Dodaj do ulubionych

Hotel Bahia Beach

IP: *.spray.net.pl 12.07.09, 22:38
Witam.
Checmy jechac z 18 miesiecznym synkiem właśnie do tego Hotelu ale
zastanawiam sie czy to dobry wybór ? Ta odległość do morza ( i mam
nadzieje, ze lodówke można wypożyczyć ) a może polecicie coś
sprawdzonego na pobyt z maluchem ( jakis fajny ogród, plaza przy
hotelu fajny basen z brodzikiem )Wylot 1 październik.
Obserwuj wątek
    • Gość: dario Re: Hotel Bahia Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 23:16
      wlasnie wrocilismy w sobote z tego chotelu same plusy ani jednego minus jak
      pojedziemy jeszcae raz to tylko do tego chotelu rodzinna atmosfera pozdrawiam
      milego wypoczynku ale 7 dnito krotko
    • Gość: dario Re: Hotel Bahia Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 23:22
      dodam jeszcze ze do morza jest kawalek basen super
      • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 08:21
        No własnie do Morza najlepiej przez furtke podobno ( ile czasu sie
        idzie ? ) Basen spory jak na hotel ? A nie wiesz jak z lodówkami ?
        • Gość: dario Re: Hotel Bahia Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:37
          do morza naprawde bliziutko basen duzy dla dzieci mniejszy i jakuzi w naszym
          pokoju lodowki nie bylo a jak masz wykupione all to nic nie jest potrzebne
          wszystko na miejscu napoje do 23 gratis
      • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.spray.net.pl 13.07.09, 22:27
        Dużo ludzi w sezonie ?
        • Gość: dario Re: Hotel Bahia Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:38
          miejsca nigdy nie brakowalo spoko hotel warty polecenia
          • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.spray.net.pl 14.07.09, 21:41
            A jest basen w środku hotelu ?
            • Gość: Jozek Re: Hotel Bahia Beach IP: *.chello.pl 14.07.09, 22:23
              a ty jedziesz tam autostopem czy z biura podróży? Pytasz czy jest basen.. sory
              ale dziwi mnie to że tego nie wiesz. Jest basen a nawet dwa, a dostanie się na
              plażę to kwestia przejścia przez ogród i ulicę dosłownie 5 minut spacerkiem od
              hotelu. Daj maila to ci wyślę zdjęcie z widokiem na basen z balkonu
              • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 07:56
                Pytam się o basen w środku Hotelu ? Żeby mieć widok na promenadę
                prowadzącą do morza na którym pietrze trzeba sobie załatwić.
                A zdjęcie podeślij na zygal@wp.pl
                • Gość: Jozek Re: Hotel Bahia Beach IP: *.chello.pl 15.07.09, 20:41
                  wiesz co to dość duży hotel pokoje są po obydwu stronach, jedne z widokiem
                  właśnie na basen inne na ulice jeszcze inne (te na skrzydłach) na inne hotele
                  stojące w sąsiedztwie. Z tego co wiem to pokoje z widokiem na basen były troszkę
                  większe od pozostałych i byli w nich kwaterowani właśnie goście z dziećmi
                  (pokoje z możliwością dostawki) moja rada przygotuj 10 euro i przed
                  zakwaterowaniem daj komu trzeba choć może być z tym trudno bo w sezonie trzeba
                  się spodziewać 100% obłożenia.
                  • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.spray.net.pl 15.07.09, 21:14
                    Wylatujemy pod koniec września więc myślę, żę nie będzie problemu z
                    pokojem :) A termin ze wzgledu na synka.
                    • Gość: Jozek Re: Hotel Bahia Beach IP: *.chello.pl 15.07.09, 21:57
                      to zapewne dostaniesz pokój jaki zechcesz. Ja byłem w pełni sezonu początek
                      lipca 2 lata temu żar lał się z nieba ale było to odczuwalne tylko powiedzmy na
                      ulicy, nad samym morzem, przez cały czas wiał przyjemny wiaterek przez co
                      temperatury były znośne. Było z nami małżeństwo z 2 latkiem i powiem szczerze że
                      maluch dzielnie znosił upały. Samo yaśmin bardzo fajne wieczorem jest gdzie się
                      pokręcić, napewno tam wrócę ale do lela baya albo mehari, jak zajedziesz i
                      zobaczysz to będziesz wiedział dlaczego. Pozdrawiam.
                      • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.spray.net.pl 15.07.09, 22:23
                        Raz byłem w Yasmine w Safie, widziałem Mehari super hotelik ale
                        basen taki sobie vinci nie zrobił na mnie wrażenia. Samo yasmine nam
                        sie bardzo podobało. Szczegolnie teraz jak bedziemy po sezonie to z
                        małym bedzie sama przyjemność pospacerować po uliczkach.
                        Aby tylko pogoda dopisała, ale lecimy na 14 dni więc myśle, że
                        będzie ok.
    • Gość: ala Re: Hotel Bahia Beach IP: *.tktelekom.pl 19.07.09, 15:39
      wróciłam wczoraj z dwojgiem dzieci było super,przy basenie po prawej
      jest estrada a za nią prosto przejscie na morze 2 min,polecam przed
      morzem wejść poprawej do marketu po soki,wode zimną albo pod
      czerwone parasole(relax) na duze piwko zimne(3.5din).W hotelu bardzo
      rodzinna atmosfera,animacje troche słabe ale polecam spacerek do
      portu(od hotelu na rondzie prosto)albo w lewo na medine(słonie).Za
      słoniami kasa-Carthagelandu-polecam -duzo atrakcji dla dzieci i
      dorosłych(atrakcje według wzrostu i wieku).Są trzy pakiety Ali Baba
      to taki figoland tylko dla dzieci więc dorośli mogą wykupic 2 pakiet
      (trzeba wziąć mapke przy kasie bo atrakcje są rozsypane po tej
      medinie-patrz drogowskazy.W skład Voyage wchodzi-muzeum kultur,kino
      w paru językach ale nie w j.pol,sheherazada(pałac1001 nocy)to takie
      ala figury woskowe no i super Barberousse(płyniesz łodzią w świat
      piratów)cena zalezy od pakietu i wzrostu 22din>1.30cm i
      15din<1.30cm najdroższy.Basen kryty jest w hotelu obok fitnes ale
      czynny po sezonie.Polecam wycieczke statkiem SułtanII(35-40 din)oraz
      sahara dla starszych.Udanych wakacji .
      • Gość: kate Re: Hotel Bahia Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:07
        Potwierdzam to co napisała Ala, Też wróciłam w sobote. Hotel b.
        przyjemny, plaża w zasięgu wzroku (z pokoi majacych widok na
        basen),bezpłatne leżaki na plaży i przy basenie, blisko sklep z
        niedrogimi, zimnymi napojami i restauracja z przekąskami (przydatna
        gdy nie ma sie all). Informacja dla osób z małymi dziećmi - bardzo
        płytkie morze.
        • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.spray.net.pl 21.07.09, 19:35
          No to fajnie
          A z jakiego biura leciałaś ? I czy teraz spory tłok w hotelu i przy
          basenie ?
          • Gość: kate Re: Hotel Bahia Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:19
            Byłam z viva club (polecam). Na basenie i na plaży bez problemu
            dostaje się leżaki, gorzej z miejscem pod parasolem, w cieniu. Ale
            bez przesady, chodziliśmy ok 10 rano i zawsze "na kawałek cienia"
            nam sie udało załapać. W okolicach 13-14 na basenie jest pusto
            bo "all" ma obiad (nie wiem jaką masz opcję). A na stołówce nigdy
            nie było żadnych problemów z wolnymi stolikami.
            • Gość: Zygi Re: Hotel Bahia Beach IP: *.spray.net.pl 22.07.09, 09:41
              Viva club nie ma tego Hotelu na październik. Bahia jest teraz
              dostępna tylko z Itaki.
              • Gość: ala Re: Hotel Bahia Beach IP: *.tktelekom.pl 26.07.09, 22:53
                też byłam z vivy tours i super organizacja oraz pani rezydent Anna
                ale poznałam równiez pania z itaki z która załapałam sie na
                wycieczke i tez super .Na plazy miejsca dużo i pan plazowy
                przyniesie lezak bezbłatnie bez problemu ,przy basenie zawsze cos
                sie znalazło więc polecam
                • Gość: ABBA Re: Hotel Bahia Beach IP: *.lanet.net.pl 10.08.09, 20:42
                  Witam!
                  Byłam w hotelu Bahia Beach w lipcu 2009r. z Itaką.
                  Hotel fajny, blisko do morza, smaczne, urozmaicone posiłki,
                  wspaniałe pokojówki. Niestety, ale to tyle z dobrych rzeczy...
                  Pierwszy dzień- koszmar!! Dojechaliśmy do hotelu, Pani Rezydent
                  nawet z nami nie weszła do środka... Rezerwowaliśmy 2 dwu- osobowe
                  pokoje, a tam dają nam jeden z dostawkami!! (dostawki- łóżka
                  rozkładane, polowe). Nie zgodziliśmy się na to...
                  Po czym kazano nam chwileczkę poczekać na nowe pokoje. Chwileczka ta
                  trwała 2 godziny!!!!!!!
                  Szczęśliwi udaliśmy się do pokoi, rozpakowaliśmy i poszliśmy na
                  śniadanie. Wracamy, a tu w jednym z pokoi nie chcą się otworzyć
                  drzwi wejściowe.
                  Akurat mieliśmy spotkanie z panią rezydent, więc zgłosiliśmy jej
                  problem, a ona razem z nami zgłosiła to na recepcji i odjechała.
                  Czekaliśmy pod pokojem kolejne 0,5h; dzwonimy z recepcji do
                  rezydentki, z pytaniem co mamy teraz zrobić, jeśli nawet nikt się
                  nie zainteresował i siedzimy przed zamkniętym pokojem?! (później
                  kazano nam za tą rozmowę zapłacić, a pieniądze zostały zamknięte w
                  pokoju) po godzinie konserwatorzy włamali się do pokoju od strony
                  balkonu, ale jak tu dalej mieszkać w pokoju z uszkodzonym zamykaniem
                  drzwi balkonowych? Znów na recepcji musieliśmy tłumaczyć... W końcu
                  dostaliśmy nowy pokój= kolejna przeprowadzka.
                  W ten sposób minął nam pierwszy dzień wakacji... A były one dość
                  krótkie, bo tylko tygodniowe!
      • Gość: Arek Czystosc plaży IP: 85.222.87.* 18.12.09, 20:29
        Czy plaża jest czysta i czy w poblizu nie pływa zielone zielsko ?
        Jak z przezroczystością wody ?
        - moi chłopcy lubią snurkowac i wypatrywac skarby na dnie :0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka