Dodaj do ulubionych

KOBIECE PREFERENCJE::

15.11.04, 21:58
istnieje tez roznica w postrzeganiu wielkosci przez obie plcie, otoz dla
kobiet duzy członek to juz ok. 16 cm dł a dla faceta duzy to ok 20 cm dl ,
wiec widac roznice w postrzeganiu wielkosci .

CZY KOBIETY LUBIA DUŻE PENISY" lub inaczej" CZY ROZMIAR MA ZNACZENIE ", to
pytanie które od lat sa zadawane, mimo to sa tajemnicą,a reczej odpowiedz na
nie.A TO DLATEGO ZE ROZNE SA KOBIETY, ale fakty sa faktami, otoz w wielu
ankietach nawet tych anonimowych 99% kobiet deklaruje ze rozmiar nie ma
kompletnie znaczenia, ze liczy sie facet, jego osobowosc nie jego penis, czy
mowia prawde? czy mowia tak aby nie uraz facetow z malymi lub przecietnymi
członkami? tego własnie chcemy sie tu dowiedziec , zapraszam do dyskusji
wszystkie doswiadczone panie , ktore ineteresuje ten temat lub chca sie
podzielic swoimi doswiadczeniami pod tym wzgledem< czy im wiekszy tym lepszy?
czy 15 cm jest lespze od 10 cm> to czy 20 cm jest lepsze od 15 cm? to czy 25
cm jest najlepsze? { teraz wyglosze moja opinie na ten temat, ktora moze
wydac sie sprzeczna z waszymi odczuciami} otoz kobieca pochwa ma ok 12 cm dl
podzczs podniecenia , wiec po co niektórym kobietom 20 cm czlonek lub wiekszy?
przeciez on i tak cały nie wejdzie do pochwy a tylko moze powodowac bol?dla
wiekszosci kobiet ideal to sredni ok 14 cm penis , takiego ma 80%
facetow ,ktorzy nieslusznie uwazaja ze jest za maly...

wg mnie wiekszosc kobiet preferuje srednie penisy ok 14 cm , gdyz wieksze w
ich przypadku moga sprawiac bol zamiast przyjemnosci. wymienie teraz kobiety
które moga lecz nie musza preferowac wiekszy rozmiar czyli ok 20 cm , gdy
zwszystko powyzej tej liczby sprawi bol KAZDEJ kobiecie i jest rzadkoscią u
faceta. duze penisy, 20 cm , preferuja kobiety starsze , po porodach,
prostytutki oraz kobiety z wada anatomiczna pochwy jak np wypadniecie
macicy,gdyz ich pochwa jest powiekszona, szersza i rozluzniona i aby cos
poczuc potrzebuje wiekszego penisa .
kogo obwiniac za meski kompleks członka? otoz napewno samych facetow oraz...
feministki, to one zapoczatkowały falszywy poglad ze przecieztny 14 cm
członek nie jet w stanie zaspokoic normalnej kobiet , poglad ten nieslusznie
zakorzenil sie w meskiej swiadomosci i narastal przez wieki az osiagnal
monstrualne rozmiary.

Obserwuj wątek
    • kocia_noga Re: KOBIECE PREFERENCJE:: 16.11.04, 15:53
      Ach, te przedwieczne feministki , ilez to potrafiły facetom wmówić ! Co do
      reszty - pewnie masz rację , ale zauważ,że pochwa jest bardzo elastyczna i
      rozciągliwa, inaczej porody kończyłyby się smętnie .Swoje przemyslenia skieruj
      raczej do facetów, którzy uważają, że im większy członek, tym lepszy .
      * * *
      W mojej rodzinie wszyscy dostawali pocztą reklamę firmy amerykańskiej
      powiększającej penisa .I córka, i syn malolat , aż w końcu dostałam i ja - i
      jestem z tego dumna.
      • Gość: hot_dog Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.crowley.pl 16.11.04, 20:39
        Jak mawiała pewna znajoma:"nie ważne czy jest duży, ważne,żeby był wariat".I
        pewnie coś w tym jest.
    • julla Re: KOBIECE PREFERENCJE:: 16.11.04, 20:45
      Jesli męzczyzna jest tak bardzo skoncentrowany na kazdym cm w te albo we wte,
      to ja mam takie dziwne odczucie, że raczej jest kiepskim kochankiem:)
      Bo jeśli męzczyzna uważa, że do pełni szczęścia, brakuje jedynie 0,8 cm
      (przykładowo) to ja wiem, że on _nic nie rozumie_
    • Gość: zaniepokojona Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.w82-126.abo.wanadoo.fr 16.11.04, 22:21
      zastanow sie, piecyk...

rozmiar to nie tlko dlugosc

rozmiar to takze szerokosc.

czy mozesz zacytowac (podac link, jesli to mozliwe) zrodla wg ktoreych 99%
      kobiet twierdzi, iz rozmiar nie ma kompletnie znaczenia?

z gory dziekuje

PS. Bez zwiazku: Tad, wrociles!!
    • Gość: znawca Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:05
      to zobacz sobie na powyzsze odpowiedzi kobiet albo zapytaj obojetnie ktorej
      kobiet to kazda ci powiem ze rozmiar nie ma znaczenia ze liczy sie technika i
      milosc a tylko 1 % kobiet moze jest to wazne al eto sa z reguly pop porodzie ,
      prostyututki i z wypadnieta pochwa.
      • Gość: Buzdygan Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 15:42
        Kobiety są jak góry.Im mocniej je kochasz-tym większa pewność ,że cię kiedyś
        strącą w przepaść. Serce kobiety ma krótką pamięć. Tę amnezję determinuje
        biologia, a nie można kląć biologii, podobnie, jak nie można kląć cesarstwa za
        chuć imperialną. Jedyne cesarstwo, które znają kobiety, to cesarstwo, gdzie
        penis jest berłem. Zawód nie gra roli. Może być makler, żołnierz, chirurg,
        ekspedient, hydraulik, złodziej, profesor lub taksówkarz, byle umiał wytworzyć
        ową magię, co wprawia w wibrację hormony i rozbudza głodne futerkowe
        zwierzątko, które on nakarmi swoim Qtasem tak solidnie, iż rano od słodkiego
        bólu krocza dziewczyna myli krem do golenia z pastą do zębów. Samotnictwo daje
        tu mężczyźnie wygodę - chroni przed turbilencjami gry w miłość i
        multiorgazmowość, nie pozbawiając cię rozkosznej użyteczności dam. Czysty
        zysk."("Kielich") Waldemar Łysiak
      • Gość: zaniepokojona DO ZNAWCY IP: *.w82-126.abo.wanadoo.fr 19.11.04, 18:17
        Gość portalu: znawca napisał(a):

> to zobacz sobie na powyzsze odpowiedzi kobiet albo zapytaj obojetnie ktorej
        > kobiet to kazda ci powiem ze rozmiar nie ma znaczenia ze liczy sie technika i
        > milosc a tylko 1 % kobiet moze jest to wazne al eto sa z reguly pop porodzie ,
        >
        > prostyututki i z wypadnieta pochwa.

jestes znawca.............. w jakiej domenie?

kazesz mi czytac "powyzsze wypowiedzi kobiet" - przeczytalam. TRZY mowia ze sie
        nie liczy, jedna (ja) - ze owszem. Wychodzi 75% na probce bardzo niklej, wiec
        niemiarodajnej. 75, nie 99.
        Twierdzenie "kazda kobieta ci powie" nie ma dokladnie ZADNEJ wartosci w
        argumentacji, co sam(a), mam nadzieje, rozumiesz.

pytalam o link do wynikow badan, a nie o "chlopski rozum", ani o "kazdy ci
        powie ze"
        skoro uzywacie bardzo precyzyjnych statystyk, musicie na pewno opierac sie na
        bardzo precyzyjnych badaniach.

inaczej dyskusja pozbawiona jest jakiegolwiek sensu.

dodam jeszcze, iz: 1) nie jestem prostytutka; 2) nie mam wypadnietej pochwy; 3)
        ani dzieci.

• Gość: lila roz Ja tez do znawcy IP: *.sip.asm.bellsouth.net 19.11.04, 19:11
        Ja tez nie jestem prostytutka, ani po porodzi, ani nie wypada mi pochwa ani
        zadne tam i tez wole duze, tzn. dluzsze i grubsze, a dlatego tylko, ze mam
        pochwe naturalnie wieksza niz przecietna kobieta i zawsze czegos mi brakuje jak
        facet ma sredniego, nie wspominajac o malym. Zaznaczam tutaj wyraznie, ze tylko
        w przypadku kiedy mowimy o technice. A jak sie zakocham w takim z srednim to
        ciezko mi jest, bardzo szybko wtedy sie odkochuje, chocby na glowie stawali. No
        jakos trudno mnie wtedy przekonac, ze bedzie lepiej, ze cos sie zmieni, no, bo
        niby jak.
        A jeszcze, tak jakby tego bylo malo, to tak na prawde to mnie male i srednie w
        ogole nie podnicaja- strasznie nie lubie srednioty i malosci.
        • Gość: J. koles... IP: *.chello.pl 19.11.04, 20:54
          ...zakladasz te tematy o czlonku na kazdym forum - jestes jedna i ta sama
          osoba, ktora widac ma malego i chce sie dowartosciowac udowadniajac kobietom,
          ze powinny chciec malego. odpusc, juz mam dosc czytania o prostytutkach,
          kobietach po porodach i kobietach "rozjechanych" - hehe, swoja droga ciekawa
          jestes skad to denne okreslenie.
          jestem mloda kobieta - nie jestem po porodzie, nie jestem prostytutka i nie
          jestem rozjechana - duzego penisa lepiej sie czuje, malego gorzej, ale tak
          naprawde to na przyklad ja naleze do kobiet nie przezywajacych orgazmu
          pochwowego - dla mnie to jest science-fiction i naprawde wszystko mi jedno jaki
          penis ma facet - wazne zeby mial sprawny jezyk i palce do pobudzania mojej
          lechtaczki.
      • Gość: Klarysa Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.4web.pl 18.05.05, 16:53
        Że jak?
        pop porodzie ,
        >
        > prostyututki i z wypadnieta pochwa.

to musi byc straszna sprawa, jak się jest po porodzie, prostytutką i z
        wypadniętą
        pochwą:P")))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: znawca Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:57
      a wiec widzisz przyznalas sie ze masz duza pochwe , niwwaznw od czego,
      poprostu nalezysz do tego waskiego grona kobiet xxxl ktore maja naturalnie duze
      pochwyi jak sama napisalas to nie nalezysz do normalnych kobiet.
      • Gość: zaniepokojona Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.w82-126.abo.wanadoo.fr 21.11.04, 14:11
        > poprostu nalezysz do tego waskiego grona kobiet xxxl ktore maja naturalnie
        duze
        >
        > pochwyi jak sama napisalas to nie nalezysz do normalnych kobiet.

Lila NIE napisala ze nie nalezy do normalnych kobiet.

to TY tak piszesz

a zatem, o ile kobiety z wieksza pochwa nie sa normalne, wedluj tej samej
        zasady, mezczyzni z malym czlonkiem rowniez nie sa normalni.

koniec dyskusji,bo po co rozmawiac o nienormalnych?

• tad9 Re: KOBIECE PREFERENCJE:: 21.11.04, 14:25
      piecykgazowy1 napisała:

> CZY KOBIETY LUBIA DUŻE PENISY" lub inaczej" CZY ROZMIAR MA ZNACZENIE

Rzecz należy rozpatrzeć naukowo. Oczywiście są możliwe różne ujęcia problemu,
      ja proponuję ujęcie historyczne. Weźmy dwa przypadki - Napoleon i Rasputin.
      Jeśli wierzyć przekazom historycznym, jeden i drugi nie narzekali na brak
      powodzenia wśród kobiet, tymczasem jak zanotował jeden z lekarzy dokonujących
      oględzin ciała Napoleona, "Bóg Wojny" miał genitalnia skromnych rozmiarów (1),
      z kolei wieść niesie, że zakonserwowany w formalinie członek Rasputina liczy
      sobie około 30 cm. długości (2). Zważywszy na wspomniane już powodzenie jakim
      obydwaj cieszyli się wśród kobiet można skłaniać się ku wnioskowi, że liczy się
      osobowość.

1) Zaprzysięgli miłośnicy Napoleona sugerują, że te owe skromne rozmiary, to
      skutek pewnej choroby, na którą cesarz cierpiał u schyłku życia. W jego
      najlepszych latach rzecz wyglądać miała zgoła odmiennie.
      2) Jakiś czas temu media doniosły, że władze rosyjskie kupiły ową
      osonliwą "relikwię" i sprowadziły ją do Rosji.
      • Gość: zaniepokojona Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.w82-126.abo.wanadoo.fr 21.11.04, 18:40
        > - Napoleon i Rasputin.
        > Jeśli wierzyć przekazom historycznym, jeden i drugi nie narzekali na brak
        > powodzenia wśród kobiet,
        Zważywszy na wspomniane już powodzenie jakim
        > obydwaj cieszyli się wśród kobiet można skłaniać się ku wnioskowi, że liczy
        się
        >
        > osobowość.

Tad,
        "miec powodzenie u kobiet (ze wzgledu na osobowosc)" wcale nie znaczy "byc
        dobrym kochankiem" ani "dawac rozkosz kobietom".

• marzena-ofelia Re: KOBIECE PREFERENCJE:: 18.05.05, 15:23
      Ludzie, o czym wy mówicie? Przeciez kazdy ma po trosze racje i kazdy jej nie
      ma. Kobiety SA rozne, rozne sa ich pochwy, mlode maja bardziej rozciagliwe i
      elastyczne, starsze mniej - wiec pejoratywne okreslenie "rozjechana" jest tu
      zupelnie nie na miejscu, bo dzieje sie wrecz odwrotnie, z wiekiem pochwa sie
      kurczy. Ale nie o to chodzi, chodzi o rzeczywiste potrzeby kobiet, ktos napisal
      o palcach i lechtaczce, dla mnie to jest akurat osobiscie nieistotne, a wiec
      mam inne potrzeby indywidualnie. Ale autor zaprasza kobiety doswiadczone -
      sluze wiec swoim doswiadczeniem w tym wzgledzie i moge je podsumowac
      nastepujaco:
      1. rozmiar ma znaczenie, ale kij ma dwa konce, za duzy i zbyt gruby czlonek
      uniemozliwia odczuwanie czegokolwiek
      2. nawet maly moze doprowadzic kobiete do rozkoszy, i nie wiadomo od czego to
      zalezy, chyba od hormonow i ich pobudzania przez danego partnera, a tu gra role
      wszystko, zapach, smak, i to cos tzw iskra boza miedzy dwojgiem ludzi
      3. rozmiar ukochanego i wybranego mezczyzny ulega zmianie in plus, nie jest to
      tylko wyobraznia lub fantazja, po prostu narzad uzywany ulega rozwojowi a
      nieuzywany :) sami wiecie
      4. najwazniejsze jest zaspokojenie potrzeb - OBOPOLNE facet zaspokojiony pod
      wieloma wzgledami to facet bardziej wydolny i w milosci, i w zyciu, i w
      seksie :) kocham facetow!
      5. wielkosc pochwy jest rozna w zaleznosci od dnia cyklu (najwieksza w dni
      plodne i przed miesiaczka) ale i odczuwalnosc bodzcow jest rozna - najwieksza w
      dni plodne i po 2-3 dniu miesiaczki :)
      6. ostatnia zasada: nic na sile, mamy wbudowany zmysl dobierania optymalnych
      partnerow, troche zaufania do wlasnej intuicji

Zycze szczescia w poszukiwaniach, ja je mam :)
    • Gość: chicarica Re: KOBIECE PREFERENCJE:: IP: *.softlab.gda.pl 18.05.05, 17:35
      Oooo, stary dobry znajomy z małym wackiem ;) Pisał już chyba na wszystkich forach.

Chłopcze, nie martw się, w tym wieku to nie tragedia, pójdziesz do gimnazjum to
      ci urośnie ;)
    • margot_may Re: KOBIECE PREFERENCJE:: 19.05.05, 00:23
      > kogo obwiniac za meski kompleks członka? otoz napewno samych facetow oraz...
      > feministki, to one zapoczatkowały falszywy poglad ze przecieztny 14 cm
      > członek nie jet w stanie zaspokoic normalnej kobiet , poglad ten nieslusznie
      > zakorzenil sie w meskiej swiadomosci i narastal przez wieki az osiagnal
      > monstrualne rozmiary.
      >
      czy to znaczy, że znowu zapłoną stosy?
      • triss_merigold6 Re: KOBIECE PREFERENCJE:: 19.05.05, 10:48
        Tak, ponieważ feministki są winne temu, że nieszczęsnemu autorowi natura
        pposkąpiła tak rozmiaru organów jak i mózgu niestety.
        Tylko stosy, droga Margot May, mogą to zrekompensować.
        Jeszcze lepiej byłoby przebadać 100% populacji kobiet w Polsce przy pomocy
        wykrywacza kłamstw na okoliczność preferencji i przymusowo zamknąć w
        klasztorach te, które zadeklarują, że 12 cm to zbyt mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka