wiosenna21 19.04.09, 21:34 Witam czy wśród forumowiczów jest ktos albo więcej ktosiów, którzy wybierają się do Tunezji w tym roku i lądują w el habibie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia5131 Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.tktelekom.pl 20.04.09, 08:02 Witam, ja się wybieram 18.06-25.06.2009 r. Wylot z Gdańska, 2 małżeństwa :) Już się nie mogę doczekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna21 Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? 21.04.09, 19:56 my wlatujemy 4 czerwca z wrocławia. kurcze bedziemy jedynymi polakami? niemożliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:16 Ja tez chcialam leciec 18.06 do Delphina el Habib, ale braklo miejsc :(((( A to jedyny termin ktory nam odpowiada w czerwcu... Taka bylam juz napalona... teraz musze szukac czegos innego. A moze ktos odda swoje bilety :D potrzebne 2 :D wylot z Katowic, Krakowa lub Wrocka :) Jak nie to lecimy do Royal Salem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: 195.116.80.* 22.04.09, 22:26 ja z chłopakiem rozniez lece do delphin el habib 4 czerwca 2009 z warszawy kto leci tam w tym samym terminie prosze pisac moje gg 11972988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 18:28 Jedziemy!!! :) 25.06- 02.07 z Wroclawia! kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzinka Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 07:16 My lecimy po raz 4 do tego hotelu 23,07,09 na 2 tygodnie z warszawy.Oczywiscie nie mozemy sie juz doczekac wyjazdu.Pozdrawiamy i zyczymy wspanialych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:09 Skoro poraz 3 to chyba nie musze pytac o opinie?? Ciesze sie nieziemsko na ten wyjazd!! :) Ile dolarow powinnam zabrac na tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzinka Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 11:30 Trudno mi powiedziec ile trzeba wziac kasy poniewaz zalezy to od tego czy bedziesz zainteresowana wycieczkami fakultatywnymi.Poniewaz bede w tunezji 4 raz wiec zadne fakultety nie wchodza w gre.Widzialam juz co chcialam a teraz jade polezec na sloncu poplywac etc....Ja biore 50 euro poniewaz przy opcji ALL nie ma potrzeby dokupowac czegokolwiek tym bardziej ze jedzenia i picia jest pod przyslowiowy korek.Zycze wspanialych wakacji i wierze ze w 100 procentach beda niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 19:51 Dzieki! Jedziemy z dwulatka, wiec wszelkie wycieczki odpadaja. Mamy zamiar lezec plackie, ewentualnie zwiedzic najblizsza okolice. Czy w Delphinie zdarzaja sie turbulencje zoladkowe? Pytam ze wzgledu na mala, bo boje sie zeby sie nie rozchorowala w trakcie pobytu. Czy jedzenie jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzinka Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 07:18 Czesc.O zadnych dolegliwosciach gastrycznych nie slyszalam.jedzenie jest bardzo ok.Dzieciaki zajadaja sie glownie nalesnikami z czekolada ktore to przygotowywane sa na tzw.oczach turystow.Pewno znajda sie jakies osoby ktorym cos nie pasuje ale jezeli macie zdrowe podejscie do zycia i wiecie ze to tunezja a nie grand hotel np w monako bedziecie bardzo zadowoleni.Poza tym w tym hotelu jest fantastyczna animacja a momo i spolka/animatorzy ktorzy sa takze w tym roku/sa po prostu fantastyczni.Sa tez animatorki z polski ktore fachowo zajma sia waszym dzieciatkiem a wy w tym czasie bedziecie mogli spokojnie np poplywac.Mozesz na naszej klasie w opcji szukam znajomych wpisac el habib a znajdziesz tam sporo zdjec hotelu ,animatorow oraz pozytywnych opinii na temat tego hotelu. Jesli masz ochote to napisz na moj adres katarzyna.batycka@wp.pl chetnie odpowiem na wszystkie twoje pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 08:26 Dzieki za odpowiedz! Nie jestesmy bardzo wymagajacy, takze mysle ze bedziemy zadowoleni. Najbardziej sie martwilam o ta kwestie gastryczna takze jestem uspokojona! I mysle ze wiecej wiadomosci nie potrzebuje :) Milego urlopu zycze i pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.broadband.pl 08.05.09, 12:44 Trochę się dziwię, że nie próbują Państwo czegoś nowego. Właśnie wróciłam z tego hotelu i powiem szczerze, że trochę byłam rozczarowana. Obsługa ok. ale ociężała. Hotel dość mały i basen też nie za duży. Jedzenie przeciętne (mało doprawione) - ale dużo. Prawdą jest, że animatorzy ożywiają ten hotel. Jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne to polecam dogadać się z właścicielami busów (blisko hotelu postój taxi) i z przewodnikiem Pascala za niewielkie pieniądze można zwiedzić ciekawe, ale wybrane miejsca w Tunezji. Na wycieczkach fakultatywnych dużo czasu traci się na zbieranie turystów z innych hoteli, a ceny też nie są najniższe. Tunezja ma swój urok ale jak dla mnie jest za bardzo europejska. Jeśli jednak ktoś nie był - to trzeba zobaczyć. Natomiast, z czystym sumieniem polecam Egipt. Poziom obsługi hotelowej, warunków i bezpieczeństwa w hotelach oraz doskonała kuchnia gwarantuje w pełni niezapomniany wypoczynek za podobne, a niekiedy mniejsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninaan1 Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 09.05.09, 20:12 Czytałam dużo dobrych opinii na temat tego hotelu i trochę jestem rozczarowana pana(ni) opinią. Proszę o odpowiedz na dwa pytania. jaka kwote należy zapłacić w recepcji aby otrzymać pokój z widokiem na morze. Czy jest to wogóle mozliwe. Może poda mi Pan(ni) jakieś konkretne numery pokoi, godne polecenia. Drugie pytanie dotyczy opłaty za materace. jak wygląda ten preceder, na jaki okres czasu wykupuje sie materac. Z góry dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.broadband.pl 11.05.09, 13:42 Za pokój z widokiem na Morze i basen trzeba było uiścić na recepcji 10 dinarów za dzień pobytu. Ja zrezygnowałam z tej opcji i nie żałuję, gdyż do pokoju wracałam na nocleg i aby sie przebrać. Jeśli chodzi o pokoje - to standard wszystkich jest podobny - duże, funkcjonalne, czyste z bardzo wygodnymi łóżkami. Pokoje są codziennie sprzątane i wymieniane są ręczniki. W pokoju jest telewizor - dla leniwych i tych którzy jadą na wczasy oglądać telewizor można pobrać pilota w recepcji za 10 dninarów kaucji. Na plaży i basenie jest osoba, która przyniesie leżak we wskazane przez Panią miejsce oraz materac, za który należy uiścić bezpośrednio 2 dinary na cały dzień. W recepcji za kaucją 10 dinarów pobiera się ręcznik plażowy. Trochę dziwna polityka hotelu z tymi kaucjami - jeśli ktoś jest pierwszy raz to marnuje pół dnia na zrozumienie takiej polityki hotelu tym bardziej, że ręczniki w pokoju mieliśmy takie same jak plażowe. Na posiłki najlepiej chodzić o godzinie kiedy się rozpoczynają, gdyż później wiele potraw jest zimnych. Moim zdaniem, plusem hotelu jest lokalizacja - nad Morzem, a jednocześnie bardzo blisko centrum - w sam raz na wieczorne spacery i zakupy. Mam wrażenie, że bardzo dobre opinie o tym miejscu piszą osoby, które nie mają skali porównawczej lub dotychczas byli w mniej komfortowych warunkach. Tak naprawdę wszystko zależy od nastawienia i towarzystwa. Życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.wspa.edu.pl 24.05.09, 14:15 a może ktoś napiszę paręsłów o plaży hotelowej bo podobno jest mała i brudna. Na folderach pokazują zjeżdzalnie, czy są faktycznie? prosze dajcie info, bo do poniedziałku musze podjąć decyzję co do wylotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.05.09, 15:14 Plaza jest niewielka ale nie odbiega czystoscia od plaz np w grecji czy tez hiszpanii.Bez obaw.W folderze widnieje fotka zjezdalni i to nie fatamorgana bo istotnie znajduje sie przy basene hotelu obok.Oba hotele sa polaczone i w ubieglym roku dostep do zjezdalni byl w m-cach lipcu i sierpniu.Oba hotele naleza do tego samego wlasciciela wiec nie ma zadnych ograniczen w poruszaniu sie miedzy nimi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 13:03 mam pytanko jaki bagaż przysługuje na osobe 20 kg czy 15 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariatka Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 15:03 ja wróciłam niedawno więc chętnie odpowiem na wszelkie pytania ;p Mój mail ; bloody.mary1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takidzik Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.06.09, 16:01 jak lecisz lotem to 18kg + 5kg podręcznego jak leczisz tunezyjskimi liniami to 20kg + 5kg podrecznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honia do ,,daga" IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.09, 08:17 ja jade z rodzinka do el habib z wrocka 25,06,09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: do ,,daga" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:33 O TO SUPER!!! jaki sklad waszej rodzinki? My lecimy z dwuletnia coreczka. Tunezja poraz pierwszy i mam troche obaw, ale nie jestesmy bardzo wymagajacy, wiec pewnie nam sie spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: do ,,daga" IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.05.09, 18:02 Na 100 procent bedziecie zadowoleni z tego hotelu.Wystarczy poczytac zeszloroczne wpisy na temat el habib.Zycze udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.vlan380.corcoran.lubman.net.pl 17.05.09, 21:37 Witam. My( ja, żona i dzieciak) też lecimy 25.06 ale na dwa tygodnie z Lublina. Więc do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: 195.47.201.* 29.04.09, 09:07 Ja wylatuję do El habib 4 czerwca z w-wki ja mąż i dwoje dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam1.pl Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? 10.05.09, 11:29 Witam Lecimy z Katowic dnia 14.05.09 r. dwie osoby dorosłe. Czy też ktoś leci w tym termnie ? pozdrawiam Proszę o kontakt adampyszniak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia jacu Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.broker.com.pl 04.06.09, 12:35 my lecimy z katowic tez dzis tj 4 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:20 my wylatujemy 3-06-2010 z Warszawy na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninaan1 Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 09.05.09, 20:00 a w jakim terminie i z jakiego miasta lecisz do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 00:08 a ktoś może leci 18 czerwca????? wylot z warszawy, na dwa tyg :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia5131 Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.tktelekom.pl 03.06.09, 08:04 Tak ja lecę, 18 czerwiec z Gdańska z mężem ale na tydzień, pewnie się spotkamy, jak masz ochotę to napisz gg 8803230. Juz nie mogę się doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 18:28 jestem z Turku lecimy z Warszawy 11 czerwca na 2 tygodnie.pewnie się spotkamy pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:12 Widze ekipa się tworzy :)) to super!! :) a może ktoś jeszcze z Wawy się wybiera?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: 92.55.206.* 04.06.09, 09:13 HEJ. KTO JESZCZE LECI 11 CZERWCA DO DELFINA. PISZCIE IM WIECEJ LUDZI TYM WESELEJ Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel Re: Delphin El Habib kto sie wybiera? 05.06.09, 12:11 Witam :) Ja i mój chłopak lecimy z Krakowa 16.07. na 14 dni może jest ktoś kto również wybiera się w tym czasie? :) Nie możemy się już doczekać!!! Piszcie!!! Pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotka Re: Delphin El Habib kto sie wybiera? IP: *.stg.pl 10.06.09, 10:11 My z mężem i dziećmi lecimy 16,07 na tydzień. Na pewno będzie super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Delphin El Habib kto sie wybiera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 11:46 ja z dziewczyną lece 02.07 z katowic :P bedzie imprezka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowi Re: Delphin El Habib kto sie wybiera? IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 22:35 Lecimy 3 osobową rodzinką : ja , mąż i ośmioletnia córcia :) 2 lipca. Czy może leci ktoś jeszcze z dziećmi w tym czasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi :) do Dotka IP: *.chello.pl 11.06.09, 12:21 Super!!! a skąd lecicie? My pierwszy raz do Tunezji hotel wygląda nieźle opinie też ma całkiem dobre :) jeszcze tylko miesiąc :) Pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotka Re: do Dotka IP: *.ipool.dobrynet.pl 12.06.09, 22:21 My lecimy z Gdańska,a wy w ilu lecicie i skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi :) Re: do Dotka IP: *.chello.pl 13.06.09, 16:24 My lecimy z Krakowa również 16.07. tzn. ja i mój chłopak na 2 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygi Re: Delphin El Habib kto sie wybiera? IP: 83.1.132.* 13.07.09, 23:36 16.07.2009 z Wrocławia 4 osoby dorosłe i dwójka dzieci (8-9) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.09, 18:28 widze ze ktos z dzierzoniowa sie wybiera tak jak ja a w jakim czasie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Delphin El Habib kto sie wybieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:52 Wybieram sie 06 sierpnia na dwa tygodnie z wnuczka 5lat ,mam pytanie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga 25.06 dopisujcie sie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:52 Zrobil sie troche balagan w watku :) Kto leci jeszcze 25.06 piszcie pode mna :) Czekam na nasza Ekipe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid A leci ktos moze z Niemiec?? IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.09, 22:35 Wylatujemy z zona 21 sierpnia na 2 tygodnie, wybiera sie ktos w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: A leci ktos moze z Niemiec?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 12:51 Witam! Lecimy z chłopakiem 27 sierpnia na 2 tygodnie z Krakowa. Jeśli Wasz termin jest aktualny odpiszcie. Pozdrwiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: A leci ktos moze z Niemiec?? IP: *.wup-katowice.pl 08.07.09, 14:44 My lecimy na 2 tygodnie od 27 sierpnia z 3 letnim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: A leci ktos moze z Niemiec?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:16 My też 27 sierpnia i też na dwa tygodnie z krakowa, ale sami tzn. ja i mój chłopak. zapraszam na stronkę, gdzie można zobaczyć wyjazdy do tego hotelu i się dopisać: hotele.oceniacz.pl/wyjazdy/16691/delphin_el_habib.html pozdrawiam i miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: 25.06 dopisujcie sie :) IP: *.vlan380.corcoran.lubman.net.pl 14.06.09, 17:42 cześć 25.06. z Lublina , lecimy na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: 25.06 dopisujcie sie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:34 Bardzo prosze odpowiedz rodakowi z Lublina jak tam było. A z jakiego Biura lecisz, bo my chcemy ze Sky Club na Orkana. Pozdrawiam i zycze cudownych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: 25.06 dopisujcie sie :) IP: *.vlan380.corcoran.lubman.net.pl 10.07.09, 22:16 Witam. Ja już jestem po wakacjach.Pobyt był bardzo udany.Wsztstko w hotelu jest ok ale jeżeli jest dużo ludzi to robi się bałagan na głównej stołówce a wieczorem w barach kolejki po drinki.A drinki są marne tzn. alkohol jest rozieńczany.Na plaży czysto jest z rana a póżniej w wodzie zaczynają pływać różne śmieci, nie dziwi mnie to poniważ tubylcy to brudasy co widać na każdym kroku w mieście. Polecam do shandlowania kupić Absoluta, w Tunezji jest bardzo drogi około 145 DT za 1l gdzie ich wódka figowa za 1 l kosztuje 36DT.Polecam zakupy robić w Jasminie ceny są stałe i często można kupić taniej niż u Handlarzy na straganach.Jezeli jedziecie z nastawieniem na odpoczynek to na 100% będziecie zadowoleni. Ja wycieczkę kupowałem od Firmy Arka Tour na ul.Wieniawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: 25.06 dopisujcie sie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:22 Bogdan mam pytanie, bo jesteś tak "na świeżo". Czy są tam jakieś imprezy lub knajpy gdzie można się pobawić w hotelu lub na mieście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: 25.06 dopisujcie sie :) IP: *.vlan380.corcoran.lubman.net.pl 13.07.09, 21:40 Hej. Nie musisz nigdzie iść w hotelu jest czynny od 23 klub nocny do którego wejście masz z darmo, płacisz za napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) wróciłam z el habiba odpowiem na pyt:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 23:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotka Re: wróciłam z el habiba odpowiem na pyt:) IP: *.stg.pl 15.06.09, 13:06 Mam pytanie, czy pomiędzy posiłkami są jakieś frytki pizza czy coś innego do jedzenia dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: wróciłam z el habiba odpowiem na pyt:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 13:47 sa frytki pizza ciastka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: twz mam pyt.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:24 Czy slyszeliscie cos o kradziezach? braliscie sejf? i jak zoladki? lecimy z dwulatka dlatego sie bardzo stresuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: twz mam pyt.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:51 podczas naszegopobytu nie slyszalam nic o problemach z żoładkami. wszyscy jedli wszystkoi bylo ok. rezydentka twierdzila ze lod do napojów jest ok ale my woleliśmy nie ryzykować:) generalnie wszystko jest ok co do sejfów my nie braliśmy. perfumy srebrne zegarki lezaly na stoliku nocnym i jdyne co zikalo z pokoju to śmieci, brudne ręcznki i pościel. no i napiwek dla przesympatcznych pań sprzątaczek:) sejfy są. choć podobno nie w każdym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: twz mam pyt.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:25 Dzieki za odpowiedzi! :) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: wróciłam z el habiba odpowiem na pyt:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:48 tak. w snack barach przy basenach są i frtki i pizzy i kanapki-tosty. nie ma żadnego problemu. jedna rzecz all in z katalogu sky clubu rozmija sie z tym co jest na miejscu. przy recepcji jest tablicja m.in. sky clubu z namiaramina denna nomen omen rezydentkę. tam rozpisany jest aktualny program all in. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agen Re: wróciłam z el habiba odpowiem na pyt:) IP: 195.47.201.* 15.06.09, 15:15 W rociłam 11 , jedliśmy z dziećmi wszystko, piliśmy napoje z lodem i żadnych problemó żołądkowych. Czystość na stołówkach na najwyższym poziomie codziennie pobierane ze stołówki probki jedzenia do badania.spokojnie i bez obaw do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: wróciłam z el habiba odpowiem na pyt:) IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.06.09, 16:35 Zgadzam sie ze wszystkimi pochlebnymi opiniami moich poprzedikow na forum.Wszystko w tym hotelu jest korekt.U mnie w pokoju tez na wierzchu lezala komorka aparat cyfrowy portfel z kasa i nic procz smieci i brydnych recznikow nigdy nie zniknelo.Sejf jest w kazdym pokoju ale zupelnie niepotrzebny.Bylam w tym hotelu 3-krotnie i tak samo byl za kazdym razem.Jedyny mankament to rezydentka justyna ale to moja opinia i prosze sie nia nie przejmowac poniewaz slyszalam takze dorbe opinie na temat tej pani. Pozdrawiam i zycze wspanialych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga jeszcze jedno pyt. o wymiane waluty :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:27 Znajomi mowili, ze wymianiali zaraz na lotnisku. Czy w hotelu lub poblizu jest gdzies kantor? czy faktycznie lepiej zaraz na lotnisku wymienic troche kasy? Jak to w praktyce wyglada? i jak sie nie dac oszukac na wymianie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: jeszcze jedno pyt. o wymiane waluty :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 07:17 Najbezpieczniej jest wymieniac kase w recepcji hotelowej.W calej tunezji jest ten sam kurs wymiany.Recepcja jest czynna 24 h na dobe a poza tym nikt obcy sie tam nie kreci.Nie bardzo wiem jak wymiania sie walute na lotnisku tym bardziej ze wlasnie na lotnisku panuje straszny scisk i balagan.Sprawdzilam i polecam wymiane w recepcji hotelowej.W razie pytan prosze pisac ja chetnie odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agen Re: jeszcze jedno pyt. o wymiane waluty :) IP: 195.47.201.* 16.06.09, 11:53 Najlepiej w hotelowej recepcji dokonywać wymiany, ale niestety zdarzyło się tak podczas mojego pobytu że zbrakło dinarów ;) wtedy w pobliżu jest bank i tam bez problemu dokonasz wymiany nawet wtedy bardziej się opłacało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jeszcze jedno pyt. o wymiane waluty :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 17:11 najlepiej wymienić w recepcji:) tylko trzeba sie upomniec o kartkę-potwierdzenie wymiany. bez tego paierka nie wymienisz później dinarów na euro czy dolary jeśli zostanie ci więcej. my zwróciliśm uwagę, że kurs w hotelu był korzystniejszy niż w jasmina center. z tego co pamietam my wymienialismy 1euro na 1,875 dinara a w jasmina center to było 1,865 dinra. niby nic a jednak. osobiscie polecam tez zakupy w jasminie. mnie stragany i namolność tunezyjczykow nei przekonala. z tego co zauwazylam można tez płacić w euro. na bank w 2 państwowych centrach handlowych. pewnie na straganach też. warto mieć kilka drobnych euro czy dolarów na napiwki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: nastepne pyt. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 21:40 Czytalam gdzies ze w hotelu daja wode butelkowa, ktora mozna ze soba zabierac. Czy faktycznie tak jest i czy to jest woda ktora mozna podac dziecku (2 lata) bez przegotowania? Czy lepiej tachac dla malej polska wode typu zywiec albo cos? Dzieki za cierpliowosc, ale codziennie mi sie cos przypomina, o co chce zapytac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: nastepne pyt. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 23:50 spokojnie:) Tunezja to nie trzeci świat:) poważnie nie taki diabeł straszny;) woda jest. butelkowana. duża, mala, zimna czy w temp pokojowej. we wszystkich miejscach gdzie podają napoje. woda to jedyny napój który dadzą w butelce. inne ichnie sprajty fanty czy wina tylko w kubkach czy kieliszkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: 27.08.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 07:32 Może ktoś leci? Odpowiedz Link Zgłoś
eciu Re: 27.08.09 09.08.09, 00:22 ja lece ale 03:09 albo 10:09 na 14 dni > Może ktoś leci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: 27.08.09 IP: *.bremultibank.com.pl 27.08.09, 12:16 My lecimy 10.09 z Wawy - 2 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
qrzesieq Re: 27.08.09 27.08.09, 17:59 Gość portalu: andrew napisał(a): > My lecimy 10.09 z Wawy - 2 osoby. takz e sie spotkamy - moze :P znamy osobiście tamta rezydenkte :) także tunezje z innej strony nam pokaże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: 27.08.09 IP: *.toya.net.pl 30.08.09, 19:35 Hehe no to może rzeczywiście się spotkamy. Tez Warszawki lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrzesieq Re: 27.08.09 IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.09, 01:43 lecimy z poznania ze sky clubu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: 27.08.09 IP: *.stroma.bial.pl 01.09.09, 12:03 Helooo, my jedziemy rowniez na dwa tygodnie 3 wrzesnia, wiec sie spotkamy w samolocie :-) Odpowiedz Link Zgłoś