s254 10.11.08, 15:21 witam panie, było już pisane o Momo to może teraz się wypowiecie na temat młodszego ale również bardzo, bardzo przystojnego, fajnie tańczącego, sympatycznego animatora Anouar-a.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrysia Re: Anouar-hotel El Habib 11.11.08, 08:48 Anouar to faktycznie przystojny i mily mlody facet.Podziwialam go za fantastyczne skoki do basenu-po prosu rewelacja.W czasie mojego pobytu w el habib zainteresowany byl jedna panna z polski.Troche to smiesznie wygladalo bo panienka prezyla sie przed nim jak struna.Nie wiem czy do czegos doszlo ale raczej tak bo widac bylo po dziewczynie ze jest bardzo zainteresowana i chetna.Poza tym wedlug mnie anouar pozostawal w cieniu momo.Odnioslam wrazenie ze tak bylo mu wygodniej.Za plecami starszego kolegi i tak robil swoje.Zauwazylam takze ze czesto sie obrazal i wrecz domagal przeprosin.Ja mielam z nim kontakt tylko kolezenski wiec wspomnienia mam mile. Odpowiedz Link Zgłoś
s254 Re: Anouar-hotel El Habib 11.11.08, 17:28 fajnie dzieki za odpowiedź, a tak z ciekawości-kiedy tam byłas?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar-hotel El Habib 12.11.08, 07:09 Czesc.W el habib bylam 2-krotnie w minione wakacje.Pierwszy raz na poczatku czerwca-2tygonie a drugi raz na przelomie sierpnia i wrzesnia tez 2 tygodnie.Oba wyjazdy zaliczam do bardzo udanych.Pozdrawiam serdecznie Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
s254 Re: Anouar-hotel El Habib 18.11.08, 10:34 o kurcze,super,tylko pozazdrościć dwukrotnego wczasowania sie podczas jednych wakacji, co do obrażania to słyszałam że oni ogólnie tacy są z natury, że jak już z jednym rozmawiasz to masz tylko z nim rozmawiać, jednak u Anouara tego wcale nie zauważałym. Kasiu a ty miałaś swojego habibi?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar-hotel El Habib 18.11.08, 11:46 Czesc.Czy mialam swojego habibi?.Raczej nie chociaz spotykalam sie z jednym mlodziencem z tego wlasnie hotelu.Spotykanie polegalo na wieczornych spacerach po monastirze-i to na tyle.Do tej pory mam z nim kontakt telefoniczny.Oczywiscie on dzwoni i pisze pierwszy ja jedynie odpisuje lub odbieram telefony od niego.Z mojej strony to jedynie kumpelska znajomosc.Mysle ze z jego tez.Chociaz powiem ci ze milo jest ze ktos o tobie pamieta w dalekiej tunezji.O nic mnie nie prosil a jego pierwsza prosba bylaby ostatnia.Ja jestem tzw "biedna"studentka z polski i nikogo nie mysle wspomagac finansowo.Mam zamiar w wakacje 2009 wybrac sie do tunezji ponownie.Zastanawiam sie jednak nad wyborem hotelu i miasta docelowego.Czy jest szansa na spotkanie ze znajomym arabem-watpie ta znajomosc i tak nie ma przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
s254 Re: Anouar-hotel El Habib 18.11.08, 13:57 dzieki za szybką odpowiedź, fajnie że masz szanse tam wrócić w przyszłym roku, no własnie- fajne jest uczucie że jest ktoś daleko kto jednak nas zapamiętał i w jakiś sposób o nas myśli, a czy jest szansa na zdrade jego imienia?? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar-hotel El Habib 18.11.08, 14:06 Jego imie to zadna tajemnica po prostu Ali-jak co drugi chlopak w tunezji.Nazwiska oczywiscie nie znam bo nie jest mi ono do niczego potrzebne.Lece na wyklady-ze tez ktos wymyslil zajecia o godzinie 15,30.Pozdrawiam cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
s254 Re: Anouar-hotel El Habib 21.11.08, 12:51 hej,studia mają swój urok, ja je skończyłam 2,5 roku temu i już mi tego brakuje, myśle o kolejnych;) muszę się przyznać że często wspominam mile spędzony czas w El Habib. wydawało mi się, że forum o Anuarze będzie się gigantycznie szybko zapychać, tyle laski piszą że tamci faceci to kasanowy, szybki sex, przygody itp a tu coś cisza ;) czyżby jednak ta opinia nie dotyczyła jego?czy poprostu nie chcecie pisać? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar-hotel El Habib 21.11.08, 16:40 Witam serdecznie.Masz racje.Niewiele pisze sie o animatorach w/w hotelu.Az mi sie wierzyc nie chce ze to przyslowiowe aniolki.Bedac 2- krotnie w tym hotelu faktycznie nie zauwazylam przegiec ze strony animatorow,kelnerow czy tez innych osob z obslugi.Sama tego nie rozumiem ale to moze jedynie dobrze swiadczyc o pracujacych tam tunezyjczykach badz o kierownictwie ktore twarda reka trzyma swoj personel.Wlasnie zastanawiam sie nad wyborem hotelu na nastepne wakacje i nie powiedziane ze tam nie wroce.Ja tez bardzo mile wspominam minione wakacje i czesto slucham plyty ktora kupilam w sklepie muzycznym w monastorze.A ty jakie masz plany na przyszloroczny wypoczynek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kate_monastyr Re: Anouar-hotel El Habib 21.11.08, 16:59 Anouar jest bardzo miły wiele rozmawiałam z nim.... jest sympatyczny i przyjazdy.... Ma ktoś z was może kontakt do animatorów z tego hotelu... ? Anouar is super, :) Odpowiedz Link Zgłoś
kate_monastyr Re: Anouar-hotel El Habib 21.11.08, 16:57 Anouar jest bardzo miły wiele rozmawiałam z nim.... jest sympatyczny i przyjazdy.... Ma ktoś z was może kontakt do animatorów z tego hotelu... ? Anouar is super, :) Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar-hotel El Habib 21.11.08, 17:10 Wiem ze kontakt z MOMO ma jedna dziewczyna.Znajdziesz jej adres emailowy w postach o tematyce dotyczacej wlasnie MOMO z hotelu El Habib.Mysle ze chetnie udostepni ci jego numer bo z tego co czytalam komos juz podawala.Potwierdzam ze ANOUAR to przesympatyczny mlody chlopak.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
s254 Re: Anouar-hotel El Habib 22.11.08, 11:53 Kasiu,z miłą chęcią bym tam wróciła w przyszłym roku, jednak sytuacja mi nie pozwala(jestem w ciąży), poza tym mąż stał się trochę zazdrosny m.in. o Anuara i zarzekł się że więcej że Tunezji nie pojedzie, głównie nie podobał mu się panujący na ulicach syf. w tajemnicy (hihi) musze przyznać że Anuar wcale nie jest taki grzeczny .....:) Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar-hotel El Habib 22.11.08, 12:48 Po przeczytaniu twojego postu przeslalam sie dziwic ze maz nie chce wracac do tunezji.Ja na jego miejscu postapilabym podobnie.A co do grzecznosci Anuara to chetnie bym poczytala jakies newsy bo ja mimo swoich 20 lat ciagle zyje w nieswiadomosc.Nie wiem czy wynika to z tego ze nie bylam zainteresowana nawiazywaniem blizszych kontaktow z przystojnymi arabami czy tez dlatego ze jestem gapa.Jesli mozesz to napisz co wiesz o animatorach z el habib na moj adres meilowy:katarzyna.batycka@wp.pl.Jade tam w przyszlym roku i w razie "niemcow"bede miala oglad sytuacji.Pozdrawiam serdecznie przyszla mama! Odpowiedz Link Zgłoś
baasku Re: Anouar-hotel El Habib 13.12.08, 19:00 hmm z tego co ja słyszałam to Anouar nieźle się tam zabawia:D Ale jasne jest przystojny sympatyczny - ja go bardzo polubiłam;) Tylko tak jedno mnie zastanawia;) Czy on zawsze kłuci się i przestaje odzywać gdy nadchodzi czas rozstania?:D Odpowiedz Link Zgłoś
s254 Re: Anouar-hotel El Habib 28.12.08, 18:37 spędziłam praktycznie 2 tygodnie w jego towarzystwie, ciężko nam było się rozstać, nic mi nie wiadomo o jego złych humorach czy kłótniach Odpowiedz Link Zgłoś
situnia Re: Anouar-hotel El Habib 03.09.09, 19:36 Ja tez nie zauwazylam zeby sie obrazal, jest uroczy, to fakt:) z checia poczytam o waszych przezyciach, piszcie dziewczeta:) Odpowiedz Link Zgłoś