joanaabc 11.07.08, 11:07 Wróciłam z tego hotelu, bardzo zadowolona, pytajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: El Olf Las Palmas , Hammamet IP: *.eranet.pl 11.07.08, 13:10 jacy są w tym roku animatorzy? Boda jest na 100%,a ciekawe czy reszta się zmieniła czy tacy sami jak w tamtym roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: El Olf Las Palmas , Hammamet IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.07.08, 18:42 jak daleko do plaży? jak z rezerwacją leżaków na plaży? Czy jak pójdę w południe to jeszcze będą wolne? jak z leżakami przy basenie hotelowym? też trzeba rezerwować? jak pokoje? jak posiłki? jak animacje? z jakiego biura? jak długo transfer z lotniska? jak obsługa hotelowa? co do picia w barze na plaży? w katalogi triady piszą, że windsurfing i rowery wodne na plaży w opcji all za free czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanaabc Re: El Olf Las Palmas , Hammamet IP: *.wignet.pl 11.07.08, 19:13 O, rany, ile pytań! Do plaży blisko,5 min. Nigdzie leżaków nie musiałam rezerwować, w hotelu mieszkają głównie Francuzi, którzy w południe z plaży schodzą, a przy basenie leżaków jest dużo. Pokoje przyzwoite, po lifitingu, tzn. meble stare, ale materace, klima, suszarki itp. nowe. Pokojówki się starają, żadnych kradzieży, bakszysz zostawiam zawsze, ale i bez tego są miłe. Pokoje przydzielają sprawiedliwie, nie tak, że dla Francuzów lepsze. Animacje dla mnie takie jak wszędzie - taniec brzucha, fakir, karaoke itd. Dla dzieci są organizowane takie mini disco i coś w dzień, ale w większości po francusku. Posiłki przerażająco dobre, tak jak drinki. Transfer ponad godzinę, ale czasami długo czeka się w autokarze na wszystkich, bo niszczą bagaże i spisywane są protokoły. Myśmy siedzieli prawie dwie godziny. Windsurfing i rower - nie wiem. Byłam z Triady. Zaznaczam, że bardzo mile hotel mnie zaskoczył, bo naczytałam się różnych opinii, a jeżdżę dużo i jestem dość wymagająca. Miłego pobytu! W barze na plaży wszystko jest, ale płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: El Olf Las Palmas , Hammamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 20:52 Wielkie dzięki za odpowiedź. Ja też dużo się naczytałem negatywnych opini na temat tego hotelu. Szkoda tylko, że w barze na plaży trzeba płacić w opcji all w katalogu jest inaczej :-( Ja też lecę z Triady Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATA Re: El Olf Las Palmas , Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 10:50 byłam w tym hotelu 12-19.06, i wtedy w barze na plazy napoje były za free( płatne było piwo i red bull),ale był czasami problem z leżakami i na plazy i na basenie,czasami juz o 10 nie było wolnych.jak widac co nieco sie zmienia.fakt ,ze jak bylismy ,to dopiero sie wszystko rozkręcalo np.dostawiali parasoli na plazy, wiec moze i przybyło leżaków.ogolnie hotel i wyzywienie całkiem przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś