Gość: honia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.08, 13:40 jade na 2 tygodnoiwe wczasy w opcji ALL PROSZE O OPINIE I JEDZENIU CZY DADZĄ RADE SOBIE DZIECI W WIEKU 7 LAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raba Re: jedzenie w Oasis El Habib IP: *.compower.pl 26.12.08, 20:04 Nie dadzą rady, buhahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: jedzenie w Oasis El Habib IP: 212.244.147.* 30.12.08, 15:32 Dadzą, dadzą:) Śniadanka europejskie - francuskie rogaliki, drożdżówki, płatki, pieczywo, omlety. Obiady urozmaicone, z dziecięcego menu mięso drobiowe, ryż, frytki, lody, owoce. Na kolację np. super pizza robiona na miejscu, naleśniki. ale jest tego wszytskie dużow więcej, bardzo smaczne i urozmaicone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: jedzenie w Oasis El Habib IP: 83.168.75.* 30.12.08, 23:52 No ciebie honia to juz całkiem pogięło... Nie pamietasz nawet ile lat mają twoje dzieci - w jednym poscie pisesz , ze po 13, w innym ,ze 7 ! A poza tym jestes złą matka skoro wykupiłas wczasy nie sprawdzajac , czy przezyja na nich twoje dzieciaki !!! Makabra ! Tym powinna zająć się policja - zabierasz je w miejsce nie wiedząc , czy bedą tam miały co jesć - narazasz ich zycie! Ciekawe , ze o takie sprawy pytasz teraz dopiero , po wykupieniu wczasów - a wcześniej pytałas tylko czy zabrać euro czy dolary i ile - bo lubisz zakupy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: jedzenie w Oasis El Habib IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 19:44 Dobre, ale się uśmiałem, trafiłaś w 10 :-) Ciekawe o co Honia jeszcze zapyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honia do daro IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.09, 22:21 masz pytanie o co zapytam ? powiem ci pytam czy dobrago masz lekarza bo ten cie oszukuje!!! ha ha ha ale trafiłam teraz ja w 10-tke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: do daro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 19:46 Ja lekarza nie potrzebuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: jedzenie w Oasis El Habib IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 18:17 Witam wszystkich, moje uczucia co do tego hotelu są mieszane. Plaża mała, brak opcji All, w basenie na terenie hotelu często kąpią się miejscowi (kobiety oczywiście w ubraniach) przychodzą całymi rodzinami i na pewno nie korzystają z ubikacji hotelowej, więc gdzie to robią? Zgadnijcie. Obsługa 5/10. Na jadalni często zamieszanie, kilka razy ktoś siedział na moim miejscu. Największy plus to animatorzy rzeczywiście zajmują się gośćmi od 10:00 do 00:00. Opcja all taka sobie napoje to pseudo Coca, Fanta, itp. Wszystkie napoje lane w plastikowe kubki teoretycznie „myte” za każdym razem. Wiem jedno już tam nie wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honia do bibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.09, 22:19 ty masz naprawde kobieto nasrane w łbie nigdy wczesniej nie pisałam szurnieta babo zejdż na ziemie a policja możesz siebie postarszyć masz pecha bo pracuję w sądzie i jeszcze wiem jakie obowiązuja mnie prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hokus Re: do bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:36 Oj kłamczuszek, nieładnie. Nie jedna osoba widziała tu Twoje wcześniejsze posty. Prawnik i kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś