totalna_apokalipsa 06.01.06, 20:20 Dla mnie wcieleniem idealu jest Tad:) Umarłabym przy nim ze śmiechu, o ile bym wcześniej nie zasnęła słuchając tych tyrad:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: A ja ? A ja ? ;-)))) 06.01.06, 20:23 Hmmm...niestety, Tad jestjeden i niepowtarzalny, choć to Tad9. Ty możesz ewentualnie startować w kategorii: cięzki rock:))))) W kategorii: człowiek, z którym dobzre by się gadało nominację otrzymuje : stephen_s Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain idź do fryzjera to rozwazymy 06.01.06, 20:23 twoją kandydature:) Na razie plus za poglądy polityczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Zrób im zlepka, totalna 06.01.06, 20:29 tego kawałek , tamtego kawałek . Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Pójde do fryzjera jak zaczna mi sie robic zakola 06.01.06, 20:30 np. takie www.earcandymag.com/strappingyounglad-2005.jpg ;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pójde do fryzjera jak zaczna mi sie robic zak 06.01.06, 20:31 to juz bedzeisz bez szans w konkursie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Pójde do fryzjera jak zaczna mi sie robic zak 06.01.06, 20:32 bleman napisał: > np. takie > www.earcandymag.com/strappingyounglad-2005.jpg > ;-)))))))))))))))))))))) To jest wysokie czoło , nie zakole. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wal portfolio obadamy :D 06.01.06, 20:27 Stephen na dłuższą metę zadręczy człowieka żądaniem entuzjazmu wobec homo i muzułmanów... Żeby on chociaż był w tej materii wojownikiem , ale to raczej jęczydusza... Blemanku wal foto! Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Nie mam zadnej dosc dobrej fotki na podoredzi 06.01.06, 20:33 A od czego photoshop? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Musial bym zainstalowac 06.01.06, 20:35 a i z obsluga u mnie dosc kiepsko. Zreszta mi to trzeba by robic foty z filtrem zmiekczajacym ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: MŁODOŚĆ BRONI SIĘ SAMA - WAL ŚMIAŁO :D 06.01.06, 21:12 Nie broni sie sama :/ Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa OK, próba zlepka 06.01.06, 20:37 Kategoria malkontenci: bleman:P, ale się stara, tomekpk (też stara , chociaż zrywami) Kategoria ,człowiek, z ktorym dobrze i ciekawie sie pisze : stphen_s, czasami Kalesony(jak nie bredzi o miniówkach), snegat Kategoria człowiek- dziw: TAD9 Kategoria, człowiek z którym możnaby założyć rodzinę: ?? Kategoria styl ogólny: każdy ma jakiś plus, niektórzy wiecej , inni mniej:) Kategoria poczucie humoru: Zdaje sie, że kalesony Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:38 a tomeczek gdzie? hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:42 A jeszcze zapomniałam , jedna kategoria więcej: Stopień chęci nawracania feministki na sluszną doge - kuchnia, kościół , dzieci Duży - tomekpk Duży z meandrami -TAD 9 Nie za duży i nie na kosciół , ale na kult miniówki- kalesony Całkiem w ogóle nie wiadomo na co chcą nawracac, może pomylili fora, albo nie walczą z feminizmem(!) -bleman, stephen Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:45 > Całkiem w ogóle nie wiadomo na co chcą nawracac, może pomylili fora, albo nie > walczą z feminizmem(!) -bleman, stephen Jak to, na co? Na wiktoriaskie ciuchy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:40 poczucie humoru:Johny poglady polityczne:Bleman Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:58 bitch.with.a.brain napisała: > poczucie humoru:Johny chyba ze znakiem minus? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:58 nie,dla mnei jest smieszny,fajan ma stronke:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:42 totalna_apokalipsa napisała: Dodałabym pavvke , hansa123 i micrę , dawniej trevika > Kategoria człowiek- dziw: > TAD9 Dla mnie dziewice to dziw nad dziwy :) > > Kategoria, człowiek z którym możnaby założyć rodzinę: > ?? > > Kategoria styl ogólny: > każdy ma jakiś plus, niektórzy wiecej , inni mniej:) > > Kategoria poczucie humoru: > Zdaje sie, że kalesony > > > eee,jak dla mnie dziewice - nieraz az mnie brzuch bolał przy jego postach. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:44 Aj zapomniałam o Dziewice! Ale Dziewice to dla mnie dziw umiarkowany - Tad wierzy w swoje teorie, Dziewice niezupłenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:46 To może kategoria : misjonarz ? byłby dokowski i tad . Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: OK, próba zlepka 06.01.06, 20:49 No z ust mi to wyjęłaś!!!Włąśnie się zastanawiałam , co z dokowskim. Czyli kategoria pastor jednoosobowej krucjaty . Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Mój zlep ostateczny 06.01.06, 20:52 Kategoria mlekojadki: bleman Kategoria ,człowiek, z ktorym dobrze i ciekawie sie pisze : sinus,pawka Kategoria człowiek,którego ciekawie się czyta - johny,stephen kategoria człowiek,z którym świetnie się śpiewa: sagitarius Kategoria człowiek- dziw: dokowski Kategoria, człowiek z którym możnaby założyć rodzinę: marynarz Kategoria styl ogólny: niedowiarek + wszyscy pominięci Kategoria poczucie humoru: dziewic Kategoria ulubiony,hołubiony,pieszczony,karmiony troll : tomek Kategoria : kij w mrowisko: tadzik kategoria wielki nieobecny; aphar :D Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Mój zlep ostateczny -errata 07.01.06, 10:39 Dodatkowa kategoria rzeczowość w dyskusji micra jak mogłam zapomnieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Mój zlep ostateczny -errata 07.01.06, 11:06 zlotoslanos napisała: > > Dodatkowa kategoria rzeczowość w dyskusji > micra > jak mogłam zapomnieć :-) Oczywiście! Wziął w obronę dyskutanta takete_malouma zarzucając mi różne grzechy .Acha.Niedoczytał moich argumentów . Odpowiedz Link Zgłoś
bleman To poco ja pisalem te elaboraty 06.01.06, 21:14 dyskutujac z nietakasama i z abaddonem swego czasu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Zlepek 06.01.06, 20:52 Włosy blemana , czoło tada9 , oczy dokowskiego, szyja pavvki, ramiona tomkapk, klatka johnny'ego, te rzeczy...hmm...dziewice ma dużego , tyłek (nie chcę nikoga obrazić) , noga jedna micry , noga druga stephana, a wszystko krzyczy wielkim głosem : "precz z feminizmem !" Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Czy to nie lepienie bałwana ?:D 06.01.06, 21:58 O! Podsunęłaś mi pomysł ! Możemy wspólnie postawić pomnik Forumowiczowi .Ze śniegu , póki jest. > Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Czy to nie lepienie bałwana ?:D 06.01.06, 22:00 E tam ja widziałam fotę bałwana z karteczką " księdzu Jankowskiemu wdzięczni rodacy " :D Śniegu moc można lepić. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 proszę o przykład 08.01.06, 14:28 totalna_apokalipsa napisała: > Dla mnie wcieleniem idealu jest Tad:) Umarłabym przy nim ze śmiechu, o ile bym > wcześniej nie zasnęła słuchając tych tyrad:) mojej zabójczej tyrady! Odpowiedz Link Zgłoś