Gość: gayia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:22 Jak sądzicie czy z ręczników plażowych, które oferuje turystom hotel mozna spokojnie korzystać? Chodzi mi o to czy są one codziennie prane? A może lepiej zabrać jakis swój ręczniczek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efka Re: Ręczniki na plaży/basenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 16:17 Ja zawsze biore ze soba swoj recznik i wtedy nie mam dylematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota grzegorz Re: Ręczniki na plaży/basenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 21:42 ZABIERAJ SWÓJ DUŻY I MAŁY LEPIEJ MIEĆ NIŻ SIĘ PROSIĆ . HOTELOWYCH RECZNIKÓW NIEWOLNO WYNOSIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gayia Re: Ręczniki na plaży/basenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 21:57 Nie chodzi o proszenie:) lecę z TUI do hotelu Royal Kenz, w ofercie dla gości TUI są bezpłatne ręczniki na plażę i tak się zastanawiałam, czy swoje zostawić w domu (oszczędność miejsca i lżejsza walizka) i korzystać z hotelowych. Ale tak sobie myślę, ze wezmę swoje, przynajmniej wiem kto na nich leżał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ręczniki na plaży/basenie IP: *.ip.netia.com.pl 26.07.08, 15:34 Zawsze zabieram dwa ręczniki - duży plażowy by położyć na leżaku i mniejszy.Woda w morzu jest bardzo słona i ręczniki po wyschnięciu trochę "sztywnieją", ale można je przepłukać i szybko wyschną na balkonie więc zawsze mamy świeże na następny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
avonka-avonka Re: Ręczniki na plaży/basenie 29.07.08, 18:30 Osobiscie mialam swoje raczniki i di kapieli i na plaze. W hotelu Lido byly reczniki kapielowe natomiast na plaze nie mozna ich wynosic wiec warto miec swoj. Jesli hodzi o hotel Amir Palace ( bo tam nas zakwaterowano na jedna dobe w zwiazku z opoznieniem samolot) byly takze dostepne reczniki plazowe. Odpowiedz Link Zgłoś