Gość: Luukasz IP: *.cpe.marton.net.pl 01.06.09, 14:27 Cy w Sousse są jakieś sklepy z orginalną odzieżą dobrych marek np dolce&gabbana, bo na targowiskach pewnie dużo jest takich rzeczy tylko ,ża napewno nie orginalnych pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 01.06.09, 14:35 Mnie też to interesuje prosze o odpowiedz pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: Zakupy IP: 79.162.175.* 01.06.09, 15:46 Są w takiej galerii pod hotelem Tej Marhaba. Druga galeria z takimi ciuchami jest naprzeciwko hotelu Marhaba Club. Generalnie ceny zbliżone do naszych, ale czasami można trafić coś taniej a przede wszystkim można trafić na coś z kolekcji u nas niespotykanych. Natomiast na medinie i innych sklepikach są na 100% podróbki (ciuchy i buty), mimo wielkich zapewnień sprzedawców - te podróbki czasami nieźle wyglądają... ale do pierwszego prania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 02.06.09, 16:46 Ok dziekuje bardzo za informacje :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 02.06.09, 17:55 A wiesz moze czy te hotele i galerie z markowymi ubraniami daleko są od hotelu Panorama czy Samara ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: Zakupy IP: 79.162.158.* 02.06.09, 18:14 Są bardzo blisko, dosłownie kilka kroków :-) Spójrz na mapkę hoteli: www.nvtrans.ru/images/sousse_map.gif Pierwsza galeria jest po prawej stronie, przy drodze pomiędzy hotelem Riadh Palms a Marabout. Druga galeria (idąc tą samą drogą wzdłuż morza, mijając rondo przy hotelu Marabout) nieco dalej - naprzeciwko Marhaba Club też po lewej stronie tej drogi. Na pewno nie przegapisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: Zakupy IP: 79.162.158.* 02.06.09, 18:16 * pierwsza galeria oczywiście po lewej stronie (po prawej jakiś hotel budują). Sorry za pomyłkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdam110 Re: Zakupy 02.06.09, 18:33 Ja miałam z kolei informację od przewodnika, że w Tunezji nie kupisz oryginalnych rzeczy. Wszystkie to podróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zakupy IP: *.jjs-isp.pl 02.06.09, 21:34 Zgodza sie... To nie sa 'markowe' butiki.Ubrania sa szyte troche z lepszego jakosciowo materialu niz te na bazarach, sprzedawane sa w ladniejszej 'oprawie' ( sklep w dobrym punkcie, mozliwosc przymiezenia itp) co powoduje,ze cena jest znacznie wyzsza.Ale nie sa to oryginalne ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 09.06.09, 15:59 To już sam nie wiem :( Ale nie chce mi się wierzyć ,żeby w tak dużej turystycznej miejscowości nie było orginalnego salonu Dolce&Gabbana czy innej renomowanej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 09.06.09, 16:29 Jak ktoś sie bedzie orientował czy w Sousse jest chociażby jakiś outlet czy mix luksusowych marek (orginalnych)to niech napisze pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdam110 Re: Zakupy 09.06.09, 17:25 To podobno wynika z polityki państwa , popierają tylko swój przemysł. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaw A dżinsy? 10.06.09, 22:27 Podobno fajne i tanie mozna kupić(oczywiście podróbki..)Wiecie coś o tym?Gdzie i za ile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: A dżinsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:43 wypoczywać , leżeć , opalać sie i pić a nie myśleć o zakupach. To jest kraj gdzie jest prawie cały rok ciepło więc żadna firma odzieżowa nie zrobi tu furory ( chyba że dojcze-kabana na naiwnych turystach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: A dżinsy? IP: *.cpe.marton.net.pl 11.06.09, 00:40 Kazdy lubi wypoczywać , leżeć , opalać sie a z piciem różnie bywa ja wole robić to co lubie ty wolisz sie uchlać i leżeć pod drzewem ja wole w salonie dolce&gabbana robic zakupy i nic ci do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: A dżinsy? IP: *.jjs-isp.pl 11.06.09, 14:16 Jak chcesz robic zakupy w dolce&gabbana to sobie zle miejsce na urlop wybrales.Biedne kraje sa malo atrakcyjne dla domow mody.A to,ze sa to miejscowosci turystyczne nie ma zadnego znaczenia.Wlochy,Francja,Hiszpania,Portugalia,NYC - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: A dżinsy? IP: *.cpe.marton.net.pl 11.06.09, 15:26 Jesteście podli i wredni pisze tutaj do ludzi ,którzy byli w tunezji i wiedzą coś a ten temat bo moze przy okazji wypoczynku cos sobie kupie a wy z lumpeksami wyjezdzacie zastanówcie sie i tak wg. jak was nie stac na takie ubrania to nie pociskajcie innym Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: A dżinsy? 12.06.09, 10:27 Z fajnych marek to widzialam li tylko Benetton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: A dżinsy? IP: *.jjs-isp.pl 12.06.09, 12:16 Chyba cos Ci z butow wystaje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: A dżinsy? IP: *.cpe.marton.net.pl 14.06.09, 18:26 Chyba twój facet cie nie zaspokaja bo nigdzie mu nic nie wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny7 Re: A dżinsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 21:10 Witam, byłam niedawno w Sousse. Nie ma tam sklepów o które pytasz. Na medynie jest mnóstwo, ale ja np. bym za żadne skarby nie kupiła tych szmat. Słyszałam od Polaków mieszkających niedaleko Souusse - w Porcie El Kanoi,że jest jakiś duzy sklep z fajnymi i oryginalnymi(?) rzeczami i że mnóstwo tam ludzi kupuje. My nie bylismy, ale jak będziesz na wycieczce to zajrzyj - może cos znajdziesz ciekawego. Pozdrawiam i życzę miłego urlopu i udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: A dżinsy? IP: *.cpe.marton.net.pl 27.07.09, 01:12 A orientujesz się może gdzie dokładnie jest ten sklep ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: A dżinsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 22:41 A na psychiatrę cię stac? Bo chyba tam powinienes się kierowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: A dżinsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 22:38 lepiej napij się melisy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ;] Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 15.06.09, 16:44 A co do zakupów można kupić tam jakieś fajne dodatki czy ubrania niekoniecznie orginalne albo bez firmowe ? :)) pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Zakupy IP: 80.51.246.* 17.06.09, 11:24 Są bardzo ładne, skórzane torebki. Na ostatnim (lub przedostatnim) piętrze sklepu przy medinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.09, 21:24 Mam pytanie czy w Sousse są jakieś galerie lub domy handlowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Zakupy IP: 82.160.56.* 04.07.09, 09:44 jest real galeria mokotow,tesco. i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 05.07.09, 00:07 A biedronki nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicke Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 22.07.09, 00:02 Mam pytanie do ilu kilogramów jest bagaż główny bo podręczny słyszałem że do 5 pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris:) Re: Zakupy IP: *.piotrkow.pilicka.pl 24.07.09, 14:10 to zależy od linii jakimi lecisz... to po pierwsze a po drugie to powinni Cię w biurze podrózy poinformować o takich rzeczach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zakupy IP: *.netdrive.pl 25.07.09, 22:05 Tam jest wszystko: królują marki D&G, Armani, Prada. Za 10 dinarów kupisz zegarek Rolex. Widziałem nawet na straganie zegarek Patek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luukasz Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 25.07.09, 23:03 Hehe no niedługo sie przekonam :P dzieki bardzo za odpowiedz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicke Re: Zakupy IP: *.cpe.marton.net.pl 13.08.09, 01:21 Gdyby kogoś interesowała informacja o orginalnych sklepach w tunezji a dokłądnie w sousse To jest kilka sklepów np. w hotelu tej marhaba jest sklep Guess z galanterią skórzaną i dodatkami. W centrum Sousse jest sklep z orginalnymi okularami wszystkich marek np armani. Trzeba uważać bo w normalnych sklepach z pamiątkami można natrafić podróbki wszystkiego (dosłownie) pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebex Re: Zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 19:17 witam!co mam zrobic gdy na granicy juz w Polsce zostala mi zatrzymana wieksza ilosc majtek (orginalnych marek). Czy zatrzymany towar jest jakos do odzyskania lub oclenia czy tylko zostaje jedno wielkie ognisko lub polowa lotniska bedzie chodzic w moich majtkach pozdroo seba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebex Re: Zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 19:21 ponownie co do zatrzymanych majtek prosze wszystkich orientujacych sie w sprawie o kontakt mailowy sebex.poznan@wp.pl za dobra informacje wynagrodze Odpowiedz Link Zgłoś