zlotoslanos 31.12.05, 23:57 Dobrze,że psa już nie ma.Znowu by drżał pod kanapą ze strachu,sikał pod szafą,trząsł się na odgłos tych wystrzałów petard ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snegnat Re: adin dwa tri czetery DING DONG DING DONG TELE 01.01.06, 00:15 No i wszyscy jesteśmy starsi o rok ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: adin dwa tri czetery DING DONG DING DONG TELE 01.01.06, 00:17 Ale niektórzy mają to w DUPIE :P Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: adin dwa tri czetery DING DONG DING DONG TELE 01.01.06, 00:24 Ojj...Jakaś Ty dosłowna... Czy nie lepiej było napisać.. "Ale niektórzy mają to w głębokim poważaniu" ?;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: adin dwa tri czetery DING DONG DING DONG TELE 01.01.06, 00:29 Co wolno wojewodzie :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: adin dwa tri czetery DING DONG DING DONG TELE 01.01.06, 00:34 Noo dokończ dokończ.. nie bój się ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: adin dwa tri czetery DING DONG DING DONG TELE 01.01.06, 00:48 Dokończę jak załącznik dasz do wizytówki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: adin dwa tri czetery DING DONG DING DONG TELE 01.01.06, 01:10 Zlikwidowałem wizytówke. Zresztą.. nie mam pojęcia o jaki załącznik Ci chodzi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Żarcik : 01.01.06, 00:32 Papiez mial przemawiac na audiencji, niestety zapomniano mu przygotowac przemowienia po polsku, a los chcial, ze tego dnia akurat Polakow na Placu Swietego Piotra bylo mnostwo, co i rusz powiewala bialo-czerwona flaga. Benedykt lekko sie przerazil i zaczal sie modlic o pomoc. W tym momencie jego wzrok spoczal na starej Biblii, z czasow mlodosci, ktora lezala na stoliku nieopodal. Siegnal po sfatygowana ksiazeczke, liczac, ze bedzie tam byc moze odpowiedz na jego problemy. Kiedy otworzyl - wypadla z niej mala, pozolkla karteczka ze slowami w jezyku polskim. Uradowany Ratzinger podniosl kartke z ziemi, podszedl do okna, wlaczyl mikrofon i przeczytal: "Obroncy Westerplatte! Poddajcie sie!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Żarcik : hehe nagroda za żarcik 01.01.06, 00:43 bleman pilnuj se tego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22881&w=34230938 Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a moj pies nieboszczyk 01.01.06, 00:35 dostawal krople uspokajajace. pomagalo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: a moj pies nieboszczyk 01.01.06, 00:45 Ja miałam jamnisia one z zasady trzęsące,lękliwe.Kurde te wystrzały przypomniały mi jej zachowanie.Pozdrawiam w Nowym :* Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: a moj pies nieboszczyk 01.01.06, 01:20 No i tak kancierta nie budziet Alosza kuszał kalosa i pol fortepianu Odpowiedz Link Zgłoś