Dodaj do ulubionych

Kto do El Bousten 26 czerwca ?

IP: 93.159.10.* 24.05.09, 21:39
Obserwuj wątek
    • Gość: aa_2 Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.radom.vectranet.pl 30.05.09, 23:37
      Ja lecę 25 czerwca z mężem i 13 letnią córką na 2 tygodnie.
      • Gość: monia Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: 93.159.10.* 01.06.09, 12:06
        My tylko na tydzień :( Mam nadzieję że będzie fajnie,pewnie się
        spotkamy....Jeśli można wiedzieć skąd lecicie?-my z Łodzi o 1.05.
        • Gość: aa_2 Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.radom.vectranet.pl 06.06.09, 01:04
          My lecimy z w_wy o godz.20
          • Gość: aa_2 Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.radom.vectranet.pl 07.06.09, 23:36
            Z jakiego biura lecicie? Czy wiesz coś bliżej na temat tego hotelu poza opiniami
            w internecie?
    • Gość: uli Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: 212.87.241.* 09.06.09, 20:53
      mam prożbę -napiszcie po powrocie jak było i jakie wrazenia ja byłam w zeszłym
      roku i trochę tęsknię za tym miejscem a niestety w tym roku
      --klapa---------pozdrawiam i życze miłego wypoczynku
      • Gość: aa_2 Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.radom.vectranet.pl 09.06.09, 22:48
        A jakie są Twoje wrażenia z tego hotelu? Ja oczywiście napiszę Ci po powrocie.
        • tomek-banas Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? 14.06.09, 21:15
          Witam , byłem w tym hotelu w tamtym roku........dzięki Bogu tylko jeden dzień. Zrobiliśmy ciężką aferę i triada nas przeniosła do super hotelu, ale za to ile nerwów straciliśmy. No dobra, nie jestem wymagającym turystą, ale to co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania.......najtragiczniejsze są pokoje i "żarciownia" bo inaczej tego nie można nazwać......bardzo brudno...w pokojach.....zresztą poczytaj fora i pooglądaj zdjęcia....MA_SA_KRA!!
          • Gość: MAGDAM110 Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.biol.uw.edu.pl 15.06.09, 18:00
            Też byłam tam w tamtym roku. Pokoje codziennie sprzątane, jedzenia
            dużo i duży wybór. jest to hotel 3* i tyle należy się spodziewac.
            Jego ogromnym plusem jest własna plaża zaraz przy hotelu.Ja byłam z
            wakacji zadowolona.
            • Gość: uli Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: 212.87.241.* 16.06.09, 17:54
              dla mnie wakacje to wypoczynek na slońcu a nie w hotelu byłam zadowolona,pokoje
              są różnej klasy zalezy jak sie trafi ale zawsze jest możliwośc zamiany baseny
              czeste,plaża ,woda czysta a żarełko to kwestia gustu--pozdrawiam życzę
              wspaniałych wrażeń
              • Gość: aa_2 Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.09, 23:25
                Czy w pokojach klimatyzacja jest sterowana indywidualnie czy centralnie? Z góry
                dziękuję za odpowiedż
                • Gość: lelek Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.chello.pl 05.07.09, 21:10
                  Centralnie.
          • Gość: rav Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.toya.net.pl 20.06.09, 00:25
            nie wiem tomek banan co ty piepszysz bo w busten napewno nie
            byles a ja wrocilem wczoraj i zaluje ze dluzej nie moglem
            zostac.tacy sa wlasnie wichrzyciele na forum i ich nie nalezy
            czytac.A wiec hotel nie nalezy do najnowszych ale jest zadbany i
            CZYSTY!ładne otoczenie i wlasna plaza to najwazniejsze!najlepiej
            brac pokoje o niskiej numeracji np.do 50 numeru bo sa odnowione.jak
            cos to pytajcie
            • Gość: uli Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: 212.87.241.* 22.06.09, 19:11
              u nas w pokoju była klima ustawiona w recepcji i niestety nie było możliwości
              własnego sterowania a mieszkaliśmy w "domkach" przy basenie- miłego wypoczynku
            • Gość: aa_2 Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.radom.vectranet.pl 23.06.09, 00:11
              Gdzie są lepsze pokoje, w budynku głównym czy w bungalowach?
              Nadmieniam, że nie chodzimy spac przed godz.24
              Czy w budynku głównym też jest centralna klimatyzacja?
    • Gość: Monia Do rav IP: 195.205.202.* 22.06.09, 21:48
      Witam.
      - jak wygląda sytuacja z ręcznikami-wymieniają je często????
      -jak leżaki przy basenie i na plaży-chodzi mi o to czy trzeba wcześnie rano na nie "polować" czy raczej są dostępne.....

Pozdrawiam i mam nadzieję że Nasze wrażenia po powrocie będą równie miłe jak i Twoje.....
      • Gość: uli Re: Do rav IP: 212.87.241.* 23.06.09, 18:44
        --
        hejka
        --ręczniki są wymieniane codziennie szczególnie jak jest bakszysz ale ich jakośc
        ma wiele do życzenia propouję zabrać domowe
        --leżaki przy basenie na lapu capu kto pierwszy i niestety to polacy robią
        rezerwacje leżaków na cały turnus zakrywajac na noc recznikami --żenada a są i
        lepsi którzy wloką te leżaki do pokojów-chamstwo , na plaży lezaki płatne chyba
        2 din.-przywieżcie tunezyjskie słoneczko pa
        • Gość: aa_2 Re: Do rav IP: *.radom.vectranet.pl 24.06.09, 01:06
          Ponawiam pytanie, powiedzcie, gdzie są lepsze pokoje, w budynku głównym czy w
          bungalowach. Czy w budynku głównym jest klimatyzacja sterowana indywidualnie?
          Pozdrawiam
          • Gość: lelek Re: Do rav IP: *.chello.pl 05.07.09, 21:17
            Byłem w zeszłym roku i w ogóle nie pamiętam, żeby w budynku głównym
            były jakieś pokoje ...
            Poza tym, naszej grupie nie dano wyboru, a część wyrzucili do innego
            hotelu. Cieszyłem się, że w ogóle mam pokój w "El Bousten". A co do
            samego pokoju: służy do spania, mycia i nic więcej w nim nie
            potrzebowałem.
    • Gość: greka Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 16:14
      proszę o info jakie pokoje wybrać
      lecimy pierwszy raz:) nie wiem jak sie to wszystko załatwia z tymi dinarkami:P
      • Gość: uli Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: 212.87.241.* 03.07.09, 22:01
        hej--
        --ja pokój wymieniałam w recepcji -najlepiej wczesnym popoludniem trzeba
        powidzeć że się nie podoba że chcielibyście np. blizej basenu .że za mały itp.
        na rezydętke nie ma co liczyć --no chyba że są "wielkie" zmianya jeśli chodzi o
        standard pokoi i klime to napewno tew wyremontowanej części są fajniejsze i
        nowsze aniestety nie wiem jak tam jest z klimą tylko wiem ze te pokoje sa za
        małe np. na rodzine 2+2 na 2 lub 3 osoby -ok--miłego wypoczynku
        • Gość: bzyk Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 18:55
          możesz podać więcej szczegułów o tych wyremontowanych pokojach? jakieś numery, lokalizacja - warto załapać się na taki od samego poczatku a nie zamieniać
          do jakich pokoi najlepiej z dzieciakami? czy te przy basenie czy gdzie indziej?
          • olgreg Re: Kto do El Bousten 26 czerwca ? 12.07.09, 15:48
            raczej nie przy basenie bo animacje są do późna ale rzecz gustu,przy mnie nie
            przyjęli pieniędzy od dziewczyny która chciała lepszy pokój,my pierwszego pokoju
            nie przyjęliśmy i dostaliśmy inny bez niczego,niestety troszkę nowsze pokoje są
            dla niemców ,francuzów nie dla polaków czy czechów,w bloku a-c pokoje są innego
            koloru i mają nowe okna standard wyposażenia ten sam, ogólnie ok ,w zasadzie w
            pokoju tylko śpisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka