Dodaj do ulubionych

Strefa bezcłowa

16.08.09, 16:56
orientuje sie ktoś jakie są ceny w Gdańsku ? Wybieram się 20.08 i nie wiem co
kupić w sklepie normalnym a co lepiej na lotnisku :)
Obserwuj wątek
    • Gość: P&Ł Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 16:59
      a jak sytuacja cenowa wygląda w Krakowie?
      • Gość: Gość Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 19:52
        Ciężko odpowidziec na to pytanie. A co Ty chcesz kupić? Perfumy, chleb, majtki
        czy alkohol? Bo wiekszość osób zaopatruje się na bezcłówce w alkohol ( dużo
        tańszy) i papierosy. Jak chcesz kupić kanapki i napoje do samolotu to bardzo
        drogo.Bynajmniej w W-wie.
        • cieplanata Re: Strefa bezcłowa 16.08.09, 20:33
          To jest link Baltony, możecie zobaczyć ceny
          www.baltona.pl/
          Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę na ceny dla wyjeżdżających poza unię i ceny dla
          krajów UE
          • ajzenek Re: Strefa bezcłowa 16.08.09, 20:36
            byłam juz na tej stronie lecz mnie interesuje bardziej alkohol z cyklu bols
            żubrówka oraz papierosy i może cygara |:D ceny tych dwóch ostatnich różnią się
            coś od tych w sklepie ?
            • Gość: Gość Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:42
              ajzenek - pewnie,że ceny alkoholu się różnią na bezcłowym od tych w sklepach.
              Różnica jest w granicach 10,00 zł na butelece 0,70l.( oczywiście na bezcłowym
              jest niższa).Nie mam pojecia, czy na każdym krajowym lotnisku ceny na bezcłowce
              są identyczne. Ale znając "polski marketing" to myślę,że tak. Zostaw sobie
              miejsce w bagażu podręcznym i kup alkohol na bezcłowym.
              Pozdrawaim.
              • Gość: Gość Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:45
                A kto sprawdza na bezcłówce, czy lecisz do krajów UE czy nie ?
                Idziesz do stoiska i kupujesz alkohol. Masz ( na wszelki wypadek) paragon,że
                kupiłaś na "bezcłowym" i całay problem.Co Ty dziewczyno opowiadasz.
                • agata99222 Re: Strefa bezcłowa 16.08.09, 21:13
                  A leciałeś kiedyś samolotem?
                  W baltonie pokazuje sie karte pokładową i na jej podstawie naliczają cenę.
                  • Gość: P&Ł Re: Strefa bezcłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:32
                    My chcieliśmy się dowiedzieć o cenę alkoholu, co by jakos przeżyć
                    bez sensacji żołądkowych:). a jak wyglądaja ceny jeśli chodzi o
                    zwyhłe, bezalkoholowe napoje- np cena mineralnej czu coli?
                    • Gość: paw Re: Strefa bezcłowa IP: *.chello.pl 16.08.09, 22:06
                      a jake sa ceny papierosow ??
                      • Gość: martxb Re: Strefa bezcłowa IP: 77.255.84.* 01.02.10, 17:24
                        wystarczy zadzwonić do Baltony z której odlatujecie "www.baltona.pl"
                        i zapytać, a ZAWSZE otrzymacie odpowiedź co do złotówki i wszelkie
                        informacje, na dużych lotniskach sklepy sa całodobowe, dzwońcie
                        nawet w nocy, ja tak zrobiłam. polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka