Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 12:13 mam pytanie jakich tu tysiące, interesuje mnie animator z hotelu el feel w hammamecie, Fifi, jest dj-em. co możecie mi powiedzieć o nim. Pozdrawam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: club el feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 13:44 Pewnie chodzi ci czy jesteś tą jedną jedyną ? Nie jesteś! (mimo jego zapewnień). Co zmiana turnusu upatruje sobie nową księżniczkę no i jest naprawdę bardzo wytrwały w swych staraniach, kwiaty, czułe słówka,itp. Jak jednak go zlewasz to udaje obrażonego na śmierć i życie. Byłam tam w zeszłym roku, także dobrze poznałam metody jego działania Poczytaj to o nim: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=70699415 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: club el feel IP: 83.2.140.* 03.07.08, 22:16 dokładnie! podrywał moją koleżankę i miał minę zbitego psa, bo niebardzo go chciała, a potem okazało się, że mina zbitego psa jest po innej, co była tydzień przed nami (tak przynajmniej donieśli mi inni z obsługi). jeżeli zobaczysz: kwiaty na swoim balkonie, kwiaty na suszącej się bieliźnie, kwiaty na klamce od twoich drzwi, albo usłyszysz "meine princesa!" albo "mon amour" tudzież żetem z cudnym arabskim akcentem radzę: daj sobie na wstrzymanie, no chyba, że potrafisz potraktować ich równie przedmiotowo jak oni nas i do polski przywieźć fajne wspomnienia a nie złamane serce. a na deserek wyjawię, że w łóżku żadne z nich wirtuozy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessa Re: club el feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 07:21 Podstawowa zasada udanego wakacyjnego flirtu, po którym zostają miłe wspomnie a nie niesmak i u niektórych złane serce, to brak kontaktu po powrocie do domu. Jeszcze jedno mam pytanie czy dyrektorem tego hotelu ciągle jest zabójczo przystojny Karim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: club el feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:44 tak, nadal Karim jest szefem, pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: club el feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:47 Zuziu, czy mówisz konkretnie o przeżyciach z Fifim, czy to on nie jest wirtuozem, bo nie wiem czy mam żałować, że nie uległam do końca jego urokowi, hhihihihi. pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: club el feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:05 Zuziu, jeszcze jedno pytanie, w jakim terminie byłaś w el feel? Ciekawa jestem, może to po moim wyjeździe był taki smutny, hahahaha! pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessa Re: club el feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 15:20 Miałam nadzieję, że w tym roku to ekipa się zmieni. A tu Fifi, Karim (ten przynajmniej miły i przystojny), jak jeszcze zobaczę tego padalca Simbe to zaczne żałować, że zdecydowałam się drugi raz na wczasy w tym samym hotelu. Ciekawa wogóle jestem czy do każdej mówi tak samo, bo z tego co Zuzia pisze to same princessy chyba żeby mu sie imiona nie myliły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: club el feel IP: 83.2.140.* 05.07.08, 10:14 byłam tam w drugiej połowie maja zeszłego roku z koleżankami, na drugie pytanie nie odpowiem, bo i tak już byłam wystarczająco niedyskretna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: club el feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 12:31 Zuziu, ja byłam w zeszłym roku w maju, od 10 do 17-ego.Więc to za mną tak chyba tesknił (hihihihihi) Było oczywiście świetnie i Fifi też był cudowny. Masz rację, że co turnus zapewne ma swoja księżniczkę, ale moje wspomnienia zawsze bedą moje.Byłam jeszcze raz w tym samym hotelu i było też całkiem miło, a i w tym roku wiosną spotkałam się z nim. Utrzymujemy kontakt sms-owy oczywiście bez jakichś poważnych planów na przyszłość(hahahaha), bo to zabawa przecież.Ale nie powiem,że moje serce nie zabiło mocniej jak zobaczyłam go kolejny raz. Szkoda tylko,że nie chcesz powiedzieć kto nie jest tym "wirtuozem" Pozdrawiam Cię serdecznie, Ewa ps.czasami myślę,że my kobiety, jestesmy strasznie puste! Odpowiedz Link Zgłoś