z tych 3 hoteli (i 2 biur) sie zdecydowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jaki hotel w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 17:19 tour khalef ale z selectours'em Odpowiedz Link Zgłoś