evita_duarte 14.11.05, 22:04 Chyba super express bedzie moja ulubiona gazeta: www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=79966&scroll_article_id=79966&layout=1&p age=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Re: O ja piernicze 14.11.05, 22:15 moze sie puszczala ;-) ...poreczy...to ja przywiazal ;-)...o bezpieczenstwo dziecka dba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: O ja piernicze 14.11.05, 22:35 Ale SP to rzeczywiscie krynica nieskonczonej madrosci. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O ja piernicze 14.11.05, 23:35 O matko ,ale ćwok!!! Archetypiczny ćwok polski!!! POlicja do tego nic istotnie nie ma - jeśli osoba ma powyżej lat iluśtam, może sypiać z kim chce.\ Proponuję tego pana przywiązać do schodów. Tym samym łańcuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: O ja piernicze 15.11.05, 00:00 A to chodzilo o sypianie :O ? A ja caly czas myslalem ze o puszczanie(poreczy?)... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O ja piernicze 15.11.05, 00:04 bleman napisał: > A to chodzilo o sypianie :O ? > A ja caly czas myslalem ze o puszczanie(poreczy?)... ;-) A kopa w dupkę chcesz...?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.05, 00:03 "Najlepsze" oczywiście są pochwalne reakcje sąsiadów pod adresem tego pana :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.05, 00:05 stephen_s napisał: > "Najlepsze" oczywiście są pochwalne reakcje sąsiadów pod adresem tego pana :((( > ( > I że się śmieli , a nikt nie pomógł... Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: O ja piernicze 15.11.05, 00:10 - Niewinny jestem - oświadcza Czesław. - W sądzie mówili, że uwiązałem ją na krótkim łańcuchu. To nieprawda! Łańcuch był po sprzedanym koniu, miał 4 metry. Mogła chodzić, nie musiała siedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: Ręce opadają, nieprawdaż? :(((( (n/t) 15.11.05, 00:19 No i uświadom teraz burakowi, ze nie chodzi o długasc lańcucha, ale o akt przemocy ficzycznej? Tak jak w biciu zon czy dzieci nie chodzi o iloc siniaków czy powage szkód, ale o naruszenie nietykalnosci celesnej i godności. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ręce opadają, nieprawdaż? :(((( (n/t) 15.11.05, 00:28 Obawiam się, że do takich ludzi pewne rzeczy nigdy nie dotrą... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Ręce opadają, nieprawdaż? :(((( (n/t) 15.11.05, 09:46 he he , to jest wyborca i jego wieś cała tez - warto o tym pamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: O ja piernicze 15.11.05, 15:16 Czyli jednak troche swobody jej dal...malo ale zawsze cos...idzie ku dobremu ;-) P.S. Takie buractwo to wlasciwie w innym siwcie zyje...normalny czlowiek takich nawet nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: O ja piernicze 15.11.05, 21:26 > P.S. > Takie buractwo to wlasciwie w innym siwcie zyje...normalny czlowiek takich nawe > t > nie zna. Niestety nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: O ja piernicze 15.11.05, 21:46 Ja takich nie znam i mam nadzieje nie poznac Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: O ja piernicze 15.11.05, 23:18 Ja takich znam, a mieszkam w duzym miescie w pobliżach centrum. Nie ma niestety enklaw dla buractwa, choć w pewnych rejonach mnoza sie intensywniej. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: O ja piernicze 15.11.05, 23:28 O czym państwo tutaj piszą? Przyznam - nie czytałem artykułu ze względu na niesprawny link ... Jakieś łańcuchy, pewnie również pejcze ... Dość frapujące, jeśli mogę pozwolić sobie na podobne spostrzeżenie ... POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: O ja piernicze 15.11.05, 23:30 Dzony, ugryź się w język/palec zanim coś napiszesz. Nie wychodź na prostaka. Jak przecytasz tekst pod linkiem to może zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś