Gość: evi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.09, 10:56 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.09, 23:18 nikt????? w kwietniu 2009?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawku Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:24 2 kwietnia do Sousse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.09, 14:12 my 11.04.2009 , ale Hammamet...miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
neurkrzysztof Re: lista wylotowa na kwiecień? 21.04.09, 21:11 Opowiedz jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: lista wylotowa na kwiecień? 18.03.09, 18:36 Gość portalu: evi napisał(a): > nikt????? w kwietniu 2009?????????????? ja 30.04 do Sousse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: 94.254.164.* 18.03.09, 22:19 30 kwietnia do sousse, hmmm , planuje wyjazd z chłopakiem ale z oferty biura (czy tez posrednika) cocotravel, do hoteliku oaza club ale nie jestem pewna czy to dobry pomysl , oferta niby bardzo tania- 759 zl od osoby za tydzień, ale to biuro nie wiem czy jest wiarygodne i ten hotelik? cena kusząca ale żeby karaluchów nie bylo i oby wrocic bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.chello.pl 19.03.09, 08:50 16 kwiecień Hammamet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.03.09, 10:33 max - a do jakiego hotelu się wybierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.chello.pl 19.03.09, 11:37 Do hotelu byblos obecnie hammamet resort;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.03.09, 11:57 Fajny ten Twój hotel-;) oddalony od naszego 3 km , bo my bedziemy w Thalassa Shalimar Hammamet....cóz nam zostaje zyczyć sobie miłego wypoczynku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: 80.54.106.* 02.04.09, 14:44 My - 16 kwiecień - Sousse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzz Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:59 26.04 Hammamet-Prima Life Imperial Park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 19:03 z 24 na 25 kwietnia Thalassa Sousse z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniulka:):) Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:50 ja też 16 kwietnia Hammamet:) Odpowiedz Link Zgłoś
neurkrzysztof Re: lista wylotowa na kwiecień? 15.04.09, 21:44 Miłego pobytu! Ja jeszcze muszę poczekać 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papijoneczka Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 22:31 Lecę 30.04 do Sousse, sama, z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
neurkrzysztof Re: lista wylotowa na kwiecień? 02.04.09, 21:00 26.04 z Warszawy - hotel Ruspina Monastir. Odpowiedz Link Zgłoś
izpat Re: lista wylotowa na kwiecień? 03.04.09, 20:36 Hej! Już za tydzień lecę do Tunezji!!!! Kto jeszcze za tydzień w piątek z Katowic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnese Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 21:54 26.04 z Warszawy - hotel Riadh Palms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:49 a my 9.04 do Sousse, z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.04.09, 00:24 izpat!!!....moze jednym samolotem lecimy>>>????...pozdrawiam...wylot jakos 24.40???co? Odpowiedz Link Zgłoś
izpat Re: lista wylotowa na kwiecień? 08.04.09, 12:03 Hej!!! Chyba tym samym jak z Katowic teraz z piatku na sobotę, godzina się zgadza :)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.04.09, 21:28 dzis Pani z biura podrózy potwierdziła mi wylot 00.40 Katowice;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izpat Re: lista wylotowa na kwiecień? 09.04.09, 21:13 Czy ktoś może niedawno wrócił z Tunezji i może powiedzieć jaką miał pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oner Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.chello.pl 22.04.09, 21:45 to chyba siedzimy w tym samym samolocie ;) my do Thalassa Shalimar ;) obyśmy mieli dobrą pogodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.04.09, 23:27 oner...a Ty dopiero się tam wybierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oner Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.chello.pl 23.04.09, 08:29 Tak, z żonką lecimy w ten piątek (24 na 25.04.09) z Pyrzowic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.04.09, 09:58 ale Wam zazdroszczę , my wróciclismy 18.04....i napiszę tyle ...Thalassa Shalimar -swietny hotel , super jedenie, swietni animatorzy , kelnerzy- my wracamy do tego hotelu we wrzesniu!...Miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oner Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.chello.pl 23.04.09, 19:14 Evi - a moglbym Cię prosić o jakieś krótkie wskazówki.... np. co warto zwiedzić, byliście może w Tunisie, Kartaginie - jesli tak to jakim transportem i mniej wiecej jaki to koszt. My pierwszy raz wiec nie wiem co i jak ;))) czy jest cos na co w szczegolnosci zwrocic uwage ?? lecimy na tydzien, chcemy trohe odpoczac, troche zwiedzic ;) bede wdzieczny za wszelkie wskazowki i porady....pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 00:52 Oner-tydzien to troszkę mało na zwiedzanie . Dwa lata temu bylismy dwa tygodnie to mozna zwiedzac. My bylismy na Saharze 2 dni-przejezdzasz 1200 km ale wrazenia nie zapomniane... Tunis-Kartagina-Sidi Bou Said to wycieczka jednodniowa nam