Dodaj do ulubionych

Nie mam z kim jechac

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:29
Szukam towarzyszki do wspolnego wyjazdu do Tunezji. Jestem 40+,
niekonfliktowa,potrafie sie dostosowac.
Obserwuj wątek
    • transkid Re: Nie mam z kim jechac 04.03.08, 10:41
      Lecę 29 marca do Sousse na 100%, hotel Karawan (byłem już tam w 2006
      r) albo Marhaba, spodobała mi się Tunezja, nastawiam się głównie na
      zwiedzanie, mężczyzna 50+, mail transkid@gazeta.pl, pozdrawiam
      • Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 11:30
        Ale ja szukam pani
        Pozdrawiam
    • Gość: goska Re: Nie mam z kim jechac IP: *.cn.net.pl 04.03.08, 12:18
      Jedź sama, ja byłam sama i przeżyłam i było super a taka współtowarzyszka z
      łapanki to może być różnie, nigdy nie wiesz na kogo trafisz, przynajmniej ci
      nikt urlopu nie zepsuje.
      • Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 12:42
        Oczywiscie masz racje, ale doplata np. 800 zl do jedynki to zbyt duzo
    • Gość: jolka Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 13:22
      dopłaty do jedynek nawet sezonie nie przekraczają 300-400 zł. nieraz
      korzystałam.
      • Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 13:35
        I tu sie z Toba niezgodze. Wszystko zalezy od hotelu. Doplata do
        jedynki w Turcji w hotelu Club Sidar wynosi dokladnie 800 zl.
        Przyznasz, ze to sporo.
        • Gość: goska Re: Nie mam z kim jechac IP: *.cn.net.pl 04.03.08, 14:12
          Djerba Castille ****- nie ma dopłat do jedynek
        • Gość: Jolka Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:19
          Wydawało mi sie że rozmawiamy o Tunezji a nie o Turcji....
          • Gość: ewelina Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 04.03.08, 16:22
            Ja też szukam kogoś do pokoju 2-osobowego. Do jakiego hotelu się
            wybierasz Bożeno? Ja wprawdzie jestem sporo młodsza, ale też umiem
            się dostosować :) Czekam na info na forum lub na pocztę -
            evelina@onet.eu
            • Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.08, 23:30
              Nie wiem sama jakie miejsce i jaki hotel wybrac. Czy masz moze jakas
              propozycje?
              • evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 07.03.08, 08:24
                Tak, ja chcę się wybrać do Hammametu. Mam juz tam sprawdzony hotel -
                Prima Life Safa. Najlepsze jest to, że jest bardzo blisko do moża,
                poprostu przechodzi się przez ulice i już jest piaszczysta plaża :)
                Byłam tam w tamtym roku.
                • Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 11:43
                  Wyslalam do Ciebie poczte, prosze odbierz
                • Gość: cio evelino tępy byku ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 01:16
                  pisze się do morza a nie do "moża" ! zamiast do tunezji lepiej do
                  szkoły jedź.
    • Gość: Toscana Re: Nie mam z kim jechac IP: *.bmj.net.pl 07.03.08, 14:25
      Bożeno, jeżeli jeszcze nie znalazłaś towarzyszki do wspólnego
      wyjazdu do Tunezji, proszę skontaktuj się ze mną. Odpowiada mi wylot
      22 marca lub 29 marca 2008. Pozdrawiam.
      • Gość: Bozena Re: Nie mam z kim jechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:27
        Marczec i kwiecien nie wchodza w gre, moze pierwszy tydzien maja?
        • Gość: Toscana Re: Nie mam z kim jechac IP: *.bmj.net.pl 07.03.08, 15:10
          Pierwszy tydzień maja nie odpowiada mi. Pozdrawiam
          • Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 07.03.08, 16:42
            Bożenko - odpisałam.
          • Gość: gośććć Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 07.03.08, 16:43
            Toscana - a ile masz lat? I jaki termin wyjazdu Ci odpowiada?
            • Gość: Toscana Re: Nie mam z kim jechac IP: *.bmj.net.pl 07.03.08, 20:18
              gośććć - spadaj ! ! ! Nie szukam faceta.
              • evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 07.03.08, 21:27
                To ja napisałam :) Więc ??
              • Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 08.03.08, 18:50
                Toscana ! Możesz się do mnie odezwać z jakiegoś innego maila, lub
                wyślij mi nr gadu. Bo nie mogę do ciebie odesłać maila. Już 3 razy
                próbowałam i przychodzi raport, że sie nie dało wysłać ;/ Czekam na
                kontakt :!
              • Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 08.03.08, 22:18
                Wysłałam dwa maile. Przyszła informacja, że jeden nie doszedł, a czy
                drugi też, to nie wiem. Może tu Ci napiszę chociaż co do terminu -
                najbardziej pasowałby mi termin 26.06 lub 03.07. A Tobie jaki termin
                odpowiada?
                • Gość: aga Re: Nie mam z kim jechac IP: *.subscribers.sferia.net 16.06.08, 11:34
                  Witam, ja tez szukam pary do singla, pasuje mi termin 2-16 lipca. Hotel dowolny byleby bylo tanio (preferowana Mahdia). Mam 24 lata. Więcej informacji (jeśli jeszcze nikogo nie znalazlas i termin Ci odpowiada) moge wyslac na maila. Czekam na kontakt ajperla@poczta.onet.pl
                  • Gość: evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac IP: *.idc.net.pl 18.06.08, 12:18
                    Sprawdź pocztę :)
    • Gość: Slawek Re: Nie mam z kim jechac IP: *.tsi.tychy.pl 14.04.08, 17:12
      Czesc! Atowarzysz moze byc? Ja (35) jade z moim siostrzencem (9)do hammametu 8
      sierpnia do hotelu nesrine.
    • Gość: Aneta Re: Nie mam z kim jechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:41
      Jestem 30+ , również szukam os na wyjazd ze względów ekonomicznych nie ponosi
      się dodatkowych kosztów, mój adres e-mail: aneta_zafira@poczta.onet.pl
      pozdrawiam
      • evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 21.06.08, 12:25
        A ty Aneto, mogłabyś jechać do hammametu ??
        • Gość: korolowa0 Re: Nie mam z kim jechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:48
          Ewelina, ja,ja,ja :) zmieniło się!!!!!!!!!!!!, nie Monastir na Hammet teraz! :)
          • evelina.tunezja Re: Nie mam z kim jechac 21.06.08, 22:06
            Ale mogłabys do Prima Life safa?
      • wkwojko Re: Nie mam z kim jechac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.08, 12:34
        Hej
        mam 23lata i jestem przcujacym studentem razem z parą znajomych wybieram sie na
        samym poczatku września do Turcj, na Rodos lub Kretę. Pokój jednoosobowy-
        odpada. szukam chętnej osoby na ten wyjazd. To co lubię to wszystko po
        troszeczku! Trochę pozwiedzac, poleniuchowac na plazy no i oczywiscie zabawa do
        białego rana:) Moj mail to wkwojko@op.pl zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka