Gość: Pablo IP: *.roto-frank.com 26.06.08, 12:54 Czy ktos sie wybiera do hotelu Hill Diar....albo byl tam niedawno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Hotel Hill Diar IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 18:05 Ja lece do Hill Diar 3 lipca z katowic wiec mozemy ie umopwic gdzies w hotelu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Hotel Hill Diar IP: *.chello.pl 18.07.08, 10:19 Witam.Wczoraj wróciłem z Tunezji z hotelu Hill Diar.Początek pobytu był skandaliczny pokój przypominał śmierdzącą melinę[bród smród komunistyczne rozwalone meble brudna pościel]Jednym słowem makabra.Po awanturze z Rezydentką dostałem w nowym skrzydle w miarę normalny pokój.Jedzenie na stołówce pozostawia wiele do życzenia przede wszystkim sposób podawania i obsługa.Położenie hotelu jest ok blisko plaża spokojna okolica.Ogólnie wakacje były udane oprócz tego początku.Pozdrawiam i życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Hotel Hill Diar IP: *.chello.pl 18.07.08, 10:26 Chciałbym dodać jeszcze że biuro Alfa Star to biuro które oszukało mnie i wiele innych osób więc radzę sprawdzić co oferują.To co mnie spotkało jest tam na porządku dziennym.Każdy od nieprzyjemnych nerwów rozpoczyna wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś