ajzenek 16.08.09, 16:56 orientuje sie ktoś jakie są ceny w Gdańsku ? Wybieram się 20.08 i nie wiem co kupić w sklepie normalnym a co lepiej na lotnisku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P&Ł Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 16:59 a jak sytuacja cenowa wygląda w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 19:52 Ciężko odpowidziec na to pytanie. A co Ty chcesz kupić? Perfumy, chleb, majtki czy alkohol? Bo wiekszość osób zaopatruje się na bezcłówce w alkohol ( dużo tańszy) i papierosy. Jak chcesz kupić kanapki i napoje do samolotu to bardzo drogo.Bynajmniej w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
cieplanata Re: Strefa bezcłowa 16.08.09, 20:33 To jest link Baltony, możecie zobaczyć ceny www.baltona.pl/ Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę na ceny dla wyjeżdżających poza unię i ceny dla krajów UE Odpowiedz Link Zgłoś
ajzenek Re: Strefa bezcłowa 16.08.09, 20:36 byłam juz na tej stronie lecz mnie interesuje bardziej alkohol z cyklu bols żubrówka oraz papierosy i może cygara |:D ceny tych dwóch ostatnich różnią się coś od tych w sklepie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:42 ajzenek - pewnie,że ceny alkoholu się różnią na bezcłowym od tych w sklepach. Różnica jest w granicach 10,00 zł na butelece 0,70l.( oczywiście na bezcłowym jest niższa).Nie mam pojecia, czy na każdym krajowym lotnisku ceny na bezcłowce są identyczne. Ale znając "polski marketing" to myślę,że tak. Zostaw sobie miejsce w bagażu podręcznym i kup alkohol na bezcłowym. Pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:45 A kto sprawdza na bezcłówce, czy lecisz do krajów UE czy nie ? Idziesz do stoiska i kupujesz alkohol. Masz ( na wszelki wypadek) paragon,że kupiłaś na "bezcłowym" i całay problem.Co Ty dziewczyno opowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
agata99222 Re: Strefa bezcłowa 16.08.09, 21:13 A leciałeś kiedyś samolotem? W baltonie pokazuje sie karte pokładową i na jej podstawie naliczają cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P&Ł Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:32 My chcieliśmy się dowiedzieć o cenę alkoholu, co by jakos przeżyć bez sensacji żołądkowych:). a jak wyglądaja ceny jeśli chodzi o zwyhłe, bezalkoholowe napoje- np cena mineralnej czu coli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Strefa bezcłowa IP: *.chello.pl 16.08.09, 22:06 a jake sa ceny papierosow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martxb Re: Strefa bezcłowa IP: 77.255.84.* 01.02.10, 17:24 wystarczy zadzwonić do Baltony z której odlatujecie "www.baltona.pl" i zapytać, a ZAWSZE otrzymacie odpowiedź co do złotówki i wszelkie informacje, na dużych lotniskach sklepy sa całodobowe, dzwońcie nawet w nocy, ja tak zrobiłam. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś