Gość: Bozena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:29 Szukam towarzyszki do wspolnego wyjazdu do Tunezji. Jestem 40+, niekonfliktowa,potrafie sie dostosowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transkid Re: Nie mam z kim jechac 04.03.08, 10:41 Lecę 29 marca do Sousse na 100%, hotel Karawan (byłem już tam w 2006 r) albo Marhaba, spodobała mi się Tunezja, nastawiam się głównie na zwiedzanie, mężczyzna 50+, mail transkid@gazeta.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 11:30 Ale ja szukam pani Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Nie mam z kim jechac IP: *.cn.net.pl 04.03.08, 12:18 Jedź sama, ja byłam sama i przeżyłam i było super a taka współtowarzyszka z łapanki to może być różnie, nigdy nie wiesz na kogo trafisz, przynajmniej ci nikt urlopu nie zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 12:42 Oczywiscie masz racje, ale doplata np. 800 zl do jedynki to zbyt duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 13:22 dopłaty do jedynek nawet sezonie nie przekraczają 300-400 zł. nieraz korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 13:35 I tu sie z Toba niezgodze. Wszystko zalezy od hotelu. Doplata do jedynki w Turcji w hotelu Club Sidar wynosi dokladnie 800 zl. Przyznasz, ze to sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Nie mam z kim jechac IP: *.cn.net.pl 04.03.08, 14:12 Djerba Castille ****- nie ma dopłat do jedynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:19 Wydawało mi sie że rozmawiamy o Tunezji a nie o Turcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 04.03.08, 16:22 Ja też szukam kogoś do pokoju 2-osobowego. Do jakiego hotelu się wybierasz Bożeno? Ja wprawdzie jestem sporo młodsza, ale też umiem się dostosować :) Czekam na info na forum lub na pocztę - evelina@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.08, 23:30 Nie wiem sama jakie miejsce i jaki hotel wybrac. Czy masz moze jakas propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 07.03.08, 08:24 Tak, ja chcę się wybrać do Hammametu. Mam juz tam sprawdzony hotel - Prima Life Safa. Najlepsze jest to, że jest bardzo blisko do moża, poprostu przechodzi się przez ulice i już jest piaszczysta plaża :) Byłam tam w tamtym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 11:43 Wyslalam do Ciebie poczte, prosze odbierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cio evelino tępy byku ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 01:16 pisze się do morza a nie do "moża" ! zamiast do tunezji lepiej do szkoły jedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toscana Re: Nie mam z kim jechac IP: *.bmj.net.pl 07.03.08, 14:25 Bożeno, jeżeli jeszcze nie znalazłaś towarzyszki do wspólnego wyjazdu do Tunezji, proszę skontaktuj się ze mną. Odpowiada mi wylot 22 marca lub 29 marca 2008. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:27 Marczec i kwiecien nie wchodza w gre, moze pierwszy tydzien maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toscana Re: Nie mam z kim jechac IP: *.bmj.net.pl 07.03.08, 15:10 Pierwszy tydzień maja nie odpowiada mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 07.03.08, 16:42 Bożenko - odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććć Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 07.03.08, 16:43 Toscana - a ile masz lat? I jaki termin wyjazdu Ci odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toscana Re: Nie mam z kim jechac IP: *.bmj.net.pl 07.03.08, 20:18 gośććć - spadaj ! ! ! Nie szukam faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 07.03.08, 21:27 To ja napisałam :) Więc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 08.03.08, 18:50 Toscana ! Możesz się do mnie odezwać z jakiegoś innego maila, lub wyślij mi nr gadu. Bo nie mogę do ciebie odesłać maila. Już 3 razy próbowałam i przychodzi raport, że sie nie dało wysłać ;/ Czekam na kontakt :! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 08.03.08, 22:18 Wysłałam dwa maile. Przyszła informacja, że jeden nie doszedł, a czy drugi też, to nie wiem. Może tu Ci napiszę chociaż co do terminu - najbardziej pasowałby mi termin 26.06 lub 03.07. A Tobie jaki termin odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nie mam z kim jechac IP: *.subscribers.sferia.net 16.06.08, 11:34 Witam, ja tez szukam pary do singla, pasuje mi termin 2-16 lipca. Hotel dowolny byleby bylo tanio (preferowana Mahdia). Mam 24 lata. Więcej informacji (jeśli jeszcze nikogo nie znalazlas i termin Ci odpowiada) moge wyslac na maila. Czekam na kontakt ajperla@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 18.06.08, 12:18 Sprawdź pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Nie mam z kim jechac IP: *.tsi.tychy.pl 14.04.08, 17:12 Czesc! Atowarzysz moze byc? Ja (35) jade z moim siostrzencem (9)do hammametu 8 sierpnia do hotelu nesrine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Nie mam z kim jechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:41 Jestem 30+ , również szukam os na wyjazd ze względów ekonomicznych nie ponosi się dodatkowych kosztów, mój adres e-mail: aneta_zafira@poczta.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 21.06.08, 12:25 A ty Aneto, mogłabyś jechać do hammametu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korolowa0 Re: Nie mam z kim jechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:48 Ewelina, ja,ja,ja :) zmieniło się!!!!!!!!!!!!, nie Monastir na Hammet teraz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 21.06.08, 22:06 Ale mogłabys do Prima Life safa? Odpowiedz Link Zgłoś
wkwojko Re: Nie mam z kim jechac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.08, 12:34 Hej mam 23lata i jestem przcujacym studentem razem z parą znajomych wybieram sie na samym poczatku września do Turcj, na Rodos lub Kretę. Pokój jednoosobowy- odpada. szukam chętnej osoby na ten wyjazd. To co lubię to wszystko po troszeczku! Trochę pozwiedzac, poleniuchowac na plazy no i oczywiscie zabawa do białego rana:) Moj mail to wkwojko@op.pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś