Gość: Alaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:51 Czy ktoś sie wybiera w czerwcu do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzan33 Re: Paradis Palace 12.12.07, 16:19 taak... z tego co wiem jest już"sprzedany", równiez na lipiec i sierpień.my lecimy 26 czerwca,a Ty? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
e_ania Re: Paradis Palace 22.12.07, 21:18 suzan33 napisała: > taak... z tego co wiem jest już"sprzedany", równiez na lipiec i > sierpień.my lecimy 26 czerwca,a Ty? pozdrawiam! Hej, to tak jak my ... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
suzan33 Re: Paradis Palace 12.12.07, 16:41 na stronie Itaki jest dostępny ale w Travelplanet już nie....?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:59 Ja też lecę z rodzinką 26 czerwca z Krakowa z Itaki na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan33 Re: Paradis Palace 13.12.07, 18:31 My lecimy z Warszawy... pewnie się spotkamy...:-)lecimy z 2 dzieci,a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 21:18 My lecimy z synem 11lat na dwa tygodnie, starszy syn woli kolonie.Z jakiego biura lecisz? My z itaki. mamy już w cenie wycieczke na cap bon - chyba to sie tak nazywa. do Tunezji lecimy po raz pierwszy. Ktoś ci polecil ten hotel? Bo jak szukałam jakiś ofert na wakacje to zasugerowalam sie opiniami z holidayck.pl.Paradis palace ma tam ocene 4.8, więc wysoką. Mam nadzieje ze nie bedziemy załować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan33 Re: Paradis Palace 14.12.07, 06:25 My też lecimy z Itaką, również po raz pierwszy do Tunezji:-)...I też mamy "w pakiecie" wycieczkę do Cap Bon.Lecimy z 11-letnią (teraz) córką i sześciolatkiem.Ja również zasugerowałam się dobrymi opiniami na holidaycheck, i filmem , z tego hotelu ,który jest na tej stronie.poza tym mam przyjaciela Tunezyjczyka, który powiedział mi,że ten hotel jest kompletnie odnowiony i faktycznie godny polecenia. Mieliśmy lecieć do Sousse , ale z Hammametu jest bliżej do Tunisu...czyli wypada po srodku -do Sousse i do Port el Kantaoui...ok.70 km. Mam nadzieję,że będzie super:-).Pozdrawiam!Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 18:52 Czyli spotkamy sie na miejscu.Nie bardzo orientuje sie czy wziąć tam dolary czy euro? Gdybyś mogla przesłac mi swojego e-mail to jak bedzie bliżej wyjazdu to chciałabym się z toba skontaktować. Pozdrawiam. Ala. Mój e-mail: alicja_kar@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
suzan33 Re: Paradis Palace 14.12.07, 22:04 mój email: suzan1@wp.pl Na dzień dzisiejszy myślę,że zdecydowanie bardziej opłaca się brać dolary.Odezwij się na maila! Pozdrawiam! (skype :suzanka33) Odpowiedz Link Zgłoś