tez ta bardzo sie podobała a najbardziej Muzeum Brado z pieknymi mozajkami Jezeli wybierasz sie z dziecmi to napewno polecam rejs statkiem pirackim juz nawet teraz w kwietniu ,,piraci " skaczą do wody a woda zimna brrrr(znajomi byli na tym rejsie w kwietniu) My teraz w kwietniu nastawini bylismy na wypoczynek , a miejsca do zwiedzania zaliczylismy dwa lata temu. Koniecznie wybierzcie sie do nowej czesci Hammamet Yasmine -mozna porobic fajne zdjecia bo przy wesciu sa takie fajne posągi słoni i mozna zwiedzic medine-suk...takie nasze targowisko z Thalassy za taxi płacicie 3 DT , ale przed wejsciem do taxi od razu ustalcie cenę.W nowej czesci Hammamet Yasmine po prawej stronie przy wejsciu do Mediny jest takie małe miasteczko wodne pare zjezdzalni -ale zabawa znakomita;-) Jezeli masz jeszcze jakies pytania to pisz odpowiem napewno;-) Miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 11:54 ehh jeszcze jedno w tym roku nie korzystałam , ale w kwietniu ceny orientacyjne wycieczek (tylko zerkłam): Sahara około 85 Euro Tunis-Kartagina-Sidi Bou Said około 40 Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oner Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 12:13 właściwie to już jest pozno żeby wypytywać o szczegóły - lecimy dzisiaj ;) co do wycieczek to planujemy raczej na własną ręke - i tu sie zastanawiam czym najtaniej nas wyjdzie np. wyjazd do Tunisu (dwie osoby - brak dzieci). Jak jest z plażami - czy nasz hotel ma swoją plażę ?? Rozumiem, że woda jeszcze zbyt zimna no ale wskoczyc raz trzeba bedzie ;) Cieszy mnie fakt, że z hotelu jesteście zadowoleni. Jeszcze mam pytanie - gdzie najlepiej wymienić dolary na DT (lotnisko, hotel czy inne miejsce).... w sumie to nie wiem o co jeszcze pytać, bo już żyjemy wyjazdem ;))) Dziękujemy wraz z żonką za wszystkie informacje !!!! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 12:24 My wymienialismy pieniadze w hotelu raczej wszedzie jest taki sam kurs...tylko pamietajcie zeby dobrze liczyc jak wydają bo zawsze sobie skubną 3-5 DT heh.W hotelu jest super grupa animacyjna a ze względu ze maja dziwne imiona po nasza mocna ekipa jaka bylismy nazywała ich po swojemu .Jak bedziecie juz na miejscu to pozdrówcie ich od nas-(mamy z nimi kontakt telefoniczny!) ale napewno bedzie im miło...Zapytajcie wsród animatorów który to:Boguś, Szymuś,Franek, Adaś no i Casonowa hahhaha aaa na bezcowej jest bardzo tania nasza wódka a oni naprawdę ja lubią - kupicie sobie a Wasza opcja alll bedzie trawc do 3 w nocy hehhe tak jak nasza;-) Bawcie sie dobrze ! W hotelu jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 12:26 tak tak hotel ma swoja plaże bardzo blisko- dojdziecie po takich namalowanych zółtych łapkach! na chodniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oner Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 13:51 między pakowaniem jeszcze zapytam o przelicznik, z tego co mi wychodzi wynika 1 DT = ok. 2.4 PLN ??? i czy noce sa chlodne i w miare bezpiecznie wieczorami w tej okolicy ?? jak tylko ktos zareaguje na Szymuś, Franek itd. to ich pozdrowimy...od Evi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: lista wylotowa na kwiecień? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 18:19 Nam przelicznik wychodził 2,7...Noce dosc chłodne warto zabrac cos cieplejszego .W okolicy bezpiecznie , bo hotel jest na uboczu...Zareaguja napewno z animation grupy na Bogus , Szymus, Casanowa , a pozdrowienia od Ewy , Darka, Angeliki!!!!Bawcie sie tak samo wspaniale jak my...wysokich lotów bez turbulencji;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neurkrzysztof Do evi 24.04.09, 21:19 Ja lecę pojutrze, do Monastiru. Dziękuję także za Twoje rady, bardzo się przydadzą. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: Do evi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 00:30 do Monastiru tez hotel Thalassa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: Do evi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.09, 00:27 Ruspina! tez super bawcie sie dobrze , ale da disco wybierzcie sie do do Nero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oner Re: Do evi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 13:09 Wróciliśmy !!! Było SUPER !! Pogoda nam się idealnie udała. Boguś to chyba zakochany w Angelice - bo bardzo miło i na okrągło wspominał ;)) - oczywiście pozdrowiliśmy Bogusia i Szymusia, z Casanowa nie mielsimy przyjemnosci imprezowac ;) Ich juz nie będzie w tym hotelu, Bogusia gdzieś przenoszą, Szymusia zresztą też. Naprawdę mili ludzie - jak dla nas było idealnie, no może za wyjątkiem często kończących się alkoholi w Churchilu ;) Evi - wielkie dzięki za wszelkie info !!! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
evisia1802 Re: Do evi 05.05.09, 12:41 Oner...cieszę się , ze Wam się podobało , ze super wypoczeliście .Nam ten wyjazd tez bardzo sie podobał i bardzooo miło go wspominamy.Dzieki za przekazanie pozdrowień-A może by tak jeszcze raz???odwiedzić ten hotel heheh pozdrowienia dla Ciebie i żonki;-) ps.ojjj oni to są bardzo kochliwi szczególnie jeżeli chodzi o blondynki hahahha-ale kontakt z nimi mamy cały czas;-) i nawet nie kłamią , bo nam tez napisali , ze przenoszą ich do innego hotelu ehhh Odpowiedz Link Zgłoś